Akıl almam lazım artık ben düşünemiyorum lütfen okuyun

Allah yolundan kıyısından geçirmesin tedavim bittikten sonra ayakta duracağım inşallah

Yok dediklerimin hepsi iptal eminim detaylı anlatmak istemiyorum parça değişir parça değişirse makine kadar fiyatı olur zaten hepsi aynı şekilde uğraşsın it dediğin gibi düzelmez de bir umut birde ben suçluymuşum gibi bana gönderme yapıyorlar bende bunu paylaştım ahahaha Recep ivediğin bir sahnesi varya bana giren size de girdi arkadaşlar , tren yapıcaz öyle bu kadar basit , bir benmiyim keriz diyor

Hallettim çok şükür teşekkürler

Kesinlikle başka nakliye tut ve git, esyalara kiyamazken o size kiyacak, gerekirse en degerli biriki parca al ve git.. madem karar verdiniz, ne kadar hızlı cikarsaniz o kadar iyi...oh kurtuldum diyerek gecireceginiz yolculugu da onla gecirmeyin..ne olur ne olmaz.allah yolunuzu açik etsin.

Öyle yaptım çok şükür şuan yoldayım ve oh kurtuldum diyorum sizin yorumlarınız fikirleriniz sayesinde , çünkü ben artık gerçekten mantıklı düşünemiyordum üztüntümden , sıkıntımdan .. annemde aynı şekilde sizlere binlerce kez dua ediyorum Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah

Allah yolunu açık etsin

Gerek yok balım böyle şeylere, sen yaptin yapacağını, yeterince emek verdin, şans verdin, olmadı, bitti...

Şimdi bütün sosyal medya hesaplarından, telefonlarındaki uygulamalardan engelle hepsini. Sulaleden hickimse ulasamasin sana. Babası çocukla görüşmek isterse sadece e mail kullanarak haber versin , geri kalan herşeyi avukat halletsin.

Insta vs engelledim diğer aile üyelerini de engelleyeceğim birtek o açık kalıcak zamanında avukatla konuşmuştuk görüş günleri göster harici gösterme , seninle diyolağa girdikçe psikolojini bozuyor dedi de dinlemedim işte artık öyle olucak .

evdeki olanları farkedince seninle diyaloga geçmeye calıșacak sakın bi anlık bile olsa gaza gelip cevap verme. annenden ya da bir bașkasından filan sana ulașamasın.
Olan oldu biten bitti herkes kendi derdine koştursun yani umursamam ama bazen pik noktama dokunuyor halletmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…