akıl almaya çok çok ihtiyacım var ne olur yardım edin kızlar...

canım ben elimden geldiğince kırmadan söylemiştim mesela şöyle olmuştu buraya gidelim mi demiştim o da olur demişti sonra ben ama oraya ulaşım biraz zor araba gerek demiştim sonra sen ne zaman araba alacan ya dedim bak ertık arabası olmaya kız vermiyolar bu devirde dedim o da ne arabası ya almıycam araba filan beni seven böyle sevsin dedi

yani adamın eğitimi belliyse işi belliyse ilerde evlensende standardı değişmicek ki bankamı soysun rüşvetmi yesin yani şey gibi bi hava var parayı bulsunda isterse otobana çıksın çok tuhaf yaa ben mi böyle hissediyorum bi tek

Bu kadar olur yaa hepsi mi aynı .. Bana da aynı bahaneler ayrılınca nasıl köpek oluyo bilemezsin ama barışınca yine aynı ...

bizimki ayrılınca da pek köpek gibi olmuyo ama hala aramadı yani ben zaten bu kadar fedakarlık yaptım o ne yapıyo yani değmez mi acaba die düşünmüuo da değilm hem ben bi şey almaycam beni seven böyle sevsin diyo hem ilgilenmiyo napayım yani ben şimdi

Fen/sayısal okuyanların edebiyatları bir hayli kötü oluyor, yazım yanlışlarınızı ve cümle hatalarınızı buna bağlıyorum ve her ne kadar uzun yazı yazsanız da en azından güzel dilimize saygı bakımından düzgün yaza bilirdiniz.
Derdinize gelirsek, sanırım atom mühendisi falan olacaksınız ve erkek arkadaşınız buna nazaran daha "düşük" bir bölüm okumuş. Ama şuan çalışıyor demişsiniz, işsiz değil geçimini sağlıyor. Hem ailenize 'evi var arabası var, bu yeterli değil mi izin verin evlenelim artık" mı diyeceksiniz? Zaten ailenin onu bu şekilde de kabul edeceğini sanmıyorum. Bence sorun sadece bu ikisi değil, aileniz onu istemediği için bahane üretmiş. Peki erkek arkadaşınızın ailesi bu duruma ne diyor? Böyle kendisine baskı uygulandığından haberleri var mı? Benim abim hem okuyup hem çalışıyor, kız arkadaşı böyle bir şey dese abim çoktan yol verirdi kıza.
Arkadaş çevrenize gelirsek, erkek arkadaşınızın arabasının olmayışını garipseyen "arkadaşlarınız" olacağına hiç olmasın daha iyi. Bir de utanıyormuşsunuz bundan.

Son düzenleme:
Bence sabret sakın artık sen bişey yapma sen 1 adım gelirsin o 10 adım kaçar benimkide aynı telefonumu kapattım kaç saattir açmıyorum uzun süre de açmayı düşünmüyorum biraz düşünüp kendine gelsin canım hep biz mi kafa yorucaz

asıl önemli olan kültür bence, şimdi şöyle düşün sen izmirlisin doğu kökenli biriyle evlendim adamın durumuda iyi bazen görürüzya televizyonda dolarlar havada uçuşur dirseğe kadar bilezik takarlar ama adam senden 3-5 çocuk doğurmanı bekler bu durumda ailen para varsa sorun yokmu dicek ya da sen?
(aman diyim kimse doğudaki vatandaşlarımızı aşağılıyorum falan diye bi polemik başlatmasın amacım bu değil ordaki yaşam tarzına örnek verme babında söyledim)

pergelin ve gzzmd, canlar sanırım sizin yaşlar yakın ikinizinde derdi aynıysa ben size daha söylicek şey bulamıyorum dilerim hayatta dert dediğiniz şeyler hep böyle olur mutluluk gölgeniz olur..

canım ben aslında bi gün ilgilenmedi diye kızmazdım ama her şey üst üste gelince böyle oldu işte bi kaçgün önce araba almayacağını dedi beni seven böyle sevsin dedi yani sorun sdc araba alması değil böyle diyince sanki ben hiç bi şey yapmayacam beni böyle ya kabul et ya da git demiş gibi oldu bi de üstüne ilgilenmeyince patladım yani şimdi de konuşmuyoruz

bu konuyu kendıme yakın buldum ama şöyle bn senn erkek arkadasın durumundayım bnm erkek arkadasımda bni devlet memuru olmadıgım yada cok para kazanmadıgım için istemedi..bu bnm için çok agır oldu..ama o erkek senın dusunceli olman daha normal diyeceğim ama birde şu var madem içine sinmiyordu denk olmadıgını dusunuyordun nıcın bı ilişkiye basladın suan hayal kırılıgı yasatmazdın...

