- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
-
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
İşe başlama sendromu galiba canım benimmm :)) bende hep yorucu işlerde çalıştım, dedim ki ah şöyle bir oturarak iş olsa devlet dairesi olsa şimdi devlet dairesindeyim 8-5 çalışıyorum hafta sonu evdeyim, resmi ve dini izinler de tatil ama gel gelelim sıkılıyorum hareket olsun istiyorum eve giderken can atıyorum diğer işime göre kendimi yorgun hissediyorum :)) yalnız değilsin :)Kızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off
zamanla alışır benimsersin bu durumu.Kızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off
Ya inş öyledir ve geçicidir ben cumartesi de çalışıyorum bu canımı sıkıyo işte olmasa daha mutlu olurdum gibiİşe başlama sendromu galiba canım benimmm :)) bende hep yorucu işlerde çalıştım, dedim ki ah şöyle bir oturarak iş olsa devlet dairesi olsa şimdi devlet dairesindeyim 8-5 çalışıyorum hafta sonu evdeyim, resmi ve dini izinler de tatil ama gel gelelim sıkılıyorum hareket olsun istiyorum eve giderken can atıyorum diğer işime göre kendimi yorgun hissediyorum :)) yalnız değilsin :)
Kızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off
Kuzum deseler ki hep tatil iş isteriz iş deseler tatil isteriz :)) insanız ne olsa memnun olmayız ki hiçbirimiz :)Ya inş öyledir ve geçicidir ben cumartesi de çalışıyorum bu canımı sıkıyo işte olmasa daha mutlu olurdum gibi
canım ilk zamanlarda olur böyle zamanla alısırsın sakın cıkma işten sadece zamana ihtiyacın var emin ol gececekKızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off
Doğru nankörüm bencumartesıde calısmadıgın bı ısın olsa farklı bırsey ıstersın emın ol
elındekının kıymetını bılemıyor ınsan
Çok sağol canım inşallah daha güzel olur Allah razi olsuncanım ilk zamanlarda olur böyle zamanla alısırsın sakın cıkma işten sadece zamana ihtiyacın var emin ol gececek
estağfırullah ben oyle bısey demek ıstemedım ,Doğru nankörüm ben
Dimi biraz acemilikten de böyle oldugunu düşünüyorum aslındaİlk işim benim de çok ağırdı öğrenme aşamasında. Sonra 2009 krizi çıktığında beni işten çıkardılar bekarım diye. 2 ay evde oturdum iş ararken, çok sıkıntı bastı. İkinci işyerimde işi bildiğim için çok rahat ettim. işi öğren gerisi kolay :)
Doğru söylüyosunuz elimdekinin kıymetini bilip şükretmem gerektiği yerde böyle eften püften şeylere takıldığım için kızıyorum kendime sadeceestağfırullah ben oyle bısey demek ıstemedım ,
ınsanlar hıcbızaman ellerındekının kıymetını bılmez ne yoksa hep onu bahane ederek kendıne hayatı zından eder sankı o ıstedıklerı sey olunca hersey duzelecekmıs gıbı ama bı bakarsın yenı beklentıler cıkar ortaya anlatmak ıstedgım sey buydu