Akıl verin lütfen :(

Tek kelimeyle uzak dur. Adam kişiliğini göstermiş zaten. Bile bile lades demenin anlamı yok. Yalan varsa o insandan da her şey beklenir zaten. Niye bu kişiye takılıp kaldın anlamadım. Bir nefes al artık, evrene sal gitsin onu.

Ayrıldım diye kapımda yattıgı günleri biliyorum bende o kadar sey yasadık diye vazgecemedim etrafımda cok dikkat ceken biriyim ve ona rağmen 3 yılımı böyle mahvettim ve pskolojimde cok iyi değildi bu kararları verirken akıllı insan ilişkisini sürdürür mü bu şekilde

Madem öyle neden bitirmiyorsun? Anladığım kadarıyla çok da mutlu eğilsin. Kangren olmuş bir ilişkiyi neden ısrarla vam ettiriyorsun. Bu bizim söylememizle olmaz, o kararı verecek olan sensin. Ya noktayı koyacaksın bu kişiyle, ya da çekilecek çilem varmış diye bile bile lades yapıp devam edeceksin. Sen istemedikten sonra kimse sana bir şey yaptıramaz. O yüzden kararını ver.

Birinizin vazgeçmesi lazım kangren olan el kesilmeli ki kolunuzu kaybetmeyesiniz.

Bu kez kararlıyım bitirmekte buraya yazdıklarım bana yasattıklarının binde biri pskloklardn cıkmadıgımı aylarca ağladıgımı biliyorum sadece takıntı olmus bende onunlayken mutluyum ama en ufak bi tartısmada düşman gibi oluyoruz 3. Güne girdim bakalım takrar barışmıcam

maddi durumu kötüyken yardım etmişsin, sen parasız kalmışsın onun durumu düzelince kendine sevgili bulmuş.

sırf bu sebepten dolayı yalvarsa yakarsa güvenilmez bir daha bu adama

maddi durumu kötüyken yardım etmişsin, sen parasız kalmışsın onun durumu düzelince kendine sevgili bulmuş.

sırf bu sebepten dolayı yalvarsa yakarsa güvenilmez bir daha bu adama
Ve o zaman ben ölü gibi bişeydim kimseye derdimi anlatamıyodum aynı evde yasıyoduk birde o kadar koymustuki bana yaptıkları belkide benmki bunları yediremediğim için elde etme çabasıydı çünkü içimde ona karsı sevgi kalmamıstı

hiç kendine yedirememezlik, intikam vs. gibi şeyler besleme.
bu adama karşı besleyeceğin herhangi bir his sana zarar verir.
kestir at zararın neresinden dönsen kardır gözüyle bak

hiç kendine yedirememezlik, intikam vs. gibi şeyler besleme.
bu adama karşı besleyeceğin herhangi bir his sana zarar verir.
kestir at zararın neresinden dönsen kardır gözüyle bak
Evet takıntılardan kurtulma zamanın geldide geçiyor zaten artık ailelerde bıktı bizden dönüşü yok bu sefer içimdeki nefret duygusu bile azalmaya basladı :)

Fazla yüz vermişsiniz oda astarını aşmış... Bu kadar çok kendinizden ödün vermeniz para yardımı vs. size bir şey katmaz aksine götürür her başı sıkıştığında size sığınması düzeldiğinde umursamaması hoş değil.. Sizin yerinizde olsam inceldiği yerden keserdim. Çıkarken böyle yapan insan evlenince ne yapmaz ki...

Ben fedakarlık yaptıgımı sanarken salaklık yapmısım geç oldu ama anladım bunu

kangren olmuş yerinden kes kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…