Akil akil akil akil akillll verinnn kizlarrrrr :(

Sevdigim66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
74
1
86
Almanya
4 yili askin bi beraberligim var beraberlikten de öte herseyimiz olduk birbirimizin cok sey paylastik hep birbirimizin yaninda olduk ne olursa olsun aradaki mesafeye ragmen.. Yurt disindayim canimin ici türkiyede.. Yazlari zar zor görüsüyoruz türkiyeye gittigimde evden zor cikiyorum birakmiyolar babam onunla görüsecegimi düsünerek hic biryere tek basima yollamiyor Seven kalbe dur diyebilirmiyiz diyemeyiz Herseyi göze alarak cikiyorum bulusmaya neolursa olsun diyorum 1 yil boyunca hasret cekmisim görmem lazim görüsmeliyim diyorum..Ama Asil sorun uzak oldugumuz icin en azindan bi söz nisan takalim diyoruz 2 yildir caba gösteriyoruz Annemin destegini herzaman hersekilde alsamda babam ragzi olmuyor istemiyor akrabamiz olmalarina ragmen en yakin aile dostlarimiz babamin en cok deger verdigi insanlar olmalarina ragmen olmuyor rabbimin imtihanidir belki sabrimizi ölcüyodur ama olmuyor artik sabir denen bisey kalmadi hic bir gerekce göstermeden sadece inat ediyor Tek sebebi benim sevip Konusmam olmam !! Ne yapacagimi sasirdim her gün kendimi odalara kapatip saatlerce agliyorum babamin inadi yüzünden harcaniyorum gecen sene kacalim dedi nolur benimle gel dedii diz cöktü agladi yalvardi yapamadimm 1 sene daha bekliyelim dedim o benden daha perisan durumda kacmadim diye intihara bile tesebbüs etti artik kaldiramiyoruz özleme hasrete dayanamiyoruz araya cok büyükler girdi vesile olmaya calistilar babam babasini bile dinlemez durumda bana kinlendi.. 1 ay son izine gidiyorum bu yaz gene gelecekler istemeye 1 defa degil 10 defa gene isteriz diyolar tek istedigimiz bi söz bile kessek yeter cok seviyoruuzzz bu durumda ayri gayri daha nekadar dayanabiliriz bilmiyorumm babam bu senede vermezse napicamm kizlar kafamm allak bullak düsünmekten hasta oldum saglik sorunlarim cikmaya basladi Napicam kizlarr benn napicammm hep dua ediyorum sabahlara kadar namaz kiliyorum Allaha yalvariyorum babamin gönlünü bu yaz nasil yapabilirim eger bütün cabalarima ragmen ikna olmassa ne yapmaliyim yardim edin lütfen ???

kacmayi aklindan hemen cikar, ne olursa olsun böyle birsey dogru olmaz. bilirim aileler istemeyince cok zor oluyor. ama sabirla hersey hal olur. yasin kac bu arada ?

söz nisan bunlar birsey degil. gec olsun ama hayirlisi olsun, bin kere gelip istesinler seni :) birgün baban pes eder insallah... hersey gönlüne göre olsun insallah.

21 yasindayim.. Yakinimda olsa özlem hasret olmasa inan 10 yil da beklerim sonuna kadar sabrederim oturup düsünüyorm kacsam ne olur nasil olur kacincada mutlu huzurlu olacagima inanmiyorum ama suanki halimede gercekten aciyorum bu zamana kadar 10 u geckin istemeye gelmislerdir bu senede olmazsa nasil dayanicaz gücümüz kalmadi yorulduk

siz birbirinizi istiyorsunuz ve seviyorsunuz... birakin zamana. bizde eski nisanlima cok inat ettik, o fransa ben almanya... zar zor nisanlandik. annesi istemedi. simdi ayrildigim güne sükr ediyorum vallah

belki baban karsi diye daha fazla baglaniyorsun ona ne bilim, daha bir heyecanli mi oluyorsa artik bizim icin... ben onun dogru insan olmadigini anladim... birak gelsinler yine istesinler sonra yine sonra yine... hayirlisini dile hep, o olacak diye birsey yok ki... hep hayirlisini dile allahtan, eger kaderinde varsa kavusursunuz emin ol... ama kacmak yok

