Akıl almam lazım artık ben düşünemiyorum lütfen okuyun

Yanlış dandik evlilik kibrit çöpünü bırakmam ben dahada durman ev eşyalarının faturalarını aldığınız yerden isteyin fotokopisi kaydı kimin üzerine ise fatura ile video çeker çıkarırım sabunumu bırakmam bu herife fikrim bu

Ne anlatıyorsunuz çözemedim. Evi terk mi ettiniz geri mi döndünüz

Ne anlatıyorsunuz çözemedim. Evi terk mi ettiniz geri mi döndünüz
6 senelik evliyiz 1 yıl ayrılma süreci oldu pişman olduğuna inandım barıştım mahkemeyi vs iptal ettim ve olmayacağını 2. Kez anladım acı tecrübeyle şuan ailemin evine geri döneceğim

6 senelik evliyiz 1 yıl ayrılma süreci oldu pişman olduğuna inandım barıştım mahkemeyi vs iptal ettim ve olmayacağını 2. Kez anladım acı tecrübeyle şuan ailemin evine geri döneceğim
Sizin alkol tedaviniz nasıl gidiyor peki? Kendiniz de bağımlıymışssınız anneniz mi bakacak çocuğunuza geri dönünce

Sizin alkol tedaviniz nasıl gidiyor peki? Kendiniz de bağımlıymışssınız anneniz mi bakacak çocuğunuza geri dönünce
Benimkisi güzel gidiyor çok şükür ayaktan tedavi görüyorum atlattım çoğu şeyi , kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum açıkçası . Memlekete döndüğümde ameliyat olacağım o süreç içerisinde bakar ama yine evde olacağım , iyileştiğim zamanda bir iş bulup sabahları annem bakar akşam geldiğimdede ben bakarım zaten

İnşallah

Bu herif alkolsüz ayık kafa ile çekilmezmîş zaten Şaka bı tarafa tebrik ederim kurtulun bağımlılıktan yeni güzel bir hayat dilerim büyük ihtimal bu kocatan a öyle katlanmişsınızdır kendinizi uyusturarak İyi şanslar diliyorum bir daha hiçbir zaman böyle bir evlilik yada ilişkinin kıyısından geçmeyin son ders olsun

Gerçekten öyle oldu teşekkür ederim iyi dileklerin için başka türlü mümkünatı yoktu adam var ama yok yok ama var manipüle daha neler neler allahtan doğru yolu buldum şuan erkolar kapatılsın modundayım Allah kimseyi kıyısından kenarından geçirmesin zaten ne böyle bir ilişkiyi ne böyle bir evliliği

Sevgi acliğımız olunca birde toplum ya bu evliliği sürdür yada bu imtihan kafasında olunca yanlış şeyleri doğru sanabiliyoruz.eziyet çekmeye katlanmak imtahan değil zaten kötüyü çekmek üzerine imtahan olmaz ancak kendi yaptigimiz aptaliklara kader diye ağlayıp kendimizi kandırmak oluyor . Çünkü cüzzi irade için akıl yaratilmis bu imtahan olsa akıl olmazdi akıl olmasa imtahan olurdu.Yani aklı olan çekmiyor aklıni kullanmayan yada işine öyle gelen ordan takılıyor tabi cennet yok sonunda ancak sinir hastalığı var .Neyse bencede doğru yolu Allah'ın verdiği aklı kullanarak buldunuz gerisi dilerim güzellik olsun

Evet ufacık sevgi kırıntısı , kızımda benim gibi olmasın endişesi ama boş yere karşındaki adam olmayınca . Yarın şu evden bir çıkayım çok eğlenceli ayrıntılar paylaşacağım

Bitsin bu iş eğlenceli anilarida paylaşın en çok kızınızı kendinizi annenizi sevin ve dilerim iş de bulursunuz hayatınızı yaşayın bizi bizim gibi seven yoksa evlilik nedirki dört duvar çile hapishane karın tokluğuna deymiyor

çok haz alarak bu evde yaptığım şeyleri paylaşacağım evet bundan sonra enerjimi sevgimi aileme harcayacağım en çokta miniğime hapishaneden beter hiçbirşey değmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…