- Konu Sahibi Sevdigim66
kaçmayı aklından çıkar derim canım öncelikle. ama babanın niye bu kadar tepkisi anlamış değilim. ya eninde sonunda evleneceksen bu sevdiğin olmuş ne fark eder ki. sen sevmediğin biriyle evlensen daha mı mutlu olacak mışsın. niye bu kadar inat ediyo. acaba sizin bilmediğiniz başka birşey olabilir mi bu tepkisinin nedeni. annen yanındaymış. onu da mı dinlemiyo. çok tuhaf ya. ama kaçmak yanlış olur canım. başka çözümler bulmalıyız. ve burada hep birlikte buluruz bişeyler inş. şuan beynim durdu...
Canim beni stemeye gelene kadar onlarla cok icli disliydik onlara tatilee yanlarina bile gidiyorduk.. Babam simdi diline dolamis demek benimle kizim icin dost olmuslar falan yanlis düsüncelerinden cikamiyor.. Zamana biraksan oda olmuyo hersey bi demede hemen olsun deseydim 4 yil beklemezdim ztn.. Insallah bisey bulabiliriz bir yol. Kacmak cözüm degil biliyorum ama bazen tak ediyor cekip gidesim geliyor ama yapamiyorum Annemi düsünüyorum.. Yapabilcek bisey gelirse aklina paylasirsan sevinirim canim..