Ahh ahh ne zor o mesafelere rağmen sabretmek.
Baban gerçekten olmaması için bir neden söylese anlayacağım.
Erken falan mı diyor hiç mi olmaz diyor yoksa ?
Babanla sen konuşmayı denedin mi ?
Normalde nasıldır babanla ilişkin?
Eğer rahatça konuşamıyorsan tüm duygularını anlatan ne kadar üzüldüğünü belirten bir mektup yazsan belki faydası olur ?

Cani yanana gözü kara sevmis olana hic bir söz kar etmiyor iste umarim artik olur elimden dua etmekten baska bisey gelmiyorum kacmayi düsünüyorum ama yapamam cesaret edemem biliyorum.. Hayirlisi olsun insallah

Hic olmaz diyor sevip konustugum icin ciktigim icin.. Babamla aramizda öyle bi bag yok yani mümkünmü babamin karsisina gecip tek bi kelime ediyim anneme diyormus ztn benim karsima gecip bisey derse en ufak ozaman isini bitiririm falan Mektupta yazsam konussamda ayni sey öldürür valla beni aracim annem o konusuyo diyormus böyle uzaktan sevsin daha iyi ona baglanmasi en azindan burda kimseye bakip cikmaz etmez eli kolu bagli diyomus annem nezaman söylese rüyasinda görürler avuclarini yalarlar hep öyle konusuyomus..

Babanı anlayamadım, psikopatlık falan mı var, ne istiyor, hiç bir açıklama yapmadı mı bu güne dek. Araya girenler oldu diyorsun onlara da mı bir şey dememiş.

Ben babana çok kızdım.
Ne bekliyordu ki görmesin etmesin konuşmasın bir evlilik yapar sonra da tanımadığı adamla mutsuz mu olur ?
Sevgilinin işi gücü var mı ?
Şimdi evlenseniz nasıl geçineceksiniz ?

Babanı anlayamadım, psikopatlık falan mı var, ne istiyor, hiç bir açıklama yapmadı mı bu güne dek. Araya girenler oldu diyorsun onlara da mı bir şey dememiş.

Evet cok büyükler sözü gecen insanlarda araya girdi onlardan iyisini bulamazsiniz daha ne istiyosun gel isi tatliya bagliyalim diye söyledir benim bilecegim is diyor tek bi gecerli sebep yok anneme sordurttum bi kötuluklerini biseylerini gördüyse banada söylesin dedim yok yok.. Cözemiyorum artik babami anliyamiyorum.. ben yataklara düssem hastada olsam olmazmis.. bide bi sorun varkii benim adimi cikmis erkek arkadasimla babaminda kulagina geldi ben laflari dogrulayamam veripte diyor eger verirsem laflar dogrulanir evet böyle bise varmski kizini vermis derler diyor anliycaniz babamin inadi yüzünden sürünüyorum..

Babama göre severek evlenenler 2 günde bosaniyolarmis görücü usuluyle evlenenler daha kiymetli oluyormus.. istemedigimede vermezmis görücü usuluyle gelenleri begenirsem konusur anlasirsam olurmus.. bi konusmada bi insanin neyini anlayip neyini cözebilirsin.. Sonucta ortada benim 4 5 yildir verdigim bi emek var dile kolay.. Evet maddi yönden gayet iyiler cok sükür..

bizim oranin erkekleri de böyle düsünüyor malesef. verirsem demmeki dogru der millet falan... teyzemin kizi da senin durumundaydi. babasi inat etti, vermem onlara, adin cikmis zaten gibi seyler. hatta söylemekle kalmadi dayak bile oldu hemde nasil dayak simdi ayrilar, artik teyzemin kizi da istemiyor cok yorgun cünkü. oda almanya cocuk türkiye... memleket...

isin gercekten zormus, biraz bitti desen, unutulsa zaman gecse sonra tekrar babana söyleseniz ?! üzüldüm simdi

