- 25 Mart 2015
- 134
- 28
-
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
yahu şu soruya bir türlü cevap vermemişsiniz; resmi nikah olmadan düğün nasıl olur??
ve NEDEN? yahu evlilik işlemlerinin tamamlayıcısıdır resmi nikah..düğün var resmi nikah yok,gerçekten anlamak istiyoruz?
Gerçekten konu sahibesi, şu soruya mantıklı tek bir cevap verebilirsen çok ama çok sevineceğiz.
Şayet çok ama çok meraklandım neden böyle yaptığınız konusunda.
Ve mantıklı tek bir açıklama yapamıyorum kaç saattir..
Hatirladigim kadari ile once hamile kaldi sonra nikah gerceklesti. Yanlissam duzeltsin.Hayır bence bu soru o kadar önemli ki,bence cevabı aynı zamanda çözüm sürecinin başlangıcı olur.
bir de evden kovulma sebebini de net ve açık bir şekilde ifade etmemiş konu sahibi.hepsinin cevabı neden resmi nikah yok sorusunda gizli..
Kürtaj yasak değil mi?
Siz ondan Babalık yapmasını istemiyorsunuz ki. Yasal yollarla arayın Hakkınızı. Bebeği istemediği istediği için dava açıp, babalıktan muaf tutulamıyor mu acaba?
Bu konuyu bir avukatla görüşmeniz daha sağlıklı. Illa onu uzak tutacak bir yol vardır.
Hatirladigim kadari ile once hamile kaldi sonra nikah gerceklesti. Yanlissam duzeltsin.
Cok net degilim ama galiba siralama su sekilde hamile kaldi-> dini nikah-> dugun-> resmi nikah seklinde olacaktiişte nikah olmadı diyor??
hiçbir fikrim yok
Cok net degilim ama galiba siralama su sekilde hamile kaldi-> dini nikah-> dugun-> resmi nikah seklinde olacakti
Dugun ertesi kapiya kondugunu iddia etmisti, ozel hastanede dogursam, babamin uzerine kayit ettirebilir miyim falan demisti. Biraz karisik, merakla takipteyim. Cok anlamam ama 3 aylik olunca alinmaz sanki.
Birde cocugu babasina gostermek istemezken aldirma fikri garip geldi.
Olur mu eger resmi bir birliktelik yasansin isteniyorsa resmi nikah kesinlikle olmali, konu sahibesi diger basliktada net bilgiler vermediginden ben kacirmis olabilirim bazi seyleri. Acele gelisti evlenme durumlari galiba gerci bunlar isin bahanesi de bekleyelim belki tatmin edici cevaplar alabiliriz.ben mi yanlış biliyorum ama resmi nikah düğünden önce ya da düğün günü yapılmaz mı genelde??
sıralama bu şekildeyse bile onu öğrenmek istiyoruz neden resmi nikah düğinden sonraya bırakıldı?
epey karışık ,kovulma mevzu da hiç net değil.net olmayan konularda da yazmak doğru gelmiyor elbette
Bide hangi doktora aldırdığımi teyit edecekmisim. cildirmamak elde degil.Aldırma!!! Burda bebeği aldır diyebilecek olan kimse çıkmaz diye düşünüyorum.
Yazık günah sakın aldırma.
Pislikler ya bir de kürtaj parasını gönderip iyilik yaptıklarını zannediyorlar adiler.
O şahısla hiçbir bağlantım yok hamileyken sabahın yedisinde evden kovan bir insan ve aylardır bir tek kere arayıp ilgilenmeyen bir insan düsünün. Böyle biriyle asla isim olmaz. Hamileligimin basından beri tek basimayim. 3 aylık bebeği doktor bulup tek basıma gidip aldırıp aldırdığımi teyit edecekmisim. Telefondan girdiğim için tam olarak yazamıyorum uzun uzun .Vallahi herkesin kendi hayati ve kendi secimi.. ama 3 aylik olmus bir melegi aldirmayin... madem istemiyorlar ve eger sizinde aileniz karsi degil ve bakabilecekseniz iliskinizi kesin o erkek musvettesiyle dogurun...ama sonrasida var yazik olmasin o bebek, eziyet cekmesin.. durum zor.allah kolaylik versin insallah
Evet aldırdım diye söylemiştim. Babası aklına nerden estiyse annemi arayıp hakaretler edince annem dayanamayip söylemiş. Adam da benim oyle torunum yok yeterince torunum var. Bizim çocuğumuz degil. Sizin cocugunuz. Gitsin tek basına Aldırsin ben zaten kurtulmaya bakıyorum demis.Bir oncekinden hatirladigim kadariyla zaten siz aldirdim diye soylemistiniz ex esinize.
Biraz karisik olmus yazilanlar
Kendimden yana sıkıntım yok doğurup bakabilirim hangi pislik insan 3 aylık bebeğe kıyar. Karışık biliyorum ama gelişen Olayların Sırası yeri geldiğinde benim mantığım dahi almasa bu şekilde.Cok net degilim ama galiba siralama su sekilde hamile kaldi-> dini nikah-> dugun-> resmi nikah seklinde olacakti
Dugun ertesi kapiya kondugunu iddia etmisti, ozel hastanede dogursam, babamin uzerine kayit ettirebilir miyim falan demisti. Biraz karisik, merakla takipteyim. Cok anlamam ama 3 aylik olunca alinmaz sanki.
Birde cocugu babasina gostermek istemezken aldirma fikri garip geldi.
Eger iliskiniz yoksa sizden uzaktausa ve bir saha bir arada bulunma sansiniz yoksa..yalan soyleyin..yani ne kadar kolay olur bilemem ama aldirdim deyip bi hayat kuramazmisiniz? Bebek icinde sizin icin de tehlikeli cunkuO şahısla hiçbir bağlantım yok hamileyken sabahın yedisinde evden kovan bir insan ve aylardır bir tek kere arayıp ilgilenmeyen bir insan düsünün. Böyle biriyle asla isim olmaz. Hamileligimin basından beri tek basimayim. 3 aylık bebeği doktor bulup tek basıma gidip aldırıp aldırdığımi teyit edecekmisim. Telefondan girdiğim için tam olarak yazamıyorum uzun uzun .