Vekalet vereceğimiz kişiyi de kiracıları da ben tanımıyorum. Tüm iletişim eşimde. O yüzden vekalete yazarsam iyi olur diye düşündüm. Çünkü eşim mesajla kendi hesap numarasını göndermişVekaleti güvenilir birine verin. Vekalet verirken de ne için verdiğinizi detaylandırın. Süresini de süresiz yapmayın.
Evin kredisini siz ödüyorsanız ev sahibi sizsiniz. Kendi hesabınızı verin.
Konuştum ama kesinlikle kabul etmiyor. Vekalet kira sözleşmesine eşimin hesap nosunu yazarsa sonra benim hiç bir yaptırımım olmayacak. Ben de özlemimi baştan almak istiyorumAranızda tatsızlık çıkmaması için eşinizle konuşsanız da o vekalet verilecek kişiye sizin hesap numaranizi iletse daha iyi olur sanki.
Kiracı güvenilir mi? Krediyi siz ödediğiniz için kendi hesabınıza aktarılmasını isteyin. Ev sahibi olmayan kişiye kira yatırılır mı ki? Yatırılıyorsa ne saçma. Vekalette ne için, kime, ne kadar süreyle vekalet vereceğiniz yazar. Notere iki taraf da gider ama siz yurt dışındasınız. Noter dışında nerede vekalet verilir, yurt dışında nasıl olur bilmiyorum.Vekalet vereceğimiz kişiyi de kiracıları da ben tanımıyorum. Tüm iletişim eşimde. O yüzden vekalete yazarsam iyi olur diye düşündüm. Çünkü eşim mesajla kendi hesap numarasını göndermiş
Vekaleti avukata verin. Kocanıza noluyor? Benim içime kurt düşerdi.Konuştum ama kesinlikle kabul etmiyor. Vekalet kira sözleşmesine eşimin hesap nosunu yazarsa sonra benim hiç bir yaptırımım olmayacak. Ben de özlemimi baştan almak istiyorum
Evet ama kira sözleşmesini ben görmeyeceğim için oraya kendi hesap numaramın yazılmış olduğundan emin olmak istiyorum. Eşim kendi hesap numarasını göndermişVekalete hesap numarası yazmayacaksınız. Kontrata yazılması ya da sadece kiracıya bildirilmesi bile yeterli.
Ay evet düştü tabi ki. Kaç seferdir kripto hesap acıcam deyip duruyor. Kesinlikle böyle bir duruma izin veremem. Ev boş dursun daha iyiVekaleti avukata verin. Kocanıza noluyor? Benim içime kurt düşerdi.
Niye kesinlikle kabul etmiyor? Sebep neymiş? Siz kredi çekip ödemişsiniz ama kiraya almaya gelince evi sadece kendi malı gibi görme sebebi neymiş?Konuştum ama kesinlikle kabul etmiyor. Vekalet kira sözleşmesine eşimin hesap nosunu yazarsa sonra benim hiç bir yaptırımım olmayacak. Ben de özlemimi baştan almak istiyorum
Şöyle ki benim oğlum arka arkasına baya ameliyatlar geçirdi. Biz de o zaman evi ameliyatı olduğu şehirde aldık hastaneye gidip gelirken kolay olsun diye. O şehirde benim hiç tanıdığım yok. Evi alırken de bu vekalet vereceğimiz kişi yardımcı olmuştu.Siz ödediyseniz eşinize ne oluyor ? Kolay mı kredi ödemek yani. Ev sizin üzerinize değil mi neden her işlemi eşiniz yapıyor ?
Kiraya vermeyin bir süre. İlla kiraya vermek istiyorsanız emlakçıya verin.Şöyle ki benim oğlum arka arkasına baya ameliyatlar geçirdi. Biz de o zaman evi ameliyatı olduğu şehirde aldık hastaneye gidip gelirken kolay olsun diye. O şehirde benim hiç tanıdığım yok. Evi alırken de bu vekalet vereceğimiz kişi yardımcı olmuştu.
Sizin tanımanız gerekmiyor ki ev sizin üzerinize değil mi ? Kiraya veren de siz olmalısınız o yüzden eşinizin hesabı değil sizin hesabınız yazılmalı. Eşinize söyleyin benim hesabıma gelmeyecekse vermiyorum vekâlet diye. Ama ev sizin üzerinize değilse bişey yapamazsınız galibaŞöyle ki benim oğlum arka arkasına baya ameliyatlar geçirdi. Biz de o zaman evi ameliyatı olduğu şehirde aldık hastaneye gidip gelirken kolay olsun diye. O şehirde benim hiç tanıdığım yok. Evi alırken de bu vekalet vereceğimiz kişi yardımcı olmuştu.
İşte benim merak ettiğim tam olarak da bu. Benim hesap numaramın verildiğinden nasıl emin olabilirim. Bana vekalet alana kadar tamam der sonra gider kendi hesap numarasını verir. Ben bundan emin olmak istiyorumSizin tanımanız gerekmiyor ki ev sizin üzerinize değil mi ? Kiraya veren de siz olmalısınız o yüzden eşinizin hesabı değil sizin hesabınız yazılmalı. Eşinize söyleyin benim hesabıma gelmeyecekse vermiyorum vekâlet diye. Ama ev sizin üzerinize değilse bişey yapamazsınız galiba
Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Nasıl yapabilirim uzaktan. Bilginiz var mıKiraya vermeyin bir süre. İlla kiraya vermek istiyorsanız emlakçıya verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?