• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen

Asyascor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
102
90
48
2,5 yıldır evliyim ,çocuğumuz yok, eşim beni çok seviyor, çok değer veriyor gözümün içine bakıyor, aşırı uysal birisi, görücü usulü evlendik zaten, sevilen bir karakteri var.
Ama gel gelelim işten geliyor yemek yiyor ve uyuyor, defalarca bunun kavgasını ettik, ben öğretmenim ama atanmadığım için ücretli yapıyorum, neticede süreçte hep evdeyiz, akşama kadar allah kulu yok sohbet edebileceğim, akşam gelsede sohbet etsek diyorum ama malaesef yemek belki 1 bardak çay, nasılsın bugün ne yaptın bitanem hoppp uyku sonrası, bazen tek başıma yaşıyormuş gibi hissediyorum, paylaşum sıfır, herkes mi böyle normali mi bu bilmiyorum

Cumartesi 2 de evde oluyor yani baktığım zaman genel olarak bir sohbet ortamınyok, zaten konuşmayı çok sevmeyen birisi, elinde telefon oluyor bitcoin vs takılıyor, dışarı çıkalım dediğim zaman ikiletmez çıkarız ama daha ondan hiç teklif gelmemiştir gezelim anlamında, evin içinde muhabbet sıfır, gelir sarılor sarıldığı yerde uyur o derece, ben aksine muhabbeti seven sosyal bir insandım, çevrem bana diyor sen önceden böyle değildin, köreliyorum git gide

Haftasonu da mı öyle?
Cumartesi 2 de evde oluyor yani baktığım zaman genel olarak bir sohbet ortamınyok, zaten konuşmayı çok sevmeyen birisi, elinde telefon oluyor bitcoin vs takılıyor, dışarı çıkalım dediğim zaman ikiletmez çıkarız ama daha ondan hiç teklif gelmemiştir gezelim anlamında, evin içinde muhabbet sıfır, gelir sarılor sarıldığı yerde uyur o derece, ben aksine muhabbeti seven sosyal bir insandım, çevrem bana diyor sen önceden böyle değildin, köreliyorum git gide

Sanırım adamın tarzı bu. Yani çok ağzı laf yapan, muhabbet eden biri değil. Siz de konuşkansınız zorlanıyor olmanız bundan gibi. Ortak kitap okuyup üzerine konuşabilirsiniz, ortak bişi izleyip konuşabilirsiniz. Eşinizle konuşup günde bir saat olsun beraber konuşma zamanı yapma isteğinizi söyleyin. Zamanla süreyi arttırırsınız. Aklıma bu geldi bir tek. Beraber gelecek üzerine hayal olsun, ailevi bir konu olsun hiç konuşmuyor musunuz?

Sanırım adamın tarzı bu. Yani çok ağzı laf yapan, muhabbet eden biri değil. Siz de konuşkansınız zorlanıyor olmanız bundan gibi. Ortak kitap okuyup üzerine konuşabilirsiniz, ortak bişi izleyip konuşabilirsiniz. Eşinizle konuşup günde bir saat olsun beraber konuşma zamanı yapma isteğinizi söyleyin. Zamanla süreyi arttırırsınız. Aklıma bu geldi bir tek. Beraber gelecek üzerine hayal olsun, ailevi bir konu olsun hiç konuşmuyor musunuz?
Ben ne kadar sosyalsem o tam zıttı, hesap kitapla muhabbet edilmesi ne kadar sağlıklı olur, insanın içinden gelecek, 3 abim var 3 üde ev içerisinde konuşkan eşlerine vakit ayıran insanlar, bebek problemimiz var bebek sahibi olamama ihtimalimizde var (eşimden kaynaklı) bebek olsa onu büyütürdüm vakit geçirirdim, şu an aile kelimesinin altını dolduracak hiçbir şey yok

Telefona bakarak da iletişim mümkün değil. Bir yerden başlamak lazım. Hesap kitap değil de aktivite diyelim ona. Ortak paylaşım lazım konuşmasanız da. Beraber yemek yapmak gibi, hayal kurmak gibi... değilse evlilik sürdürmek zor

Sizinle paylaşacak hiç mi birşeyi yok enteresan 🤔 Karşılıklı ortak konular bulmak lazım ama ortamda telefon varsa zaten iletişim sıfırdır

Siz konu açmaya çalışın, işde neler oldu sorun, beraber bir şeyler yaptırın. Puzzle bile iyi gele bilir. Pek konuşkan değil herhalde, ne konuşacağını bile bilmiyor ola bilir.

Back
X