- Konu Sahibi Sevdigim66
4 yili askin bi beraberligim var beraberlikten de öte herseyimiz olduk birbirimizin cok sey paylastik hep birbirimizin yaninda olduk ne olursa olsun aradaki mesafeye ragmen.. Yurt disindayim canimin ici türkiyede.. Yazlari zar zor görüsüyoruz türkiyeye gittigimde evden zor cikiyorum birakmiyolar babam onunla görüsecegimi düsünerek hic biryere tek basima yollamiyor Seven kalbe dur diyebilirmiyiz diyemeyiz Herseyi göze alarak cikiyorum bulusmaya neolursa olsun diyorum 1 yil boyunca hasret cekmisim görmem lazim görüsmeliyim diyorum..Ama Asil sorun uzak oldugumuz icin en azindan bi söz nisan takalim diyoruz 2 yildir caba gösteriyoruz Annemin destegini herzaman hersekilde alsamda babam ragzi olmuyor istemiyor akrabamiz olmalarina ragmen en yakin aile dostlarimiz babamin en cok deger verdigi insanlar olmalarina ragmen olmuyor rabbimin imtihanidir belki sabrimizi ölcüyodur ama olmuyor artik sabir denen bisey kalmadi hic bir gerekce göstermeden sadece inat ediyor Tek sebebi benim sevip Konusmam olmam !! Ne yapacagimi sasirdim her gün kendimi odalara kapatip saatlerce agliyorum babamin inadi yüzünden harcaniyorum gecen sene kacalim dedi nolur benimle gel dedii diz cöktü agladi yalvardi yapamadimm 1 sene daha bekliyelim dedim o benden daha perisan durumda kacmadim diye intihara bile tesebbüs etti artik kaldiramiyoruz özleme hasrete dayanamiyoruz araya cok büyükler girdi vesile olmaya calistilar babam babasini bile dinlemez durumda bana kinlendi.. 1 ay son izine gidiyorum bu yaz gene gelecekler istemeye 1 defa degil 10 defa gene isteriz diyolar tek istedigimiz bi söz bile kessek yeter cok seviyoruuzzz bu durumda ayri gayri daha nekadar dayanabiliriz bilmiyorumm babam bu senede vermezse napicamm kizlar kafamm allak bullak düsünmekten hasta oldum saglik sorunlarim cikmaya basladi Napicam kizlarr benn napicammm hep dua ediyorum sabahlara kadar namaz kiliyorum Allaha yalvariyorum babamin gönlünü bu yaz nasil yapabilirim eger bütün cabalarima ragmen ikna olmassa ne yapmaliyim yardim edin lütfen ???