Akciğer kanseri

Annenize acil sifalar diliyorum. Umarım tedaviler bir an önce sonuç verir de, size bağışlar annenizi Allah.

Babam akciğer kanseri ev uçtu. Yeni geçmişti üçüncü evreye, metastaz asla yoktu hatta akciğerin sadece bir lobunda ve sadece 4 cm tümörü vardı. Biz babamın halsizliginden ve sinirli tavırlarından şüphelenip kaç defa hastaneye gittiysek, hep psikolojik deyip, psikoloji ilaçlarıyla yolladılar eve. Yaklaşık 7 ay sürdü bu ihmal! Ne zaman ki öksürük başladı, herşey ortaya çıktı. Doktorun, keşke geçen yaz doktora gitseydi demesi hala aklımda. Halbuki gitmiştik.

Babamın talihsizliği tümörün önemli bir damarın içinde olmasıydı. Oradan kemoyla cikabilseydi, ameliyatla kurtulacakti, olmadı. İkinci senenin sonunda, bir akşam geçmeyen öksürük sebebiyle, arabasını kendi sürerek gittiği acilden dönemedi. Babamı beklerken ölüm haberi geldi. Yani, evresi vs önemli tabi ama konumu da çok önemli bu illetin. O zaman anlamıştım.

Ondan 7 sene sonra da bu sefer annemin karaciğer evre dört kanseriyle yuzlesecektik, tabii bunu o esnada bilmiyorduk ve babamın acısı solda sıfır kaldı annemin acisinin yanında. Çare bulunsun su illere artık.

Amcami bu illetten dolayı kaybettik maalesef. Olumsuz bişey yazmak istemezdim ama dürüst olun yazmışsın öğrendik ve 6 ay sonra vefat etti. Son evreesinde farkedilmis 50 ancak vardı.

Evet maalesef 20 yıldır neredeyse amin inşAllah

Merhaba çok geçmiş olsun.
İzmir'de Ünal aydın var eğer size uzak değil ise ve imkanınız olursa bir görüşün derim
Birde istanbulda esat Namal
Bu 2 Dr un çok kötü durumda örneklere çeşitli seçenekler sunduğuna şahidim hastalık zor konu hassas inşallah şifa bulursunuz moral hersey umut hep var

Babamı bu hastalıktan kaybettim. Teşhis koyulduğunda son evredeymiş. 3 yıl yaşadı. Ölmeden birkaç gün önce hastaneye götürdüğümüzde metastaz yapmış demişlerdi. Ağrısı çok oluyordu, 2 güne bir acile serum taktırmak için gidiyorduk. Doktor artık son günleri demişti. Bildikleri gibi oldu acilden eve getirdik. Sabah saatlerinde evde vefat etti. Açık yazın dediğiniz için yazdım. O zaman 7. sınıfa gidiyordum. Çocukluğum gençliğim baba eksikliğini yaşayarak geçti. Bol bol vakit geçirin annenizle. Öpün koklayın ona sevdiğinizi söyleyin. Allah imtihanınızı kolaylaştırsın.

Çok çok geçmiş olsun
Benim annem metastazlı olarak atlattı ama 4.evre değildik..
Annenizin de yine de bir şansı vardır diye ümid ediyorum
Anneme de o kadar ümitsiz konuşuyorlardı ki 3 ay boyunca Ankara gibi bir yerde ümit vererek tedavi edecek doktor aramıştık.
Annemin iki akciğer lobu, gırtlak ve damak metastazları vardı.
2018 yılında geçirdik bu hastalığı hala 6 ayda bir kontrollerimiz devam ediyor.
Hastalıktan tamamen arınmış sayılmaz ama bu hastalığı atlatan biri olarak sadece zararsız sıkıntıları ile baş etmek kaldı bize
Biz Hacettepede tedavi olmuştuk.
İnşallah anneniz için de güzel gelişmeler olur ve kurtulur bu hastalıktan
Umudunuzu kaybetmeyin hastalık herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
Tedavi ihtimallerinizi zorlayın gerekirse dosyası ile hastane hastane gezin ama vazgeçmeyin

Çok geçmiş olsun. Annem alıyor immünoterapi. Normal kemoterapiye göre yan etkileri daha az tabii ama bir gerileme yok bizde de. Zaten bize de bir iyileşme şansı yok olabildiğince rahat geçirtmeyi amaçlıyoruz sadece demişti doktor. Yine de neler neler okuyoruz, umudunuzu kaybetmeyin siz de

Bilgim yok lakin Rabbim sifa versin demek istedim.
Moral her şeyden önemli, çok zor ama güçlü kalmaya çalışın lütfen.

