AKİL VERİN

Sizleri hiç anlamıyorum,sırası gelınce Çocuğum babasız buyumesın,dıye döven söven Adam'ı bırakmıyorsunuzki bana göre bahane,veya çocuğun için sabır et dıyenler oluyor,şimdide aldırmam dıyorsunuz,aldırma dıyorlarya,kımse kusura bakmasın,çocuk Dediğin aile ile buyur,sıZ doğru adımlar atarsınız,sonra hayat başına birşeyler gelir,eşiniz,Ölür,kötü çıkar,babasız devam edersınız,anlarım,ama bu şeklide çocuk sahıbı olan hanımları çok bencıl buluyorum,o çocuk ilerde ne Yaşar,hısseder çok iyi bılıyorum,Başımızda var,içimizde yara,herkee istediği gıbı Yaşar,ama evlilik yok çocuk var,

Kürtaj olma dıyenler kıyma dıyenler,o çocuk buyunce kaç defa canına kıymak isteyecek bılıyorum,ne düşman olacak anasına ve Babasına çok iyi bılıyorum

Canim ya oldimi bu simdi?
Olmayan nedir?nıkahsız babasız çocuk getirmekti ,çocuk bunu öğrenmıyormu?millet arkadaşların ailesi laf etmıyor,taa yuva kuruyor,gelin olduğu aileye kadar bu mesele gidiyor,olmayan hangısı?kurtajmı,bu kadar Zor bir hayata usulsüz ailesiZ çocuk getırmekmi,Başımızda var tatlım,çok iyi biliyorum,sokakdakileri gençlerimize,bir Soralım ,hangısı zor,komşumuz eve genç sevgilisini alıyor,babaya gıdıyor,üvey anne kovuyor,ergen erkek çocuk,yavrum maddeye Başlamış,ve bunun gıbı çok örnek verırım,kız oluncada daha farklı evlenıyor,beş para etmeyen kocalarına Bağımlı oluyor,ne olcak bu toplum,bu evlatlar

Canim ya oldimi bu simdi?
Canım yaşına yaşın çok genç,ben senden 15 yaş büyüğüm,çok hayat tecrübem var,bu evlat bızım,hiçbirine kıyamayız,düzenın freni patlamış gıdıyor,Kocasını kendıne bağlamak isteyen,düzene ayak uydurmak için baba sıfatı taşımayan erkekleri baba edenler,sonuç hüsran

ben mi yanlış biliyorum ama resmi nikah düğünden önce ya da düğün günü yapılmaz mı genelde??
sıralama bu şekildeyse bile onu öğrenmek istiyoruz neden resmi nikah düğinden sonraya bırakıldı?
epey karışık ,kovulma mevzu da hiç net değil.net olmayan konularda da yazmak doğru gelmiyor elbette
Kendisi polis tahkikat uzun sürecek bahanesiyle hep resmi nikah geciktirildi.

Sizleri hiç anlamıyorum,sırası gelınce Çocuğum babasız buyumesın,dıye döven söven Adam'ı bırakmıyorsunuzki bana göre bahane,veya çocuğun için sabır et dıyenler oluyor,şimdide aldırmam dıyorsunuz,aldırma dıyorlarya,kımse kusura bakmasın,çocuk Dediğin aile ile buyur,sıZ doğru adımlar atarsınız,sonra hayat başına birşeyler gelir,eşiniz,Ölür,kötü çıkar,babasız devam edersınız,anlarım,ama bu şeklide çocuk sahıbı olan hanımları çok bencıl buluyorum,o çocuk ilerde ne Yaşar,hısseder çok iyi bılıyorum,Başımızda var,içimizde yara,herkee istediği gıbı Yaşar,ama evlilik yok çocuk var,
Ne çektiğimi bilemezsiniz. Lütfen yargılamak adına yazmayın. Sonucta nolursa olsun bunu bir bayan tek basına yapamıyor. Ben telefondan girdiğim için tam detaylarıyla uzun uzun yazamıyorum. Ben zaten aldırmak istemiyorum ki. En azından Allah in verdigi cana kiymama bilincindeyim. Ama karsimda ki insan ve ailesi 3 aylık bebeği aldir derse sorun o tarafda bu tarafda degil. Kimseye kabul et Babalık yap da demedim beklenti içerisine girmedim ama insanlar net olmazsa ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz. O Yüzden suan sadece benim için önemli olan bebek. Kendim degil.

Canım yaşına yaşın çok genç,ben senden 15 yaş büyüğüm,çok hayat tecrübem var,bu evlat bızım,hiçbirine kıyamayız,düzenın freni patlamış gıdıyor,Kocasını kendıne bağlamak isteyen,düzene ayak uydurmak için baba sıfatı taşımayan erkekleri baba edenler,sonuç hüsran
Yorumlarınız için cok teşekkür ediyorum ablacim ama su var bazen aile olmak için kalabalığa gerek kalmıyor bi anne ve cocuk kendi baslarına sadece aile olabiliyor. Önemli olan düzgün yetiştirmek ben evladıma insallah bunu sağlarım. Oyle babası olsa ne olmasa ne varsın Olmasın en iyisi abla. Yanlış insanların elinde büyümeyecek en azından.

