- 15 Nisan 2017
- 91
- 38
-
- Konu Sahibi Herseyeragmenn
Allah razı olsunHic bilgim yok. Allah sifa versin, yardimciniz olsun.
Biz akıllı ilaç için uygun değiliz gen testimiz negatif çıktı hiç immünoterapi alan yok mu ???Gülüm benim, asla unutmaman gereken bir şey var , insanı hiç bir hastalık öldürmez !! Ecel öldürür. Hastalıklarımız bize yani inanan. Müslümanlar için günahlarına kefarettir.
Bir arkadaşımın eniştesi henüz 40 altında, ondada akciğerinde çıktı , enişte çok inatcı ama negatif anlamda, bir nevi tedaviyi red ediyor, kemo ilaçları fayda etmedi, akıllı ilaç alıyor, o fayda etmiş. Şimdi baya toparladı .
Ben şahsen akıllı ilaç kullanıyorum, 3,5 yıl evvel teşhis aldım, hiç iyi şeyler dememişlerdi bana, elhamdulillah gayet iyiyim, toparladım, doktorlarım bile şaşırıyor. İyi olmamın sebebi elbette önce rabbimizin ikramı, sonra benim iyi olmak için inadım, çabam gayretim. Eğer annen bu süreçte neler yaptığımı bilmek isterse bana özelden yaz , seve seve annenle görüşürüm
Teşekkür ederim koronadan dolayı mı vefat etti4.evre akciğer metastaz yok ilk kür kemo bir halta yaramadı çekilen pette diğer ciğere metastaz çıktı 2.kür kemonun 1 dozunu aldı. bu esnada koronaya yakalandı. teşhisle sonuç arası 3.5 ay.
açık yazın dediğiniz için yazdım
Bizde de öksürük vardı sadece en son acil e gittiğimizde nefes problemi yaşamıştık o zaman ilaçlı tomografide ciğerlerde su olduğu çıktı yatışımız öyle başladı şuan evdeyiz Kemoterapi günü gelene kadar evde acı içinde bekliyoruz6 ay önce annemi bu lanet hastalıktan kaybettim çok ani öğrendik geçmeyen öksürük ile gitti yatış yapıldı ve 21 günde kaybettik kanser kelimesini duyunca ciğerim yanıyor.... Rabbım annenize ve tüm hastalara şifa versin
Annenizin ağrısı acısı var mı doktorunuz ağrı için ağrı bandı yazmadı mı o çok fayda ediyor.Bizde de öksürük vardı sadece en son acil e gittiğimizde nefes problemi yaşamıştık o zaman ilaçlı tomografide ciğerlerde su olduğu çıktı yatışımız öyle başladı şuan evdeyiz Kemoterapi günü gelene kadar evde acı içinde bekliyoruz
Başınız sağolsunAllah acil şifalar versin inşallah bende babamı bu hastalıktan kaybettim
Ağrısı çok ağrı bandı kullanıyor ama oda yetersiz geliyor onunla beraber hap iğne de kullanıyoruzAnnenizin ağrısı acısı var mı doktorunuz ağrı için ağrı bandı yazmadı mı o çok fayda ediyor.
Insallah kemoterapi iyi gelecektir içinizi ferah tutun o ağrısının çoğu cigerdeki sudan kaynaklı kemoterapi durumuna göre ciğerdeki suyu da alırlar çok rahatlar ozaman.Ağrısı çok ağrı bandı kullanıyor ama oda yetersiz geliyor onunla beraber hap iğne de kullanıyoruz
İki defa aldılar toplamda 2 buçuk kilo su çıktı akciğer zarında çok tutulma var o sebeple su oluşuyor sürekliInsallah kemoterapi iyi gelecektir içinizi ferah tutun o ağrısının çoğu cigerdeki sudan kaynaklı kemoterapi durumuna göre ciğerdeki suyu da alırlar çok rahatlar ozaman.
Yine öyle sansın moralini yüksek tutmasına fayda eder ortalarında olduğunu bilmek.Kemoterapide suyun azalmasına fayda sağlıyor.İki defa aldılar toplamda 2 buçuk kilo su çıktı akciğer zarında çok tutulma var o sebeple su oluşuyor süreklicanım annem hastalığın ortalarında olduğunu sanıyor
Evet maalesef 20 yıldır neredeyseSigara içer miydi anneniz inşallah iyileşir hayatta mucizelere inanırım ben