Türkiye de yaşamak istemiyorum.

Konu çok uzun ama 23 yasinda daha lise sondasiniz dilini biliyor musunuz gitmek istediginiz ulkenin?
Yurtdisi da mesleksiz dil bilmeyen insanlar gelse de para yagdirsak diye beklemiyorlar. Bomboş şekilde giderseniz yine zor sartlariniz olur. Siz yurtdisini ne saniyorsunuz bilemedim. 🤷

Gittigim yerde meslek edinirim diyorsaniz en azindan meslek yapmaniz icin baslangic seviyenin ustunde dil bilmeniz lazim. Yurtdisinda da bir şeyler toparlayana kadar sikinti yasayacaksiniz.

Konuyu da verdiğiniz cevapları da okuyunca şunu önermek geldi kıbrısa gidin bir otelde en kötü komi olursunuz maaş 10.000 falan lojman da veriyorlar orada belki yükselirsiniz dil vs olmadığı için başka ülkeye gidemezsiniz gitseniz de hayallerinizdeki gibi olmaz

Daha küçük bi şehire taşınmayı düşünmez misin. İstanbul her anlamda pahalı bi şehir. Ona göre de 1+1 ev tutars

Neden hiç okula gitmediniz? İlköğretim yaşlarında niye gitmediniz? Evde ne yaptınız? Bu kısmı anlamadi
Neden hiç okula gitmediniz?
Okul sadece bilgi alınan yer değil, insanın kişiliği de gelişiyor, sosyallesiyor , diğer çocuklardan pek çok şey öğreniyor insan , sizin kişiliğiniz henüz gelişmemiş, sanki fanusta yasamissiniz bunca sene , o yüzden bu tedirginliginiz ve beceriksizliginiz
Çözümünüz nedir bilemem ama kendinizi geliştirmeye bakın, bol bol okuyun , yeni insanlarla tanımaya çalışın, belediyelerin bedava kursları oluyor iş çıkışlarında ya da izin günlerinizde kurslara gidin
Anneniz nerde ? Onunla yaşayamaz misiniz o zaman kira derdiniz olmaz en azından, kendinizi geliştirmeye ayirirsiniz paranızı

m

X