Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Erkeklerin hoşuna gidiyor genç, toy kadınlarda yaptığı muhabbetler onlarda kadınlardaki gibi ciddilik derinlik yok laylaylom muhabbetler yapsalar yeterli

Evlendikleri de ise küçücük kızlardan olgunluk bekliyorlar. Hatta sen çocuksun diyip dinlemiyorlar bile.

Konuları niye bilerek eksik anlatıyorlar? Gayet önemli bir ayrıntı
Ya ben mesajlarını okudum bi aktif cinsel hayatları var düzenli olarak...
Ellalar havada uçuyor, hamilelik testleri vs havada uçuyor.
Gelip burda kocişimi kimse istemiyor neden acaba diyor bizi enayi yerine koyup.

Bu mesaj bize biraz hakszlık olmuş sanki ben gayet düzgün şekilde empati kurarak cevap verdim. Genel olarak herkesde öyle... evet burda her şeyi dalgaya alan tipler var ama bu konuda bence genel olarak mantıklı cevaplar verildi. Bu mesajınızı okuyunca üzüldüm.

Ya ben mesajlarını okudum bi aktif cinsel hayatları var düzenli olarak...
Ellalar havada uçuyor, hamilelik testleri vs havada uçuyor.
Gelip burda kocişimi kimse istemiyor neden acaba diyor bizi enayi yerine koyup.
Birde adam cinsellik istemiyor diye yazdı. İstese ne olur acaba.

Evlendikleri de ise küçücük kızlardan olgunluk bekliyorlar. Hatta sen çocuksun diyip dinlemiyorlar bile.
Zaten amaçları o, kolay evirip çevireceği onu sorgulamayan zorlamayan eleştirmeyen biri olsun. Büyük ihtimal yaşıtı kadınlar yüzüne bakmıyordur, olgun bulmuyordur.
Bir de şu ayrıntı çok kötü. Başka konularda cinsellik yaşadığını bulmuş üyeler. Yaşasın kendi hayatı tercihi bir şey diyemem. Ama adam, babasının da arkadaşı sürekli selamlaşıyorlarmış. Ama babası sevgili olduklarını bilmiyorlarmış. Sürekli selamlaştığınız kişi kızınız da birlikte oluyor kaç büyük düşünsenize. Ee adam tabii onaylamaz.

Aynen öyle iyi davranıyo her istediğini yapıyo ki günün sonunda istediğini elde edebilsin. Yoksa ne işi var yanii

Yaşıt olsanız da kocanız hödük olurdu.

Anaaa S simurrg konusunu buldum.
Eee yaşıtın fakbadiyle yapsana ne işin var 30luk adamla M Medusaxp eşim de demişsin?
Bende ters cevaplar verince eleştirenlere eski konulara bakayım bir dedim neler yazmış kızçe ama eski konularını nie unutmuşta bize cinsellikte gözü yok demiş onu anlamadım

Hakkaten ya.
Çok dikkatlisiniz iyi fark etmişsiniz.
Konu sahibinin cevabını aradım ama bulamadım.

ı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor
Şermin olsa 3. dakikada bunu bulur konu sahibinin yuzune vururdu biz de salak salak yanlis yapiyorsun diyoruz. Mahallenin 30luk bakkalina cep harcligi karsiligi seks veren bir tip bi de usenmeyip herkes akil vermeye calisti.

Dinlemek gibi bi derdi yok, eleştiriye açığım demesine bakmayın açık değil sadece yaş farkı önemsiz deyip kendisini onaylayan yorumları "adam"gibi cevap sayıyor ... ne desek boş yaşayarak görecek umarım çok üzülmez...

Nasıl 'cinsellik istemiyor,beni bir şeye zorlamiyor' demen kendini kandirmansa adamın saydığın özelliklerinin hepsi kendini kandırman. Bu o kadar bariz ki
30 yaşında cinsellik istemeyen adam olmaz olmamalı zaten. Şimdi istemeyen sonra hiç istemez, kurursun. Konu sahibi cinsellik istememeyi ideal görüyor ama o ideali de bulabilmiş değil.

Bende ters cevaplar verince eleştirenlere eski konulara bakayım bir dedim neler yazmış kızçe ama eski konularını nie unutmuşta bize cinsellikte gözü yok demiş onu anlamadım
Büyük ihtimal eski konuların bulunup okunacağını tahmin etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…