Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Adam ne iş yapıyor ben orayı okuyamadım.
Yaşıtları baba harçlığı alan çulsuz tipler ya.
Adamın evi arabası iyi işi var ise yaş farkı göz etmiyor sanki. Bana destek oluyor filan yazmış bir de. Alt metinde maddi yardım var sanki.
Babasinin arkadaşı bir bakkal amca bence. Sonuçta beş sene önce o bakkala gidip bakkal amca bana ekmek ver diyordu muhtemelen.

Bu adamin size yaklasmasinin temelinde de cinsellik var. Toylugunuz, "el degmemisliginiz"(hic sevmedigim bir tabir), sizi cazip kılıyor.
Kolay yonlendirilebilir, gozu acilmamissiniz su an. Gozlerinizi onunla acacaksiniz, buyuk hata
Ben eski konulara bakınca kızın da hoşuna gittiğini düşündüm maddi destek ve cinsellik var işin içinde alan memnun veren memnun

Ben eski konulara bakınca kızın da hoşuna gittiğini düşündüm maddi destek ve cinsellik var işin içinde alan memnun veren memnun

Yorumlari okuyorum, geriden geliyorum. Aktif cinsel hayatlari varmis zaten 🤦‍♀️
Yasitlarindan bulamayacagi bisey maddi destek. Ne diyebiliriz ki, yazik ediyor kendine

Babasinin arkadaşı bir bakkal amca bence. Sonuçta beş sene önce o bakkala gidip bakkal amca bana ekmek ver diyordu muhtemelen.
Yazık ama ya.
Bir de annem filan biliyor demiş.
Ünv. e ziyarete geliyor diye övünmüş.
Zaten aynı şehir.
Sanki şehirler arası, uluslar arası yolculuk yapıyor.
Bunlar için bile kendini nasıl değerli sanıyor.

30 yaşında koca adam iki dakika yolu tepmek sanki çok zor
Mutlu olduğu kriterlere bak.

Umarım konu sahibesi bizi dinler ve o adamdan kurtulur
Sanmıyorum kurtulacağını. Kurtulmak istese bile babana söylerim diye tehdit eder bu çapsız. Ay kanunlara göre reşit olan bir çocuğu manipüle edip cinsellik yaşıyor ve babasıyla selamlasiyor utanmadan. Nasıl mide bulandırıcı bir tip.

M Medusaxp Bir de sensiz yapamıyor seni çok seviyor gibi düşünme. Erkek milletine güven olmaz. Umarım bunu tecrübe etmezsin ama oyle. Adam işsiz ya da esnaf biri. Senin gibi kız ona iyi gelmiştir eminim. O yüzden aman bana aşık ben onun için çok onemliyim diye hayaller bir gün yere cakmasin 🤷🏽‍♀️

Ya ben şunu anladım: yaşıtı erkeklerin çoğunluğu bakir zaten ve normal bir cinsellik yaşamak istiyorlar. Ama bu adam normal cinselliği daha önce yaşadığı için ön sevişme şeklinde tatmin oluyorlar. Kız da kendisinin cinsel obje gibi görünmediğini düşünüyor. Bu hoşuna gitmiş bence. Çünkü bir yorumunda yaşıtlarım cinsellik istiyor, sevgilim beni zorlamıyor ne istersem yapıyor gibi şeyler yazmıştı.

Ya ben şunu anladım: yaşıtı erkeklerin çoğunluğu bakir zaten ve normal bir cinsellik yaşamak istiyorlar. Ama bu adam normal cinselliği daha önce yaşadığı için ön sevişme şeklinde tatmin oluyorlar. Kız da kendisinin cinsel obje gibi görünmediğini düşünüyor. Bu hoşuna gitmiş bence. Çünkü bir yorumunda yaşıtlarım cinsellik istiyor, sevgilim beni zorlamıyor ne istersem yapıyor gibi şeyler yazmıştı.

Ayol mercimeği defalarca fırına vermişler. Adam korunmamış bile düzgün.

Bozulmadim cahil neden bozulayim

Üniversiteye başlar başlamaz sevgili mi bulunur. Bari bula bula okulunda yaşıtın, zengin ailenin oğlunu bulsaydın. En azından bir havan olurdu. Yine hediyeler aldırırdın, arabadan inmezdin ama yani aklını hiç kullanmamışsın. Tansiyonum böyle tak tak tak iniyor çıkıyor yazdıklarını okudukça.

Birlikte olmuşlar eski konularında yazmış. Ama sevgilim benle cinsellik yaşamak istemiyor diyordu yukarda.

Sanmıyorum kurtulacağını. Kurtulmak istese bile babana söylerim diye tehdit eder bu çapsız. Ay kanunlara göre reşit olan bir çocuğu manipüle edip cinsellik yaşıyor ve babasıyla selamlasiyor utanmadan. Nasıl mide bulandırıcı bir tip.
Ay yukarda yazdım ben de. Adam babası ile selamlaşıyormuş sürekli bir bilse ki kızı ile birlikte oluyor adamın kalbine iner. Ne iğrenç bir insanmış birlikte olduğu kişi de yüzsüz.

Söylenecek şeyler varda arkadaşlar yazmış bence… Yanlış kararlar veriyorsun gibi aman yazık etme kendine

Zaten inanmamıştım 30 yaşındaki adam cinsellik istemeyecek pehhh demiştim,

ayak üstü şey eder o kadar yaş farkı olan adam 🙈

Oturup muhabbet etmeye hobiler yapmaya sevgili olmuyor ki, 11 yaş farkla ne konuşulurdu ki zaten 😀 🪠
O sonraki pompa emojisi mi?????? :rolleyes:

Konu sahibi, içim yanıyo yorumları okudukça.
Sevgilin gerçekten 30 yaşında mı küsürat var mı? Sanki düz hesap 30 demişsin gibi geliyor. Bir de ne iş yapıyor? Sana zamanında yaş farkı olan bir ilişkisi olmuş biri olarak ben artı eksi sıralayacağım ama lütfen önce bunlara yanıt ver.

Tam olarak kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Babanı nereden tanıyor?

Bir de
M Medusaxp Bir de sensiz yapamıyor seni çok seviyor gibi düşünme. Erkek milletine güven olmaz. Umarım bunu tecrübe etmezsin ama oyle. Adam işsiz ya da esnaf biri. Senin gibi kız ona iyi gelmiştir eminim. O yüzden aman bana aşık ben onun için çok onemliyim diye hayaller bir gün yere cakmasin 🤷🏽‍♀️
kız öğretmen olacak yarım gün çalışacak. Tam ideal evlenilecek kadın ve gelin adayı. Hem maaşı var hem eve vakit ayırır

X