- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
-
- Konu Sahibi Herseyeragmenn
07.05.2023 saat 17:30 da annem vefat etti… Allah rızası için El-Fatiha
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah07.05.2023 saat 17:30 da annem vefat etti… Allah rızası için El-Fatiha
Allah size sabır versin kardeşim. Benim annemde 44 yaşında kansere yakalandı ve 5 ay önce kaybettim . Allah annelerimizi cennetine alsın inşallah… konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz insan içindekileri hafifletmek için konuşmak istiyor bazen…07.05.2023 saat 17:30 da annem vefat etti… Allah rızası için El-Fatiha
Allah rahmet eylesin toprağını bol etsin. Sizlere sabır versin çok üzüldüm.07.05.2023 saat 17:30 da annem vefat etti… Allah rızası için El-Fatiha
Babam mesane kanseri ordan 1 sene oldu akciger ve karacigerine metastas yaptı radyo terapi kemoterapide aldı ama hala metastas yapmaya devam ediyor bize 6 ay yaşar dedi doktoru tün geçtikçe kötüleşiyor bunun çaresi yok malesef
Benim babam da akciğer kanseri yeni teşhis konuldu neler yaptınız acaba yazabilir misinizGülüm benim, asla unutmaman gereken bir şey var , insanı hiç bir hastalık öldürmez !! Ecel öldürür. Hastalıklarımız bize yani inanan. Müslümanlar için günahlarına kefarettir.
Bir arkadaşımın eniştesi henüz 40 altında, ondada akciğerinde çıktı , enişte çok inatcı ama negatif anlamda, bir nevi tedaviyi red ediyor, kemo ilaçları fayda etmedi, akıllı ilaç alıyor, o fayda etmiş. Şimdi baya toparladı .
Ben şahsen akıllı ilaç kullanıyorum, 3,5 yıl evvel teşhis aldım, hiç iyi şeyler dememişlerdi bana, elhamdulillah gayet iyiyim, toparladım, doktorlarım bile şaşırıyor. İyi olmamın sebebi elbette önce rabbimizin ikramı, sonra benim iyi olmak için inadım, çabam gayretim. Eğer annen bu süreçte neler yaptığımı bilmek isterse bana özelden yaz , seve seve annenle görüşürüm
Öncelikle kabul etmedim, beslenmemi değiştirdim o dönem. Aldığım her nefesin içtiğim her damla suyun bana şifa olduğunu düşündüm hissettim. Bursa’dan aktar buldum bitki tohumları tozu içtim, zeytin yağı, çörekotu yağı vs vs .Benim babam da akciğer kanseri yeni teşhis konuldu neler yaptınız acaba yazabilir misiniz
Çok teşekkür ederim çok sağolunBenim babam da akciğer kanseri yeni teşhis konuldu neler yaptınız acaba yazabilir misiniz
Herkese merhaba
Çok büyük bir derdim var maalesef Canım Annem 44 yaşında.. 4. Evre az diferansiye adenokarsinom akciğer kanseri metastazlı.. 25 ocakta ciğerler su topladığı için hastaneye yatış yaptık 11 Şubat ta teşhis koyuldu akciğerde , akciğer zarında , kalça kemiğinde var bu illet. İlk etapta 3 doz 21 günde 1 kemoterapi dediler ilk dozu aldık 22 Mart ta ikinci doz alacağız saçlar aşırı döküldü bugün kesmek zorunda kaldık çok ağrı var inleme var öksürük balgam.. akıllı ilaca uyumlu çıkmadık doktor immünoterapi dedi.. rica etsem bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi ve açık konuşun lütfen ne kadar sürdü hastalık neler yaptınız kayıplarınızteşhisten ne kadar sonra oldu ? Doktorlar tamamen iyileşemeyeceğini söylüyor.. hiç güzel haber almadık.. immünoterapi için ne düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun inşaallah iyidir sağlıklıdir babanız benim babamda mesane kanseri teşhisi kondu hastalık nasil seyrediyor öğrendiğimize kaçıncı evreydi acabaBabam mesane kanseri ordan 1 sene oldu akciger ve karacigerine metastas yaptı radyo terapi kemoterapide aldı ama hala metastas yapmaya devam ediyor bize 6 ay yaşar dedi doktoru tün geçtikçe kötüleşiyor bunun çaresi yok malesef
