Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Tatlım cinsel hayatı var zaten bu ikilinin eski mesajlarında korunsakta insan korkuyor vs. yorumları var başka konularda. Yani adamın cinsellik aramadığı falan tamamen fasa fiso. Kullanıyo demiyorum bilemem ama aktif cinsel hayatı zaten mevcut.
Allah'tan cinsellik aramıyomuş 20 yaş bebeleri gibi ahahahahahhahahahah. En çok bunlar arar be.

O 2 3 yıl içinde evlenmek ister ama sen 22 yaşında evlenmeye hazır hissediyor musun kendini?
Hayatın yeni başlarken hop evlilik. Ayakların üstünde durmaya çalışmak yok, para kazanıp harcamak yok. Ne biliyim ya, su an daha farklı şeyler düşünüp konuşuyor olman gerekmez mi.
11 yaş fark var, mutlu olan varmıdır illaki vardır ama bunları düşünmek için çok ufaksin

Tatlım cinsel hayatı var zaten bu ikilinin eski mesajlarında korunsakta insan korkuyor vs. yorumları var başka konularda. Yani adamın cinsellik aramadığı falan tamamen fasa fiso. Kullanıyo demiyorum bilemem ama aktif cinsel hayatı zaten mevcut.

Şok oldum şuan.

Eski konularına baktım daha 5-6 aydır beraberlermiş. Ocak ayından beri "acaba hamile miyim" diye sürekli konu açmış.

Ailene bile sevgilin olduğunu söylerken endişe edip, tepki görüp, birde ilişkine dair tereddütlerin varken, korunmayı bile tam bilmezken. Üstelik ailelerin evinde kalıyor iki taraf. Nerde nasıl bu işi yaptınız?

M Medusaxp

Canım benim sen sevilmeyi, hediyelerle çiçeklerle gösterilen, ayrılsakta peşinden koşulmayı sevgi sanıyorsun ama değil. Neden korunma konusunda tereddütlerin varken bu ilişkiye devam ediyorsun? Büyük ihtimal adam seni manipüle ediyor. Yazık acıdım şuan sana.

Lütfen korunma konusunda dikkatli davranmayacaksanız ilişki yaşama, en önemlisi de kendini güvende hissetmediğin yerde ilişkiye girme.

Şok oldum şuan.

Eski konularına baktım daha 5-6 aydır beraberlermiş. Ocak ayından beri "acaba hamile miyim" diye sürekli konu açmış.

Ailene bile sevgilin olduğunu söylerken endişe edip, tepki görüp, birde ilişkine dair tereddütlerin varken, korunmayı bile tam bilmezken. Üstelik ailelerin evinde kalıyor iki taraf. Nerde nasıl bu işi yaptınız?

M Medusaxp

Canım benim sen sevilmeyi, hediyelerle çiçeklerle gösterilen, ayrılsakta peşinden koşulmayı sevgi sanıyorsun ama değil. Neden korunma konusunda tereddütlerin varken bu ilişkiye devam ediyorsun? Büyük ihtimal adam seni manipüle ediyor. Yazık acıdım şuan sana.

Lütfen korunma konusunda dikkatli davranmayacaksanız ilişki yaşama, en önemlisi de kendini güvende hissetmediğin yerde ilişkiye girme.
Konu sahibi bi ayrılıyorum desin bakalım, nasıl tehdit ediyor nerelerden vuruyor bay romantik serseri, görürüz. Acaba arkadaşları ile kızlı erkekli karışık etkinlik yapmasına izin veriyor mudur bu harika sevgili?

Adam tabii ki sizinle evlenmek ister. Bulmuş ceylan yavrusunu kaçırır mı? Ekşi Sözlük'e girip yaş farkına nasıl baktıklarını görün erkeklerin. Yaş farkına rağmen iyi anlaşıyoruz demiyorlar, genç bir çıtır buldum, biz erkekler kaç yaşında olursak olalım yeni reşit olmuş çıtır buluruz diye bakıyorlar. Onlara göre kadınlar yaşı arttıkça değeri azalan mallar. Sizin sevgiliniz de bu yaptıklarını ondan genç olduğunuz için yapıyor, sizi sevdiği için değil, tek etken ondan genç olmanız ve yeni reşit olmanız.

Zaten inanmamıştım 30 yaşındaki adam cinsellik istemeyecek pehhh demiştim,

ayak üstü şey eder o kadar yaş farkı olan adam 🙈

Oturup muhabbet etmeye hobiler yapmaya sevgili olmuyor ki, 11 yaş farkla ne konuşulurdu ki zaten 😀 🪠

Ocak ayında 22sinde adet oldum Şubatta 18inde oldum ve şuan reglim gecikti 4 gün eşimle hep korunuyorduk ama geçen vajinamin üstünde gezdirdi sonra göbeğime boşaldı içime girmedi asla sonra hemen temizledik ben ilişkiden bir buçuk hafta sonra erken gebelik test yaptım negatif çıktı şimdi akşam yine yapcam ama reglim niye böyle gecikti stresten mi mevsim değişikliklerindn mi bilmiyorum ama endişe ediyorum korunurken hamile kalınmaz herhalde demi hafif karnim da ağrıyor vajinal mantar da adet gecikmesi yapar mı ?
Anaaa S simurrg konusunu buldum.
Eee yaşıtın fakbadiyle yapsana ne işin var 30luk adamla M Medusaxp eşim de demişsin?

Ben de 32 yaşındayım, 20 yaşındakileri gezmeye falan çıkartıyorum sadece. Ne zevk alıyor ki sizin muhabbetinizden?
Erkekler de bir ilginc
Erkeklerin hoşuna gidiyor genç, toy kadınlarda yaptığı muhabbetler onlarda kadınlardaki gibi ciddilik derinlik yok laylaylom muhabbetler yapsalar yeterli

Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
yas farkı 30 yaşında ve meslek sahibi olsan önemsiz ..........birde babalarıyla selemlasan abi diyen adamların onların kızları ile birlikte olması bana çok karektersizce geliyor

Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
Sakın sakın sakın, kaç uzaklaş. Aynısını yaşadım, yaşıyorum.

Kızım olsan kesinlikle onaylamam. Şimdi hiçbir şey farketmiyor ama ilerde çok şey farkeder. Yaşıyorum ya. Eşim Allah için iyi insan (maşallah) ama olmuyor kafa yapılarımız çok farklı.

İleride görüntü olarak bile farkediyor. Babanmı diye soranlar oluyor.

Diyeceğim o ki çok küçüksün, madem konu açtın sana yorum yapan ablalarını dinle.

Ha dinlemeyeceksende insanların zamanını alıp, onları yorma.

X