- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
Evet bir de duymak istemediği yorumları yapanlara sataştı motivasyonsuz deyince de bozuluyorŞermin olsa 3. dakikada bunu bulur konu sahibinin yuzune vururdu biz de salak salak yanlis yapiyorsun diyoruz. Mahallenin 30luk bakkalina cep harcligi karsiligi seks veren bir tip bi de usenmeyip herkes akil vermeye calisti.
Motivasyonu vardir da soylemeye cekiniyordur.Evet bir de duymak istemediği yorumları yapanlara sataştı motivasyonsuz deyince de bozuluyor
Yok ilerde okuyup erasmusa gidip mezun olacakmış tamamen eğitimsel (!)Motivasyonu vardir da soylemeye cekiniyordur.
Ekmek kuyrugundaydim yazamadım tatlım.Of senle uğraşamam bye
Evet yorumların hepsini okumadım ama onaylanmayı bekliyor gibi geldi.Dinlemek gibi bi derdi yok, eleştiriye açığım demesine bakmayın açık değil sadece yaş farkı önemsiz deyip kendisini onaylayan yorumları "adam"gibi cevap sayıyor ... ne desek boş yaşayarak görecek umarım çok üzülmez...
Evlenmez olur mu hiç. Okulu bile biraktirabilir biraz manipülasyonla.Ya ne evliliği sizce bu adam bu kızla evlenir mi? Bi bahane bulacak pırrr kaçacak
Ne alaka ki erkek arkadaşımla aynı yaştayız mis gibi aynı çağın çocuklarıyız. Zor oluyor ve iyidir gibi şeyler söylemenizi doğru bulmuyorum 19 yaşında bi çocuğaYaş farkı normal. Erkeğin büyük olması iyidir zaten yoksa zor oluyor
Adamın ne iş yaptığını biz de öğrenemedik. Yaşıtları baba harçlığı mı alıyormuş, nerde dedi, kaç kez baktım gözümden kaçtı galiba.Adam ne iş yapıyor ben orayı okuyamadım.
Yaşıtları baba harçlığı alan çulsuz tipler ya.
Adamın evi arabası iyi işi var ise yaş farkı göz etmiyor sanki. Bana destek oluyor filan yazmış bir de. Alt metinde maddi yardım var sanki.
Umarım konu sahibesi bizi dinler ve o adamdan kurtulurEvlenmez olur mu hiç. Okulu bile biraktirabilir biraz manipülasyonla.
Neden acaba?Adam gibi bir yorum sonunda teşekkür ederim diğer herkes neden böyle yazdı bilmiyorum hakaret eden bile var yahu
Hem eliyle okutuyor.Yoo evlenir zaten bu tür adamlar kadınlarda mantık aramaz. Onlar oturup bir kadının kaç sene genç ve doğurgan kalacağını hesaplayan türden
Yaşıtları derken 20’li yaşlarda baba harçlığı alan erkekleri kastetmiş yorum yapan arkadaş. Ben de sonradan anladımAdamın ne iş yaptığını biz de öğrenemedik. Yaşıtları baba harçlığı mı alıyormuş, nerde dedi, kaç kez baktım gözümden kaçtı galiba.
Yaşıtları onun gibi ünv. de okuyan 19 yaşındaki bebeler.Adamın ne iş yaptığını biz de öğrenemedik. Yaşıtları baba harçlığı mı alıyormuş, nerde dedi, kaç kez baktım gözümden kaçtı galiba.
Haklısın ama yaşitlarim erkekleriule anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor aldatıyor etrafımda çok var neleri yapıyorlar arkadas olup ayrılıyorlar hemen, yazan eden var ama ben aklı başında birini istiyorum ya nasıl diym kendisi de iyi biri bana kötü davranacağını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim bu arada ablacım