- 15 Nisan 2017
- 91
- 38
-
- Konu Sahibi Herseyeragmenn
Allah razı olsunBilgim yok ama Allah şifa versin demek istedim.
Evet maalesef 20 yıldır neredeyseamin inşAllah
Akıllı ilaç bir çeşit değil dr söylemiyor dayım da aynı hastalıkta ssk son dönem de ödüyor ondan öyle diyorlar bir tanıdık doktor bulun ücretimizle almak istiyoruz derseniz size söylerler ayda 1 tane 20 bin civari 1 yil kullanmak gerekiyorAkıllı ilaca uyumlu değiliz maalesef
Annem akıllı ilaç denedi herhangi bir gerileme olmadığı için bıraktık. Niye çeşit değil dediniz anlayamadımAkıllı ilaç bir çeşit değil dr söylemiyor dayım da aynı hastalıkta ssk son dönem de ödüyor ondan öyle diyorlar bir tanıdık doktor bulun ücretimizle almak istiyoruz derseniz size söylerler ayda 1 tane 20 bin civari 1 yil kullanmak gerekiyor
Acil şifalar diliyorum. Bnm uzaktan bir akrabam akciğer kanseri oldu 10 yılı geçti çok iyi, çok şükür... Ama bu hastalığında çeşitleri varmış.. Yan komşumun oğlu öğrendikten 2 yıl sonra yeni vefat ettiHerkese merhaba
Çok büyük bir derdim var maalesef Canım Annem 44 yaşında.. 4. Evre az diferansiye adenokarsinom akciğer kanseri metastazlı.. 25 ocakta ciğerler su topladığı için hastaneye yatış yaptık 11 Şubat ta teşhis koyuldu akciğerde , akciğer zarında , kalça kemiğinde var bu illet. İlk etapta 3 doz 21 günde 1 kemoterapi dediler ilk dozu aldık 22 Mart ta ikinci doz alacağız saçlar aşırı döküldü bugün kesmek zorunda kaldık çok ağrı var inleme var öksürük balgam.. akıllı ilaca uyumlu çıkmadık doktor immünoterapi dedi.. rica etsem bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi ve açık konuşun lütfen ne kadar sürdü hastalık neler yaptınız kayıplarınızteşhisten ne kadar sonra oldu ? Doktorlar tamamen iyileşemeyeceğini söylüyor.. hiç güzel haber almadık.. immünoterapi için ne düşünüyorsunuz
Allah razı olsun.bizim 4sene önce girtlakla başladı,onu radyoterapi ile atlattık fakat bir süre sonra babam kontrolleri istemedi.gsyet de iyiydi fakat son 1ay yürüme zorluğu başladı,öncesinde 3ay kol ağrısı,son hafta hastaneye gittik ve çıkamadı babacığımBaşınız sağolsunsizin süreciniz nasıl ilerledi
Çare bulmak gibi bi niyeti yok bence kimsenin yıllardır var yıllardır bu hastalıktan insanlar ölüyor halen çözüm yok halen yok başınız sağolsun çok üzgünümAnnenize acil sifalar diliyorum. Umarım tedaviler bir an önce sonuç verir de, size bağışlar annenizi Allah.
Babam akciğer kanseri ev uçtu. Yeni geçmişti üçüncü evreye, metastaz asla yoktu hatta akciğerin sadece bir lobunda ve sadece 4 cm tümörü vardı. Biz babamın halsizliginden ve sinirli tavırlarından şüphelenip kaç defa hastaneye gittiysek, hep psikolojik deyip, psikoloji ilaçlarıyla yolladılar eve. Yaklaşık 7 ay sürdü bu ihmal! Ne zaman ki öksürük başladı, herşey ortaya çıktı. Doktorun, keşke geçen yaz doktora gitseydi demesi hala aklımda. Halbuki gitmiştik.
Babamın talihsizliği tümörün önemli bir damarın içinde olmasıydı. Oradan kemoyla cikabilseydi, ameliyatla kurtulacakti, olmadı. İkinci senenin sonunda, bir akşam geçmeyen öksürük sebebiyle, arabasını kendi sürerek gittiği acilden dönemedi. Babamı beklerken ölüm haberi geldi. Yani, evresi vs önemli tabi ama konumu da çok önemli bu illetin. O zaman anlamıştım.
Ondan 7 sene sonra da bu sefer annemin karaciğer evre dört kanseriyle yuzlesecektik, tabii bunu o esnada bilmiyorduk ve babamın acısı solda sıfır kaldı annemin acisinin yanında. Çare bulunsun su illere artık.