Babam vefat etti 7 ay oldu iyi bir ürolog bulun önce mesane turu yapar tümör tekrar ederse sıklaştırır, mesane duvarı incelene kadar tur yapıyorlar. Mesanede duvar kalmayınca da mesaneyi alıp torba takıyorlar tümör agresifse metastasa çok müsait oluyor tavsiyem vakit kaybetmeden immün terapi almanız maliyeti çok yüksek ama yaşama şansı varGeçmiş olsun inşaallah iyidir sağlıklıdir babanız benim babamda mesane kanseri teşhisi kondu hastalık nasil seyrediyor öğrendiğimize kaçıncı evreydi acaba
Basiniz sağolsun mekanı cennet olsun birinci türü yaptirdik Aralık ayinda ikinci turu yaptiracagiz T2 çıkarsa evre gerçekten sıkıntılı mesanede alınsada metastaz kaçınılmaz oluyor gibi görünüyor çok çok üzücü rabbim herkesin yardımcısı olsunBabam vefat etti 7 ay oldu iyi bir ürolog bulun önce mesane turu yapar tümör tekrar ederse sıklaştırır, mesane duvarı incelene kadar tur yapıyorlar. Mesanede duvar kalmayınca da mesaneyi alıp torba takıyorlar tümör agresifse metastasa çok müsait oluyor tavsiyem vakit kaybetmeden immün terapi almanız maliyeti çok yüksek ama yaşama şansı var
Basiniz sağolsun mekanı cennet olsun birinci türü yaptirdik Aralık ayinda ikinci turu yaptiracagiz T2 çıkarsa evre gerçekten sıkıntılı mesanede alınsada metastaz kaçınılmaz oluyor gibi görünüyor çok çok üzücü rabbim herkesin yardımcısıBabam vefat etti 7 ay oldu iyi bir ürolog bulun önce mesane turu yapar tümör tekrar ederse sıklaştırır, mesane duvarı incelene kadar tur yapıyorlar. Mesanede duvar kalmayınca da mesaneyi alıp torba takıyorlar tümör agresifse metastasa çok müsait oluyor tavsiyem vakit kaybetmeden immün terapi almanız maliyeti çok yüksek ama yaşama şansı var
teşekkür ederim babacığınız inşallah şifa bulur gittiğiniz hastane ve doktor çok önemli devlet hastanesinde 6 sene zaman kaybettik keşke en başından vakıf hastanesinde ki doktorumuzu bulsaydık ameliyat ettirseydikBasiniz sağolsun mekanı cennet olsun birinci türü yaptirdik Aralık ayinda ikinci turu yaptiracagiz T2 çıkarsa evre gerçekten sıkıntılı mesanede alınsada metastaz kaçınılmaz oluyor gibi görünüyor çok çok üzücü rabbim herkesin yardımcısı
Merhaba benim babama da mesane kanseri teşhisi konuldu, vakıf hastanesi dediğiniz hangi hastane hangi doktor acabateşekkür ederim babacığınız inşallah şifa bulur gittiğiniz hastane ve doktor çok önemli devlet hastanesinde 6 sene zaman kaybettik keşke en başından vakıf hastanesinde ki doktorumuzu bulsaydık ameliyat ettirseydik
Geçmiş olsun şifalar dilerim bezmi alem vakıf üniversitesi muzaffer Akçaydı doktorumuzMerhaba benim babama da mesane kanseri teşhisi konuldu, vakıf hastanesi dediğiniz hangi hastane hangi doktor acaba