- 7 Mayıs 2015
- 68
- 13
- 32
-
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Hoşbulduk. Valla onceden konuşmuş muyduk bilmiyorum ama . Kara kara düşünüp içinden çıkamıyorum.Hoşgeldin canım Çoktandır yoktun. Nerelerdesin
Ailesi kabul etmiyor o Yüzden o da kabul etmiyor 3 aylık bebeği hangi doktor alır ya ???? Offffff. Düğün fln oldu resmi nikah olmamıştı düğün Sabahı evden kovuldum simdide 3 aylık bebeği aldiracakmisimNasi yani? 3 aylik hamilesiniz ve esiniz mi israr ediyor bebegi aldirin diye?
kim çocuğu elinden alacak diye düşünüyordun? eşin mi o mu şimdi aldır diyor sebebi ne?Cocugu elimden alır diye düşünürken simdi 3 aylık bebeği aldırmam söyleniyor. Allah askına 3 aylık bebeği hangi doktor alır?????
Resmi nikah yoktu düğün fln oldu düğün Sabahı evden kovuldum ailesi kabul etmiyor aldırmamı istiyorkim çocuğu elinden alacak diye düşünüyordun? eşin mi o mu şimdi aldır diyor sebebi ne?
Nasi tipler bunlar ya. Esinize ve ailesine 3 aylik bebegin nasil bir gelismislik düzeyinde oldugundan bahsetsin biri bence. Resmen cinayete tesebbüs.Ailesi kabul etmiyor o Yüzden o da kabul etmiyor 3 aylık bebeği hangi doktor alır ya ???? Offffff. Düğün fln oldu resmi nikah olmamıştı düğün Sabahı evden kovuldum simdide 3 aylık bebeği aldiracakmisim
resmi nikah olmadan düğün mü olur bu devirde siz sırayı ters yapmışsınızResmi nikah yoktu düğün fln oldu düğün Sabahı evden kovuldum ailesi kabul etmiyor aldırmamı istiyor
Yok konuşmadık. Sorun da orda zaten karşı komşuya anlatır gibi anlatmışsınız. Biz sizi tanımadığımız için bişi anlamadık. Böyle yakın hissedin diye tanıyo gibi yaptım. Konuyu biraz daha açın bence. Bu arada üç aylık bebeği sağlık sorunu olmadıkça hiçbir doktor almaz alamaz[/QUOTE][QUOi, post: 41814480, member: 678406"]Hoşbulduk. Valla onceden konuşmuş muyduk bilmiyorum ama . Kara kara düşünüp içinden çıkamıyorum.
Cocugu elimden alır diye düşünürken simdi 3 aylık bebeği aldırmam söyleniyor. Allah askına 3 aylık bebeği hangi doktor alır?????
Düğünden sonra Yemeğe çıkmışız bu edepsizlikmiş. Ben torun fln istemiyorum cocuk sizin Çocuğunuz gidin aldırın Parasını da ben göndereyim bu iyiliği de Yaparım aldırın ben zaten istemiyorum kurtulmaya çalışıyorum Oğlumu arayıp rahatsız etmeyin demis annemi arayıp babası. Hayır anne ve babasının sözünden asla çıkmaz.Beraber olduğunuz kişi çocuğunu istemiyor, düğün dediğiniz eğlencenin ertesi günü neden kovuldunuz?
Nedir ailenin istememe nedeni?
3 aylık bebek yasal yollarla aldırılamaz tabiki ama yasa dışı bilemiyorum.
Peki bu adam sizinle evlenmeyi şuan istemiyor sanırım, ne değişti onun için?
Resmi nikah yapılmamasının sebebi de ayrı bir muamma.
Bi Sürü bahane sıralanıyor islerine gelmeyince en ufak bisey bile mazeret ediyorlar kıvırıyorlarBeraber olduğunuz kişi çocuğunu istemiyor, düğün dediğiniz eğlencenin ertesi günü neden kovuldunuz?
Nedir ailenin istememe nedeni?
3 aylık bebek yasal yollarla aldırılamaz tabiki ama yasa dışı bilemiyorum.
Peki bu adam sizinle evlenmeyi şuan istemiyor sanırım, ne değişti onun için?
Resmi nikah yapılmamasının sebebi de ayrı bir muamma.