- 18 Şubat 2023
- 113
- 44
- 32
aynen öyle çevremdeki herkes gözlerimin içinin parladığını nasıl bu kadar neşe dolu olduğumu soruyor yaşamayı seviyorum diyorumAynen katılıyorum özellikle son cümle çok doğru. İçi geçmiş bir adamla hayat dolu sürekli bişeyler yapmak isteyen bir kadın olmuyor. En son ne oluyor adam kadının içindeki yaşam sevincini öldürüyor. Bu kadar da olmaz dediğin hale geliyorsun. Senin içinde yapamadigin yasayamadiklarin kalıyor. Alismiyorsun aslında sadece umursamamaya çalışıyorsun ama olmuyor. O yüzden en küçük bir sorun seni çok fazla geriyor ve çok fazla tepki veriyorsun. Kocan anlamıyor neden bu kadar büyük tepki verdiğini halbuki icinde biriktirdiğin şeyler seni bu hale getiriyor adım adım dolduruyor
İçindeki yaşama sevincini kaybetmedigine sevindimaynen öyle çevremdeki herkes gözlerimin içinin parladığını nasıl bu kadar neşe dolu olduğumu soruyor yaşamayı seviyorum diyorumher şeye rağmen umut doluyum çünkü bir gün çocuklarım büyüyecek ve istediğim hayata yaşamıma kavuşacağım
ama o hayat mücadelesi veriyormuş ben laylaylommuşum
Bazıları ot gibi ya. Aslında cidden bunun yaşı yok. Yetiştirilme tarzı, zihniyet, enerji önemli. Benim eski nişanlım da 33 yaşındaydı. Altında arabası vardı. Zar zor ben planlar yapardım. Ben yorgun bir adamım edebiyatı yapardı. Yorgun değil otun tekiydiYaş farkı evet çok ama her şey demek değil. Olay karakterde biter. Arkadaşımın eşi kendisiyle yaşıt. Bu kadar inatçı, laftan anlamaz ve eşiyle vakit geçirmek nedir bilmeyen bir erkek daha görmedim. Tatile gitmez, doğumgünü kutlamaz…Boşanmalardan döndüler kaç kere, bir de çocukları var maalesef. Senin problemin 19 yaşında olman. Evlilikten ne beklediğini oturtmuş olma ihtimalin çok düşük
Yaş farkı evet çok ama her şey demek değil. Olay karakterde biter. Arkadaşımın eşi kendisiyle yaşıt. Bu kadar inatçı, laftan anlamaz ve eşiyle vakit geçirmek nedir bilmeyen bir erkek daha görmedim. Tatile gitmez, doğumgünü kutlamaz…Boşanmalardan döndüler kaç kere, bir de çocukları var maalesef. Senin problemin 19 yaşında olman. Evlilikten ne beklediğini oturtmuş olma ihtimalin çok düşük
Doydu çünkü ve avucunun içine aldı artık kaybetme korkusu yok zaten vah gençliğimizeKesinlikle olmuyor bana da dediler çok yaş farkı var diye dinlemedim ilk evlendigimiz zamanlar rüya gibiydi. Sonra hödüklesmeye başladı ne kadar konuştum yok olmuyo
Bunun yasla alakasi yok ki kocaniz garip(!) misBenden sana tavsiye sakın yapma!! Ben kendimden 9 yaş büyük biri ile evlendim çok pişmanım kuşak farkı var resmen hiç birşeyimiz uyuşmuyor çocuğum dogdugundan beri sürekli tartışıyoruz mesela bugün 4 aylık kızıma bayram için minik bı toka aldım diye kızdı beni ağlattı kızımın ilk bayramı diye heves etmiştim halbuki
Bir daha yorumları okumadan yorum yazmayacağım10 yaş gayet normal. Siz 26 adam 36 olsaydı eger. Siz çok kucuksunuz. Bu adam sizi mi seviyor korpeliginizi mi anlamak zor. Siz biraz olgunlasin, meslek sahibi olun muhakkak. Eğer hala beraberseniz evlenirsiniz.
Onlar 26’ya 47’ydiMonica ve Richard
19 yaş çocuk değildir ergenliğin ortalarıdır hatta sonlarına yakındır. Kişinin olgunluğuna göre değişir bu tip şeyler. 25-35 olsa gayet iyi olurdu mesela ama 19 kritik tabii ki.Ne alaka ki erkek arkadaşımla aynı yaştayız mis gibi aynı çağın çocuklarıyız. Zor oluyor ve iyidir gibi şeyler söylemenizi doğru bulmuyorum 19 yaşında bi çocuğa
Şaşırmadım üyelik iptali de gelmiş. Demek her türlü eleştiriye açık değilmiş
19 yaş çocuk değildir ergenliğin ortalarıdır hatta sonlarına yakındır. Kişinin olgunluğuna göre değişir bu tip şeyler. 25-35 olsa gayet iyi olurdu mesela ama 19 kritik tabii ki.
Yaş farkı normal. Erkeğin büyük olması iyidir zaten yoksa zor oluyor
Bunu diyince ne tepki verdi?Ben 19 yaşındayken çalıştığım yerin teknik servisinden 30 yaşında bir eleman benden hoşlanıyordu hatta evlenelim gibilerinden konuşuyordu. Ben de ne evlenmesi dedem yaşında herifsin demiştim o geldi aklıma şimdi