Teyzenin kizida benim yasadiklarimi yasamis canim üzüldümm.. Dayak falan olsun diyip geciyorum artik herseye göz yumuyorum öldüresiyede dövse yeterki versin naparsa yapsin diyorum.. bizde öyleyiz yorgunuzz.. Umarim bizim sonumuzda onlarinki gibi olmaz.. Rabbimden tek dilegim ztn yollarimizin ayrilmamasi.. Onuda yaptim canim yok yok.. 1 sene önce daha cok cekmistim sokak ortasnda dayak bile yedim hemde ne dayak.. bu aralar eskisi kadar degil az da olsa artik büyük tepkiler göstermiyor ama olurda demiyor.. Annem yanimda cok sükür üzülmee yeter artik diyor hasta oldun diyor.. Elimden geleni yapip ikna edicem babani diyor 1 ay sonra izine gidiyorum Rabbim yardimcim olsun.. Cümlemizin..

senin böyle mutsuz olacağını göremiyomu peki baban.. bir baba , anne için en önemlisi evlatlarının mutluluğudur.. çok ters şeyler olmadıkça ailelerin bu tavrını anlayamıyorum ben.. sonuçta sen bir ömür geçireceksin evlendiğin kişiyle.. neden bu kişi sevdiğin , senin istediğin kişi olmasın ki...?? anlatsan babana durumu , onunla mutlu olacağını flan.. yada annende anlatabilir , yumuşatabilir belki bu konuda babanı..

ooooooffffffffff offfffffff bu geri kafali babalarimiz !!! insallah sabirla hersey hal olur canim, simdi 1 ay sonra yine görüseceksiniz güzel seyleri düsün. ve sevdiginle birbirinizin üzerine gidip kavgalar etmeyin bu konular yüzünden, yipranirsiniz. bir bakmissinki baska konu konusamaz olmussunuz... insallah cok cok mutlu olursnuz, mutlu haberlerini bekliyoruz...

vazgecmeyin bence herzaman anne baba haklı olacak diye bir kaide yok cocugun sana yaptıgı bir yanlıs olsa tamam haklı dicem baban ama cok seviyorsunuz birbirinizi demekki..babanın yaptıgı tamamen bencillik gunah ya bu kadarıda

kaçmayı aklından çıkar derim canım öncelikle. ama babanın niye bu kadar tepkisi anlamış değilim. ya eninde sonunda evleneceksen bu sevdiğin olmuş ne fark eder ki. sen sevmediğin biriyle evlensen daha mı mutlu olacak mışsın. niye bu kadar inat ediyo. acaba sizin bilmediğiniz başka birşey olabilir mi bu tepkisinin nedeni. annen yanındaymış. onu da mı dinlemiyo. çok tuhaf ya. ama kaçmak yanlış olur canım. başka çözümler bulmalıyız. ve burada hep birlikte buluruz bişeyler inş. şuan beynim durdu...

babam kendi dogrularindan sasmayan bi insan onun icin laf agizdan birkere cikar.. Annem yumusatmaya calisiyo ama annem söyledikce artik onada bagirip kiziyormus.. Annemde bende neyapacagimzi sasirmis durumdayiz

Arkadaşım kusura bakma ama baban hatalı bu konuda. Evlenecek olan sensin. Ben hayatıma kimsenin bu kadar müdahale etmesine asla izin vermezdim. Anne de olsa baba da olsa farketmez. Herkes durması gerektiği yeri bilecek.

Sen yapman gerekeni yapmışsın bence. Artık yapacağın bişey kalmamış. Babana gerçekten çok kızdım. Kesinlikle çok bencilce davranıyor. Benim babam böyle olsa beni bu kadar kırsa üzse gerçekten darılır ve zor affederdim.

Hayatını mahvetme bence. iyi düşün taşın hayatın için en doğru kararı ver. Bir baba bu kadar mutsuzluğa sebebiyet verebilir mi? Hemde bir neden göstermeden. Söylenecek hiç bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…