- 15 Nisan 2017
- 91
- 38
-
- Konu Sahibi Herseyeragmenn
amin inşAllahHiçbir bilgim yok ama anneciginize şifalar dilemek istedim, Rabbim acılarını dindirsin,sağlığına kavuştursun insAllah
Gecmis olsun, Allah şifa versin. Malesef çok yakınım birini bu kanser sebebi ile kaybettik. Teşhis konulduktan 1.5 yıl , metastaz yaptıktan 3-4 ay sonra vefat etti. İlk teşhis zamanı ameliyat olmuştu dr.lar iyi olduğunu söylediler yaklaşık 1 sene sonra metastaz yaptığı anlaşıldı akilli ilac kemoterapi hatta alternatif tıp her şey kullanıldı ama malesef metastaz yaptıktan sonra yaşam şansı çok düşük dedi dr lar ve öyle de oldu.Herkese merhaba
Çok büyük bir derdim var maalesef Canım Annem 44 yaşında.. 4. Evre az diferansiye adenokarsinom akciğer kanseri metastazlı.. 25 ocakta ciğerler su topladığı için hastaneye yatış yaptık 11 Şubat ta teşhis koyuldu akciğerde , akciğer zarında , kalça kemiğinde var bu illet. İlk etapta 3 doz 21 günde 1 kemoterapi dediler ilk dozu aldık 22 Mart ta ikinci doz alacağız saçlar aşırı döküldü bugün kesmek zorunda kaldık çok ağrı var inleme var öksürük balgam.. akıllı ilaca uyumlu çıkmadık doktor immünoterapi dedi.. rica etsem bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi ve açık konuşun lütfen ne kadar sürdü hastalık neler yaptınız kayıplarınızteşhisten ne kadar sonra oldu ? Doktorlar tamamen iyileşemeyeceğini söylüyor.. hiç güzel haber almadık.. immünoterapi için ne düşünüyorsunuz
Herkese merhaba
Çok büyük bir derdim var maalesef Canım Annem 44 yaşında.. 4. Evre az diferansiye adenokarsinom akciğer kanseri metastazlı.. 25 ocakta ciğerler su topladığı için hastaneye yatış yaptık 11 Şubat ta teşhis koyuldu akciğerde , akciğer zarında , kalça kemiğinde var bu illet. İlk etapta 3 doz 21 günde 1 kemoterapi dediler ilk dozu aldık 22 Mart ta ikinci doz alacağız saçlar aşırı döküldü bugün kesmek zorunda kaldık çok ağrı var inleme var öksürük balgam.. akıllı ilaca uyumlu çıkmadık doktor immünoterapi dedi.. rica etsem bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi ve açık konuşun lütfen ne kadar sürdü hastalık neler yaptınız kayıplarınızteşhisten ne kadar sonra oldu ? Doktorlar tamamen iyileşemeyeceğini söylüyor.. hiç güzel haber almadık.. immünoterapi için ne düşünüyorsunuz
Akıllı ilaca uyumlu değiliz maalesefSsk ödemiyor son dönemde odeniyor kesinlikle akıllı ilaç 4 evre bir tanıdığım kullanıyor 6 senedir yaşıyor
canım Allah şifa versin inşallah. burada her şeyi açık açık yazın demişsin ama evreler aynı olsa da herkesin bünyesi çok farklı, bir tanıdığımızda prostat kanseri vardı eşi çok iyi baktı ışın tedavisi aldı ve çok şükür iyileşti. kontrollerde doktorlar akıllı ilaç kullandığını ve ameliyat olduğunu sanıyorlar yani tamamen bünye meselesi. şu an medikal bir ilaç ya da kemoterapi görmüyorsa doktorunuza zerdeçalın yasak olup olmadığını sorun. bir de bir şey daha öğrenmiştim zamanında bayağı haberlerde çıkmıştı herkese söylüyorum araştırıp doktor bilgisiyle denemek lazım. dediğim gibi tedavi başlamadıysa ve doktor onaylarsa birkaç şey söyleyebilirim özelden yazabilirsiniz.Herkese merhaba
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adı ile şifalar versin kemoterapi alirken saç dökülmesi normal önemli olan biran önce sağlığına kavuşması saclari tekrar gelir başka bir dr gösterseniz akilli ilaç her bünyede farklilik gösterebiliyor bir tanidgim kullaniyordu Çok fazla yan etki yapmıştıHerkese merhaba
Sadece anneciğinize şifa dilemeye geldim. Kp bu hastalıktan kaybettik çok geç farkedilmişti malesef ilaç almaya bile vakti olmadı. Ama anneniz çok genç atlatabilecek bünyeye sahiptir inşAllah... dualarım sizinle Rabbim şifa versin