Yani şimdi objektif düşünmek istiyorum kişiliğini bilmediğim için çok bişe diyemcem ama seni haklı bulduğum yerlerde var haksız bulduğum yerlerde var.Arkadaşlarına arabası yok demekten çekinmek çok saçma ve yanlış güzel bir araba ile seni almaya gelse yüzünün şekli bile değişecekmş gibime geliyor herkesin arabası olmak zorunda değil olsa bile yazdıklarından aman arabası olsunda ne olursa olsun havasında da değilsin illa ki albenili bi araba istersin yoksa bir şahin alsa sen yine bunu sorun edersin.
Gelelim şu beni seven böyle sevsin meselesine bunu nasıl bi konuşma sonrası söyledi bilmiyorum ama eğer gururuna dokunacak birşey söylemişsen az bile demiş.seni haklı buluyorum çünkü aileni ikna edebilmek için çabalıyorsun ve o buna rağmen hala umursamaz tavırlar sergiliyorsa bu kez o çok ayıp ediyor ama birşeyler yapması konusunda da bence incitmeden anlat.
Yani senin niye araban yok senin niye evin yok şeklinde yapma
Bu kadar olur yaa hepsi mi aynı.. Bana da aynı bahaneler ayrılınca nasıl köpek oluyo bilemezsin ama barışınca yine aynı ...
yani adamın eğitimi belliyse işi belliyse ilerde evlensende standardı değişmicek ki bankamı soysun rüşvetmi yesin yani şey gibi bi hava var parayı bulsunda isterse otobana çıksın çok tuhaf yaa ben mi böyle hissediyorum bi tek
pergelin ve gzzmd, canlar sanırım sizin yaşlar yakın ikinizinde derdi aynıysa ben size daha söylicek şey bulamıyorum dilerim hayatta dert dediğiniz şeyler hep böyle olur mutluluk gölgeniz olur..
canım ben aslında bi gün ilgilenmedi diye kızmazdım ama her şey üst üste gelince böyle oldu işte bi kaçgün önce araba almayacağını dedi beni seven böyle sevsin dedi yani sorun sdc araba alması değil böyle diyince sanki ben hiç bi şey yapmayacam beni böyle ya kabul et ya da git demiş gibi oldu bi de üstüne ilgilenmeyince patladım yani şimdi de konuşmuyoruz
asıl önemli olan kültür bence, şimdi şöyle düşün sen izmirlisin doğu kökenli biriyle evlendim adamın durumuda iyi bazen görürüzya televizyonda dolarlar havada uçuşur dirseğe kadar bilezik takarlar ama adam senden 3-5 çocuk doğurmanı bekler bu durumda ailen para varsa sorun yokmu dicek ya da sen?
(aman diyim kimse doğudaki vatandaşlarımızı aşağılıyorum falan diye bi polemik başlatmasın amacım bu değil ordaki yaşam tarzına örnek verme babında söyledim)
canım ailem zengin olsun parası olsun demiyo yanlış anlaşılmasın ama gerek eğitim gerekse maddi açıdan bende düşük olan birini istemiyo kazancımız eş olsun istiyolar yani eşit mikterde para kazansak eğitim durumuzuz yakın olsa ev araba istemezler bile ama ilerde maaşı benimkinde daha az olabiir bu yüksek bi ihtimal bu durumda ben,m yaşam standartım düşecek onunki yükselecek die düşünüyo ailem bari evi arabası olsa gene bi ihtimal çok zorlanmam diye düşünüyolar ama bunu bile tam olaka kabul etmemişlerdi,
bence haksızsın nedenmi eğitim farkıysa sorun bu parayla evle arabayla kapanmaz aileniz evi arabayı görünce evlenmenize neden izin veriyo onu anlayamadım çünkü adam aynı adam vede arabası yok diye neden utanıyorsunuz olmayabilir bir erkek vicdanlı merhametli ve çalışma azmi olduktan sonra vede sizi çok seviyorsa evmiş arabaymış hepsi olur ama siz erkek arkadaşınızla birbirinizi çok yıpratırsınız istekleriniz çok ayrı
senin mesleğin ne ve iş bulman garantimi bi söylesen bana tatlım valla şiştim çok merak ettim
canım ailem zengin olsun parası olsun demiyo yanlış anlaşılmasın ama gerek eğitim gerekse maddi açıdan bende düşük olan birini istemiyo kazancımız eş olsun istiyolar yani eşit mikterde para kazansak eğitim durumuzuz yakın olsa ev araba istemezler bile ama ilerde maaşı benimkinde daha az olabiir bu yüksek bi ihtimal bu durumda ben,m yaşam standartım düşecek onunki yükselecek die düşünüyo ailem bari evi arabası olsa gene bi ihtimal çok zorlanmam diye düşünüyolar ama bunu bile tam olaka kabul etmemişlerdi,
ya aslında meslemiğimi söylemek istemiyodum ne bilim bu yazılar okunur birileri tarafından filan diye ama söyleyeyim bari battı balık yan gider ben doktorum o da meslek lisesi mezunu 4 yıllık bi yer okumuş üni de okutman
yani adamın eğitimi belliyse işi belliyse ilerde evlensende standardı değişmicek ki bankamı soysun rüşvetmi yesin yani şey gibi bi hava var parayı bulsunda isterse otobana çıksın çok tuhaf yaa ben mi böyle hissediyorum bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?