bence haksızsın nedenmi eğitim farkıysa sorun bu parayla evle arabayla kapanmaz aileniz evi arabayı görünce evlenmenize neden izin veriyo onu anlayamadım çünkü adam aynı adam vede arabası yok diye neden utanıyorsunuz olmayabilir bir erkek vicdanlı merhametli ve çalışma azmi olduktan sonra vede sizi çok seviyorsa evmiş arabaymış hepsi olur ama siz erkek arkadaşınızla birbirinizi çok yıpratırsınız istekleriniz çok ayrı

Bende aynı durumdayım çok büyük bi hatadan sonra affettim onu ve 1 aydır çok garip ve ayrı şehirlerdeyiz ..

canım ailem zengin olsun parası olsun demiyo yanlış anlaşılmasın ama gerek eğitim gerekse maddi açıdan bende düşük olan birini istemiyo kazancımız eş olsun istiyolar yani eşit mikterde para kazansak eğitim durumuzuz yakın olsa ev araba istemezler bile ama ilerde maaşı benimkinde daha az olabiir bu yüksek bi ihtimal bu durumda ben,m yaşam standartım düşecek onunki yükselecek die düşünüyo ailem bari evi arabası olsa gene bi ihtimal çok zorlanmam diye düşünüyolar ama bunu bile tam olaka kabul etmemişlerdi,

ilerde sende çalışmaya başlayınca birlikte alırsınız evinizi arabanızı bu devirde herşeyi erkekler yapmıyo güzelim hayat zor, hayat sadece senin gördüğün hayat değil asgari ücretle geçinen insanlar var, insanoğlu hep daha iyiyi istemeli bunun için çalışmalı evet bu kabulüm ama birazda şükretmeyi bilmeli

senin mesleğin ne ve iş bulman garantimi bi söylesen bana tatlım valla şiştim çok merak ettim

ailem ev araba alsa da kabul etmeyeceklerini söylemişti zaten eğitim farkından dolayı ayrıca kazancı benden az olur die ama ben bu şekilde olursa yani evi arabası olursa daha iyi bi şekilde çıkarabilirm ailemin karşısına yani maddi açıdan zorlanmayacağıma zor da olsa ikna edebilirim

senin mesleğin ne ve iş bulman garantimi bi söylesen bana tatlım valla şiştim çok merak ettim

ya aslında meslemiğimi söylemek istemiyodum ne bilim bu yazılar okunur birileri tarafından filan diye ama söyleyeyim bari battı balık yan gider ben doktorum o da meslek lisesi mezunu 4 yıllık bi yer okumuş üni de okutman

Canım, sanırım mezun olur olmaz çalışacağın yer ayarlanmış, yoksa bu kadar kesin konuşmak cesaret işi. Tıp okuyan doktor adayları bile önce hastanın altını temizliyorlar, "ayak işleri" gibi şeyler yapıyorlar. Eğer aile mesleği değilse mezun olur olmaz süper bir gelir ile işe başlamak hele ki bu devirde çook zor. Önce hayırlısıyla mezun olup işe başla, gerisi gelir zaten.

benim hayat felsefem bu ddevirde asgari ücreti alsın benden düşük maaş alsın ama değer veren saygı duyan manevi degerleri olan biri olsun. yoksa benmle aynı maaşı almış yok bnden yuksek almış umrumda değil, tabi o bunu komplex yapmayacaksa.. bunları düşün derim ,

Son düzenleme:

bende sağlık bakanlığı personeliyim, doktorların hayat tarzı zor ben şahsen bi doktorla evlenmek istemezdim nöbetiydi acil hastasıydı, kız sen ilerde birini ameliyat edicek olsan önce para falan diyen doktorlardan olcan gibi :)
şaka bi yana eğer ailenin bi hastanesi falan yoksa yeni mezun bi doktor öyle aman aman paralar kazanmıyo tatlım yeni yasaları takip ediyosan bilirsin Türkiyede sağlık sistemi can çekişiyo

çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…