Ne çektiğimi bilemezsiniz. Lütfen yargılamak adına yazmayın. Sonucta nolursa olsun bunu bir bayan tek basına yapamıyor. Ben telefondan girdiğim için tam detaylarıyla uzun uzun yazamıyorum. Ben zaten aldırmak istemiyorum ki. En azından Allah in verdigi cana kiymama bilincindeyim. Ama karsimda ki insan ve ailesi 3 aylık bebeği aldir derse sorun o tarafda bu tarafda degil. Kimseye kabul et Babalık yap da demedim beklenti içerisine girmedim ama insanlar net olmazsa ne yapacaklarını kestiremiyorsunuz. O Yüzden suan sadece benim için önemli olan bebek. Kendim degil.
Asla asla yargılanıyorum,ama çok ağır böle bır çocuk,Başımızda bar çok fena acı ağır,ama bedelini çok ağır ödeyeckesınız,kımseye yargılamak ne haddıme,o bebek emin ol bır gun sana bunun Hesabını soracak,biz her gun Gözyaşı döküyoruz,korku içimde acı içindeydiz,yeğenlerım öle çocuklar,onların boynu bükük,Güneş gözlüklerımın altına saklıyorum gözyaşımı sokakta,senın tercıhın,ama bedeli çocuklar ödüyor,be bız toplum olarak bu çocuklara üzülmelere geçiyor,sana üzülemem,senın gıbılerın bencil oldupunu düşünüyorum,önlemi almalıydınız,nıkah yok,adam babasının kuklası,sız korunmamışsınız,buraya yazıyorsunuz,bızde görüş bıldırıyoruz

canım nişanlıyken başlatıyorsun zaten tahkikatı... şerefsize bak, o zaman korunmasız cinsellik de yaşamayacaksınız resmi nikah yoksa... şuan aldıramazsın prosedür gereği... sadece 2 hafta geçmiş yani suan 12 haftalık, ama emin misin tam 12 hafta olduguna ? belki 10 haftalıktır ve aldırabilirsin, yuvarlamak için 3 ay demiyorsun di m i? benim şahsi kanaatimce ben istemezdim doğurmayı, senin vicdanına kalmış bir şey.. zorluklara göğüs gereceğim, o adamın çocugunu doğuracağım yetiştireceğim diyorsan doğur... ailenin de destek olası gerek tabi.. zorlu bir hayat olacak..

canım nişanlıyken başlatıyorsun zaten tahkikatı... şerefsize bak, o zaman korunmasız cinsellik de yaşamayacaksınız resmi nikah yoksa... şuan aldıramazsın prosedür gereği... sadece 2 hafta geçmiş yani suan 12 haftalık, ama emin misin tam 12 hafta olduguna ? belki 10 haftalıktır ve aldırabilirsin, yuvarlamak için 3 ay demiyorsun di m i? benim şahsi kanaatimce ben istemezdim doğurmayı, senin vicdanına kalmış bir şey.. zorluklara göğüs gereceğim, o adamın çocugunu doğuracağım yetiştireceğim diyorsan doğur... ailenin de destek olası gerek tabi.. zorlu bir hayat olacak..
Yok tam 12 haftalık . Ben hic düşünmüyordum aldırmayı. Aldıranida kınamam hayat bu insana ne getireceği belli olmuyor. Zaten adamlar kurtulmak istiyoruz aldir diyor. Böyle dediklerinde sinir tepeme atıyor sanki elma armut sahip çıkmazsa da çıkmasın ama Allah in verdigi can.

Yok tam 12 haftalık . Ben hic düşünmüyordum aldırmayı. Aldıranida kınamam hayat bu insana ne getireceği belli olmuyor. Zaten adamlar kurtulmak istiyoruz aldir diyor. Böyle dediklerinde sinir tepeme atıyor sanki elma armut sahip çıkmazsa da çıkmasın ama Allah in verdigi can.
Lütfen onun ve senin yaşını yaZar mısın?
Onu sana nikah yapmadığı için gerçekten düğün yapıldıysa,ailelerin katıldığı video ile ispat edip mesleğinden bile attırırsın.Lütfen maddi manevi tazminat davası aç hemen.Adliyeden ücretsiz avukat bile veriyorlar.Yarın bir gün çocuğun da soracak,onun seni yakmasına daha fazla izin verme.Sen onu yak.Bak o zaman tüm anlattıklarını yapan ailesi arayıp tüm ailenden ve senden nasıl özür diliyor.sana bu konuda bilgi verebilirim.Ailen resmi bikah olmadan nasıl kabul etti.Biz memuruz,nikahı kıyıp,düğünü bekleyen arkadaşlarımız oluyor aynı evi paylaşmak için,siz tamamen kandırılmışsınız da niye düğün yapıp masraf etmiş bu kadar uyanık insanlar onu anlamadım.

Kendimden yana sıkıntım yok doğurup bakabilirim hangi pislik insan 3 aylık bebeğe kıyar. Karışık biliyorum ama gelişen Olayların Sırası yeri geldiğinde benim mantığım dahi almasa bu şekilde.
bana sacma geldi hic bir koca dugunden sonra yemege gittiniz diye sizi evden kovmaz. ondan haric aileniz sizi nikahsiz nsil evlenebildirdi. cocugu dogur bak gibide nafak ödiyecek evli olmak sart degil bu durumda

X