- 19 Mayıs 2020
- 46.326
- 207.202
Allah'tan cinsellik aramıyomuş 20 yaş bebeleri gibi ahahahahahhahahahah. En çok bunlar arar be.Tatlım cinsel hayatı var zaten bu ikilinin eski mesajlarında korunsakta insan korkuyor vs. yorumları var başka konularda. Yani adamın cinsellik aramadığı falan tamamen fasa fiso. Kullanıyo demiyorum bilemem ama aktif cinsel hayatı zaten mevcut.
Aynen öyle zaten yoksa ne işi var çocuk yaşta kızla başkaAllah'tan cinsellik aramıyomuş 20 yaş bebeleri gibi ahahahahahhahahahah. En çok bunlar arar be.
Tatlım cinsel hayatı var zaten bu ikilinin eski mesajlarında korunsakta insan korkuyor vs. yorumları var başka konularda. Yani adamın cinsellik aramadığı falan tamamen fasa fiso. Kullanıyo demiyorum bilemem ama aktif cinsel hayatı zaten mevcut.
Annesi babası falan tanıdığına göre mahallede olan biri, komşu oğlusu, uzak akraba, mahalle esnafı falan.Adam kesin esnaf. Liseli, üniversiteli küçük kız peşinde koşanlardan.
Evet esnaf olabilir. Israrla yazmamis olduğu için dikkat çekiyorAdam kesin esnaf. Liseli, üniversiteli küçük kız peşinde koşanlardan.
Konu sahibi bi ayrılıyorum desin bakalım, nasıl tehdit ediyor nerelerden vuruyor bay romantik serseri, görürüz. Acaba arkadaşları ile kızlı erkekli karışık etkinlik yapmasına izin veriyor mudur bu harika sevgili?Şok oldum şuan.
Eski konularına baktım daha 5-6 aydır beraberlermiş. Ocak ayından beri "acaba hamile miyim" diye sürekli konu açmış.
Ailene bile sevgilin olduğunu söylerken endişe edip, tepki görüp, birde ilişkine dair tereddütlerin varken, korunmayı bile tam bilmezken. Üstelik ailelerin evinde kalıyor iki taraf. Nerde nasıl bu işi yaptınız?
M Medusaxp
Canım benim sen sevilmeyi, hediyelerle çiçeklerle gösterilen, ayrılsakta peşinden koşulmayı sevgi sanıyorsun ama değil. Neden korunma konusunda tereddütlerin varken bu ilişkiye devam ediyorsun? Büyük ihtimal adam seni manipüle ediyor. Yazık acıdım şuan sana.
Lütfen korunma konusunda dikkatli davranmayacaksanız ilişki yaşama, en önemlisi de kendini güvende hissetmediğin yerde ilişkiye girme.
Bende esnafımAdam kesin esnaf. Liseli, üniversiteli küçük kız peşinde koşanlardan.
Bence adamın tekeli var ya da büfe işletiyor ya da oto yıkamacısı var ama bir ihtimal şarküterisi de olabilirEvet esnaf olabilir. Israrla yazmamis olduğu için dikkat çekiyor
Tatlım cinsel hayatı var zaten bu ikilinin eski mesajlarında korunsakta insan korkuyor vs. yorumları var başka konularda. Yani adamın cinsellik aramadığı falan tamamen fasa fiso. Kullanıyo demiyorum bilemem ama aktif cinsel hayatı zaten mevcut.
Anaaa S simurrg konusunu buldum.Ocak ayında 22sinde adet oldum Şubatta 18inde oldum ve şuan reglim gecikti 4 gün eşimle hep korunuyorduk ama geçen vajinamin üstünde gezdirdi sonra göbeğime boşaldı içime girmedi asla sonra hemen temizledik ben ilişkiden bir buçuk hafta sonra erken gebelik test yaptım negatif çıktı şimdi akşam yine yapcam ama reglim niye böyle gecikti stresten mi mevsim değişikliklerindn mi bilmiyorum ama endişe ediyorum korunurken hamile kalınmaz herhalde demi hafif karnim da ağrıyor vajinal mantar da adet gecikmesi yapar mı ?
Erkeklerin hoşuna gidiyor genç, toy kadınlarda yaptığı muhabbetler onlarda kadınlardaki gibi ciddilik derinlik yok laylaylom muhabbetler yapsalar yeterliBen de 32 yaşındayım, 20 yaşındakileri gezmeye falan çıkartıyorum sadece. Ne zevk alıyor ki sizin muhabbetinizden?
Erkekler de bir ilginc
Tilfon dükkanı yoktur de mi? Lütfen olmasın.Bence adamın tekeli var ya da büfe işletiyor ya da oto yıkamacısı var ama bir ihtimal şarküterisi de olabilir
Hiççç düşünmemiştim ama kesin led panolu iPhone servisi yazan dükkanı vardır. O vibe alındıTilfon dükkanı yoktur de mi? Lütfen olmasın.
yas farkı 30 yaşında ve meslek sahibi olsan önemsiz ..........birde babalarıyla selemlasan abi diyen adamların onların kızları ile birlikte olması bana çok karektersizce geliyorSelamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
Hani bizdik marjinal vallahi şaştım kaldım ben artık. Babasına üzüldüm ama adamı görünce selam veriyormuş yazık babaya yaEşim demiş evetkocacım diyenler gibi
Sakın sakın sakın, kaç uzaklaş. Aynısını yaşadım, yaşıyorum.Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
Yaşım yirmiden onbeş yaş fazla. Peşimden koşup yorulma boşa.Bende esnafım
Akrep burcuyum
Seneye 30 olucam