- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
Erkeklerin hoşuna gidiyor genç, toy kadınlarda yaptığı muhabbetler onlarda kadınlardaki gibi ciddilik derinlik yok laylaylom muhabbetler yapsalar yeterli
Of senle uğraşamam byeYaşım yirmiden onbeş yaş fazla. Peşimden koşup yorulma boşa.
Camekanın içinde şu vardır.Hiççç düşünmemiştim ama kesin led panolu iPhone servisi yazan dükkanı vardır. O vibe alındı
Ya ben mesajlarını okudum bi aktif cinsel hayatları var düzenli olarak...Konuları niye bilerek eksik anlatıyorlar? Gayet önemli bir ayrıntı
Bu mesaj bize biraz hakszlık olmuş sankiAblacım şöyle ki ailem benim okumamı çok istiyor bende okucam okul bitince zaten evlenmek istiyorum ona da dedim şuan 19 yaşında evlenicek halim yok zaten yapamam ama herkes çok tepki verdi ya ben okuyorum en değerli mesleği yapmak için aklım başımda zaten benim sevgilim öyle yapmaz ama Allah bilir tabiki ben bilemem inşallah hayırlısı olur yorumun için teşekkürler biri de adam gibi konuşup yorum atmamış herkes ne kadar kaba ben siz daha iyi bilirsiniz bir abla gibi akıl veririseniz diye yazdım ama keşke yazmasaydim çünkü ağladım az önce kendimi kötü hissettim
Birde adam cinsellik istemiyor diye yazdı. İstese ne olur acaba.Ya ben mesajlarını okudum bi aktif cinsel hayatları var düzenli olarak...
Ellalar havada uçuyor, hamilelik testleri vs havada uçuyor.
Gelip burda kocişimi kimse istemiyor neden acaba diyor bizi enayi yerine koyup.
Zaten amaçları o, kolay evirip çevireceği onu sorgulamayan zorlamayan eleştirmeyen biri olsun. Büyük ihtimal yaşıtı kadınlar yüzüne bakmıyordur, olgun bulmuyordur.Evlendikleri de ise küçücük kızlardan olgunluk bekliyorlar. Hatta sen çocuksun diyip dinlemiyorlar bile.
20. Yaş gününde kıza adının baş harfinin yazılı olduğu telefon kılıfını verip modifiyeli eski kasa civicle turlamacaCamekanın içinde şu vardır.
Belki bizim kız adamı zorlamıştır?? BilemeyizzzzzzzBirde adam cinsellik istemiyor diye yazdı. İstese ne olur acaba.
Ya ne evliliği sizce bu adam bu kızla evlenir mi? Bi bahane bulacak pırrr kaçacakEvlendikleri de ise küçücük kızlardan olgunluk bekliyorlar. Hatta sen çocuksun diyip dinlemiyorlar bile.
Aynen öyle iyi davranıyo her istediğini yapıyo ki günün sonunda istediğini elde edebilsin. Yoksa ne işi var yaniiZaten inanmamıştım 30 yaşındaki adam cinsellik istemeyecek pehhh demiştim,
ayak üstü şey eder o kadar yaş farkı olan adam
Oturup muhabbet etmeye hobiler yapmaya sevgili olmuyor ki, 11 yaş farkla ne konuşulurdu ki zaten
Yaşıt olsanız da kocanız hödük olurdu.Benden sana tavsiye sakın yapma!! Ben kendimden 9 yaş büyük biri ile evlendim çok pişmanım kuşak farkı var resmen hiç birşeyimiz uyuşmuyor çocuğum dogdugundan beri sürekli tartışıyoruz mesela bugün 4 aylık kızıma bayram için minik bı toka aldım diye kızdı beni ağlattı kızımın ilk bayramı diye heves etmiştim halbuki
Ya ne evliliği sizce bu adam bu kızla evlenir mi? Bi bahane bulacak pırrr kaçacak
Hakkaten ya.Konunun içeriğiyle konuya yazdığın adet gebelik adet gecikmesi bebek gelişim geriliği gibi taglerin ne alakası var?
Ben baban olsam ciddi tepki gösteririm. Kendi yaşıtını bulsun gidip. Sen daha çoluk çocuksun.
Haklısın ama yaşitlarim erkekleriyle anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor
hep korunuyorduk ama geçen vajinamin üstünde gezdirdi sonra göbeğime boşaldı
Nasıl 'cinsellik istemiyor,beni bir şeye zorlamiyor' demen kendini kandirmansa adamın saydığın özelliklerinin hepsi kendini kandırman. Bu o kadar bariz kiBizde korunduk 13 Mart'ta ilişkim oldu
12 mart ve beş gün sonra korumalı ilişki yaşadım o anda sadece prezervatifsiz bir kere vajinamin içinde sürtundu ama içime asla girmedi zaten hep korunduk bir sorun yok ama ben geciktim ve iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce stresten mi böyle oldum bu akşam yine test yapicam
Şermin olsa 3. dakikada bunu bulur konu sahibinin yuzune vururdu biz de salak salak yanlis yapiyorsun diyoruz. Mahallenin 30luk bakkalina cep harcligi karsiligi seks veren bir tip bi de usenmeyip herkes akil vermeye calisti.ı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor
Dinlemek gibi bi derdi yok, eleştiriye açığım demesine bakmayın açık değil sadece yaş farkı önemsiz deyip kendisini onaylayan yorumları "adam"gibi cevap sayıyor ... ne desek boş yaşayarak görecek umarım çok üzülmez...Sakın sakın sakın, kaç uzaklaş. Aynısını yaşadım, yaşıyorum.
Kızım olsan kesinlikle onaylamam. Şimdi hiçbir şey farketmiyor ama ilerde çok şey farkeder. Yaşıyorum ya. Eşim Allah için iyi insan (maşallah) ama olmuyor kafa yapılarımız çok farklı.
İleride görüntü olarak bile farkediyor. Babanmı diye soranlar oluyor.
Diyeceğim o ki çok küçüksün, madem konu açtın sana yorum yapan ablalarını dinle.
Ha dinlemeyeceksende insanların zamanını alıp, onları yorma.
30 yaşında cinsellik istemeyen adam olmaz olmamalı zaten. Şimdi istemeyen sonra hiç istemez, kurursun.Nasıl 'cinsellik istemiyor,beni bir şeye zorlamiyor' demen kendini kandirmansa adamın saydığın özelliklerinin hepsi kendini kandırman. Bu o kadar bariz ki
Büyük ihtimal eski konuların bulunup okunacağını tahmin etmediBende ters cevaplar verince eleştirenlere eski konulara bakayım bir dedim neler yazmış kızçe ama eski konularını nie unutmuşta bize cinsellikte gözü yok demiş onu anlamadım