Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Şermin olsa 3. dakikada bunu bulur konu sahibinin yuzune vururdu biz de salak salak yanlis yapiyorsun diyoruz. Mahallenin 30luk bakkalina cep harcligi karsiligi seks veren bir tip bi de usenmeyip herkes akil vermeye calisti.
Evet bir de duymak istemediği yorumları yapanlara sataştı motivasyonsuz deyince de bozuluyor 🤦‍♀️

Ya bir erkeğin 5-6 ayda evlilik düşünmesi bir tek bana mı anormal geliyor? Hadi biz kadınlar 1 ayda bile düşünebiliriz de erkeğin bir ilişkide olduğunu idrak etmesi bile birkaç ay alıyor. Gerekçe de neymiş efendim “ailelerden gizli saklı iş yapmayalım” senin baban hariç çevren biliyormuş, onun ailesiyle tanışmışsın iftarlara gidilmiş. Eee gizli saklı olan ne? Sen daha buradaki mantıksızlığı bile anlayamıyorsun canım benim çünkü toysun. Ben 20 yaşında çalışmaya başladım, 21 yaşında bir arkadaşımla konuşurken şunu dediğimi hatırlıyorum: 1 yılda edindiğim hayat tecrübesini 20 yılda edinmemiştim. Sonra 23-24 yaşlarına geldim geriye dönüp baktığımda, 21 yaşında daha ağzım süt kokuyormuş dedim. Senin şimdiye kadar aldığın en büyük sorumluluk ne mesela? Derslerine çalışmak, belki annene ev işlerinde yardım etmek. Başka büyük sorumluluğun var mı? Hele bir işe gir sorumluluk almayı öğren. Valla öğrencilik ne güzelmiş ya sabah kalkardık pencereden bakardık hava kötüyse vurur kafayı yatardık. Ama çalışırken öyle mi, fırtına da kopsa o işe gitmek zorundasın. Bu bile insanı o kadar yoruyor ki psikolojik olarak. Sen nişanlanınca kv adayınla ilişkin şimdiki gibi olmuycak. Bir kere “gelin” sıfatını alacaksın ve beklentiler başlıycak. Yok efendim gelin bizi yeterince arayıp sormuyor, yok efendim kandilde aramadı bilmem ne bilmem ne.

Screenshot_20230415-161846_Chrome.jpg

Etiketler de ayrı güzel. Ne alaka ki acaba?

Adam ne iş yapıyor ben orayı okuyamadım.
Yaşıtları baba harçlığı alan çulsuz tipler ya.
Adamın evi arabası iyi işi var ise yaş farkı göz etmiyor sanki. Bana destek oluyor filan yazmış bir de. Alt metinde maddi yardım var sanki.

Of senle uğraşamam bye 🤣🤣
Ekmek kuyrugundaydim yazamadım tatlım.
Sekiz tane çocuk doğurmuşum, bunların beşini sürtünerek yaptım, hala çıtır çıtırım. Asıl ben seninle uğraşamam işim başımdan aşkın bu kadar çocuğa bakmak kolay mı? Kazanla yemek yapacağım daha.

Dinlemek gibi bi derdi yok, eleştiriye açığım demesine bakmayın açık değil sadece yaş farkı önemsiz deyip kendisini onaylayan yorumları "adam"gibi cevap sayıyor ... ne desek boş yaşayarak görecek umarım çok üzülmez...
Evet yorumların hepsini okumadım ama onaylanmayı bekliyor gibi geldi.

Valla artık kendisi bilir, daha çok küçük onun şimdi buralarda evlilik için soru sorması yerine harıl harıl ders çalışması gerekir.

Yaş farkı normal. Erkeğin büyük olması iyidir zaten yoksa zor oluyor
Ne alaka ki erkek arkadaşımla aynı yaştayız mis gibi aynı çağın çocuklarıyız. Zor oluyor ve iyidir gibi şeyler söylemenizi doğru bulmuyorum 19 yaşında bi çocuğa

Adam ne iş yapıyor ben orayı okuyamadım.
Yaşıtları baba harçlığı alan çulsuz tipler ya.
Adamın evi arabası iyi işi var ise yaş farkı göz etmiyor sanki. Bana destek oluyor filan yazmış bir de. Alt metinde maddi yardım var sanki.
Adamın ne iş yaptığını biz de öğrenemedik. Yaşıtları baba harçlığı mı alıyormuş, nerde dedi, kaç kez baktım gözümden kaçtı galiba.

Adamın ne iş yaptığını biz de öğrenemedik. Yaşıtları baba harçlığı mı alıyormuş, nerde dedi, kaç kez baktım gözümden kaçtı galiba.
Yaşıtları derken 20’li yaşlarda baba harçlığı alan erkekleri kastetmiş yorum yapan arkadaş. Ben de sonradan anladım😂 30 yaşında kendi parasını kazanıyordur, harçlık falan veriyordur, o yüzden yaş farkını sorun etmemiştir demeye getirmiş.

Yaşıtları onun gibi ünv. de okuyan 19 yaşındaki bebeler.
Çalışıp okuyan fazla olmayacağına göre.
Çıkarımı ben yaptım.

Yaşıtlarını beğenmiyor. Cinsellik istiyor diye bahane etmiş.
Ama cinselliği adamla zaten yaşıyor.

Haklısın ama yaşitlarim erkekleriule anlaşamıyorum hepsi cinsellik istiyor aldatıyor etrafımda çok var neleri yapıyorlar arkadas olup ayrılıyorlar hemen, yazan eden var ama ben aklı başında birini istiyorum ya nasıl diym kendisi de iyi biri bana kötü davranacağını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim bu arada ablacım ❤️

Bu adamin size yaklasmasinin temelinde de cinsellik var. Toylugunuz, "el degmemisliginiz"(hic sevmedigim bir tabir), sizi cazip kılıyor.
Kolay yonlendirilebilir, gozu acilmamissiniz su an. Gozlerinizi onunla acacaksiniz, buyuk hata

X