- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
-
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Aynı ben işte neler çektm işe gireyim diye inşallah canım SağolKırk takla atıyorum işe gireyim diye bulamıyorum:) her işin vardır kendine göre bir zorluğu herhalde ama zamanla alışırsın gibi geliyor :)
bende onceden c.tesı gunlerı calısıyordum , ayrıca sımdıkı gbı bı ısım keske olsa dıye uzuluyordumDoğru söylüyosunuz elimdekinin kıymetini bilip şükretmem gerektiği yerde böyle eften püften şeylere takıldığım için kızıyorum kendime sadece
Cumartesi pazar tatil yapmak için 6 ay iş aradım buldumda 5 senedir burda calısıyorum yine memnun değilim bu seferde maası az geliyor . Maası yğkseltseler yine bi bahane bukurum eminim her sabah soylene soylene geliyorum ne bırakmayı gözüm yiyo ne devam etmeyi. Boyle sürünğp gidiyorjm.
Kesin cts izin koysalar bende bulurum birşey o vaziyetteyimCumartesi pazar tatil yapmak için 6 ay iş aradım buldumda 5 senedir burda calısıyorum yine memnun değilim bu seferde maası az geliyor . Maası yğkseltseler yine bi bahane bukurum eminim her sabah soylene soylene geliyorum ne bırakmayı gözüm yiyo ne devam etmeyi. Boyle sürünğp gidiyorjm.
Şu anda memurum yaptığım iş insanlarla. Laf anlatmak ayrı dert. Şimdi 3 aylık bebeğim var en tatlı işim onunla evde oturmak :)Dimi biraz acemilikten de böyle oldugunu düşünüyorum aslında
Demek ki bi memnuniyetsiz ben değilmişim :)bende onceden c.tesı gunlerı calısıyordum , ayrıca sımdıkı gbı bı ısım keske olsa dıye uzuluyordum
ama sımdı sor memnunmsn hersey yolundamı dıye yıne degıl
Ben de sıkılıyorum gözüm saatte ilerlese diyorum ev hayatına çok alıştım heralde istediğim saatte yatıp uykumdan canım isteyince uyanmayı evde bu tarz benim izlemeyi :)) zor geldi şimdiBu arada sırf evde oturup dinleneyim die izin aldığım oluyor catlıyorum sıkıntıdan işe gelmeyincede. İş hayatında 100 de yüz mutluluk yok maalesef hiç bi zaman.
ben ınat etmıyorum ama bısey olunca tartıstık dıyelım orda bırakıyorum uzatma huyum yoktur bu aralar ıyıce zıvanadan cıktı ama bnmkı bagırıyo cagırıyo sonra ben sakın sakın konusuyorm sonra sen cok haklısın sorun bende dıyor ,Demek ki bi memnuniyetsiz ben değilmişim :)