40 yaşındaki erkek kuzenim akciğer kanseri, lenflere sıçramış aynı zamanda. Ameliyat oldu tümoru temizlemişler. 1 ay hastanede yattı. 1 senedir hasta şu an daha iyiymiş. Size de şifalar dilerim. Allah çektirmesin

Öncelikle annenize acil şifalar dilerim. Benim en yakın arkadaşımın annesi 4 evre akciğer kanseriydi yaşı da ortalama 60'lardaydı hastalığını öğrendiklerinde. İlk teşhis konulduktan sonra kesinlikle bu hastalığın adını ağızlarına bile almadılar hep iyileşecek umuduyla yüksek moralle ve çok iyi bir bakımla bu süreci atlattılar. Arkadaşım iki kız kardeşti hemen işten çıktı ameliyatını ve kemoterapisini aldı zencefil zerdeçal ve özellikle taze tere çok tükettiler teyze şu an hayatta gayet de sağlıklı 6 ayda bir kontrolüne gidiyor. İnşallah sizin annenizde bir an önce sağlığına kavuşur Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bir şey sormak istiyorum mesela bu hastalıkta 3 yıl sonra 2 yıl sonra kayıpları olanlar 2-3 yıl boyunca ağrı mı çekti yakınınız ? Biz öğrendiğimizden beri ağrı içinde annem

Rahmetli halam tam iki sene hastaydı. Ama o zamanlar henüz akıllı ilaç fln yoktu.
Annemin arkadaşının kocası şu an akciğer kanseri, yeni çıkan bir ilaçı üstünde denemelerine onay verdi. Ona da akıllı ilaç uymadı, bu olumlu konuşmadılar. Yeni ilaçı deneyen ilk insanlardan olmayı kabul etti. İzmir’de üniversite hastanesinde akıyor

Geçmişler olsun, çok yakınım 3. evrede tesadüfen teşhis yapıldı. Akciğer kanseri ama türünü bilmiyorum. Başka bir organa sicramamisti 70 kusur yaşında, önce kemoterapi ile kuculttuler sonra akciğerinin birini aldılar. Şu an tek ciğerle yaşıyor ve gayet sağlıklı . inşallah Anneniz sağlığına kavuşur.

Akıllı ilaca uyumlu değiliz maalesef
Akıllı ilaç bir çeşit değil dr söylemiyor dayım da aynı hastalıkta ssk son dönem de ödüyor ondan öyle diyorlar bir tanıdık doktor bulun ücretimizle almak istiyoruz derseniz size söylerler ayda 1 tane 20 bin civari 1 yil kullanmak gerekiyor

Annem akıllı ilaç denedi herhangi bir gerileme olmadığı için bıraktık. Niye çeşit değil dediniz anlayamadım

Babam mesane kanseri ordan 1 sene oldu akciger ve karacigerine metastas yaptı radyo terapi kemoterapide aldı ama hala metastas yapmaya devam ediyor bize 6 ay yaşar dedi doktoru tün geçtikçe kötüleşiyor bunun çaresi yok malesef

Acil şifalar diliyorum. Bnm uzaktan bir akrabam akciğer kanseri oldu 10 yılı geçti çok iyi, çok şükür... Ama bu hastalığında çeşitleri varmış.. Yan komşumun oğlu öğrendikten 2 yıl sonra yeni vefat etti.

Başınız sağolsun sizin süreciniz nasıl ilerledi
Allah razı olsun.bizim 4sene önce girtlakla başladı,onu radyoterapi ile atlattık fakat bir süre sonra babam kontrolleri istemedi.gsyet de iyiydi fakat son 1ay yürüme zorluğu başladı,öncesinde 3ay kol ağrısı,son hafta hastaneye gittik ve çıkamadı babacığım .hastaneyi doktorları hiç istemedi keşke hiç goturmeseydim diyorum bazen.bu arada bir komsumuzda tedaviye başladı ama sonuç değişmedi

Çare bulmak gibi bi niyeti yok bence kimsenin yıllardır var yıllardır bu hastalıktan insanlar ölüyor halen çözüm yok halen yok başınız sağolsun çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…