Yorumları ve konunuzu okurken ne çok insan mücadele ediyormuş diyorum veya etmiş engel olamıyorum kendime gözümden akan yaşlara, Allah şifasını versin.Biz babamın hastalığını öğrendiğimizde dağıldık kabul edemedik çünkü babamın başı bile ağırmazdı o kadar iyi bakardı ki kendine, hala buzdolabında 1.200 tl verip aldığım güya bitkisel kanser ilaçları var.Babamı kaybettim ben ama şu anda bu hastalığı aynı işyerinde çalıştığım ablanın eşi atlattı ameliyat oldu kemoterapi gördü ve hiç kabul etmiyordu hastalığı, hasta gibi yaşamıyordu eve kapanmadı hayatına ara vermeden devam etti.Biz aşırı titizlik gösterdik gözümüzden yaş dinmedi ne babam nede biz bu süreçte normal olmaya çalışsakta olamadık. Demem o ki lütfen yıkılmayın dimdik durun annenizin kafasından düşüncleri atmasına yardımcı olun umarım kötü birşey çıkmaz ama bunu küçük bir gribal enfeksiyon gibi düşünmeye çalışın Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun.
Amin teşekkür ederim Allah razı olsun.Rabbim annenize şifalar sizlere de güç kuvvet versin inşallah
Evet aslında bunu çok duydum okudum ama nedense Türkiye deki doktorlar Henüz denenme aşamsında doğru bilgiler değil şeklinde yanıt veriyorlar. 1. evre de olanlar için kesin olarak düzeltme sağlıyormuş.Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Akciğer kanseri için küba da uygulanan tedavi ve ilaçlar var. Bİr yakınımız çok fayda gördü. Küba büyükelçiliği ile iletişime geçin ve derdinizi anlatın. Onlar yönlendiriyorlar.
Evet aslında bunu çok duydum okudum ama nedense Türkiye deki doktorlar Henüz denenme aşamsında doğru bilgiler değil şeklinde yanıt veriyorlar. 1. evre de olanlar için kesin olarak düzeltme sağlıyormuş.
Annenizin durumu İnşAllah beklenen gibi çıkmaz eğer çıkarsa lütfen küba konusunu araştırın derim sağlık bakanlığı aracılığı ile gidiliyormuş ve hastene ücreti alınmıyor belli bir miktar para yatırılıyor ama inanın Türkiyede bu hastalıkla uğraşırken fazlasını harcarsınız bunu göz ardı etmeyin peşine düşün derim ben sağlıklı günler..
Evet direkt uzak metastaz yapabilir, bu arada supheye dustum pette beyin gorunuyor muydu acaba diye. Yanlis biliyor da olabilirim.Teşekkür ederim bu bilgiler için. Yarın patoloji sonucu çıkacak inşallah. Pet de beyin çekilmediğini hatta organlardan önce beyine sıçrama ihtimali olduğunu da yeni duydum çok teşekkür ederim. Peki bir daha sorabilir miyim? Belli prosedürler dahilince belli testler isteniyor EKG - SFT - Pataloji _ Akciğer filmi, Kan Testi, PET vs. unlardan başka dediğiniz gibi beyine sıçrama ihtimaline karşı Doktor istemez mi ? metastaz ihtimalini değerlendirmek için çokta güven olmuyor gerçi istemeyebilirler. Babanıza da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Babamin tek sikayeti gecmeyen oksurugu idi.grip oldugunu sandik bu sebeple doktora gitti akciger filminde kitle gorudu.çok üzüldüm Allahım babanıza rahmet eylesin, merhametiyle muamele etsin. hatırlatmak istemedim ama beni en iyi sen anlarsın. teşhis arası çok kısa sürmüş. Belirtileri yokmuydu?
Babaannemde olayın içinde çok yoktum ama şimdi öyle değil. Doktorlar kendi bildiğini yapmaya çalışacak ama biz de bilmek araştırmak geri kalmak istemiyoruz.
İnşallah sonuçlar güzel çıkar inşallah.
Allah rahmet eylesin.Babamin tek sikayeti gecmeyen oksurugu idi.grip oldugunu sandik bu sebeple doktora gitti akciger filminde kitle gorudu.
Gogus bolumune yonlendirdier.orda burunkoskopi yaptilar ve teshis konuldu.
Ardindan kemoterapi sureci basladi 3 kemoterapi aldi ve kaybettik.
Sadece bir ay surdu.
Ins. Siz atlatirsiniz.
Basın sağolsun Allah'ım size uzun ömür versin. Gerçekten çok sinsi bir hastalık nerden cikacahi belli olmuyorEvet direkt uzak metastaz yapabilir, bu arada supheye dustum pette beyin gorunuyor muydu acaba diye. Yanlis biliyor da olabilirim.
Bizim farkli sekilde olmustu tanisi, akcigerden once beyin metastazlarina tani kondu. Yani sikayetleri uzerine ilk beyin cerrahiye gitmistik beyin filmleri orda zaten cekilmisti. Sonra hastanede yatarken baska filmler istendi, primeri akciger cikti. Petde de baska organlara yayilim var mi diye bakilmisti.
Babamin cok gec belirti verdi malesef. Tedaviye hemen baslamamiza ragmen 1 ay civari bir sure yasadi.
Babamin tek sikayeti gecmeyen oksurugu idi.grip oldugunu sandik bu sebeple doktora gitti akciger filminde kitle gorudu.
Gogus bolumune yonlendirdier.orda burunkoskopi yaptilar ve teshis konuldu.
Ardindan kemoterapi sureci basladi 3 kemoterapi aldi ve kaybettik.
Sadece bir ay surdu.
Ins. Siz atlatirsiniz.
Oncelikle gecmis olsun Rabbim Safi ismi yuzu suyu hurmetine sifalar versin annecine annemdende suohelenmislerdi ocak ayinda bikac test yaptilar seninde dedigin gibi 3 gun hep agladim yerdemiydim goktemi bilemedim bizim sonuclarimiz temiz cikti cokkk sukur insAllah sizinde temiz cikarMerhaba,
Rabbim nerde ne kadar hastalığı yaşayan ve geçiren varsa yardım etsin. Yakınlarına güç kuvvet versin.
Çok zormuş ben babaanemi akciğer kanserinden kaybettim. 5.5 yıl annem baktı , tüm filmlerinde en iyi en kotu zamanlarinda yanındaydı.
Ve şimdi ne yazık ki doktorlar annem için bu hastalık olabilir şüphesini araştırıyorlar.EKG , Solunum Fonksiyon Testi güzel cikti. Akciğer emarinda sol ciğer üstünde kalbe yakın 9*6.6 büyüklüğünde kist gördüler. Patoloji için parça alındı, perşembe günü sonucu çıkacak 16 Mayıs pet testi var vücudun da başka yerde var mı diye bakacaklar.
Benim annem çok güçlü bir kadın hiç yakıştıramadım bu hastalığı kabullenmesi çok zor , annemin ihtiyacı olan moral ama bizim de anneme ihtiyacımız var.
Hastalığına uzulmuyor da bizi düşünüyor, "ben gidersem sizi kurtlar parçalar, çocuklarımın bana daha ihtiyacı var diyor" bunları düşünüyor.
Kendim tüp bebek tedavisi goruyordum ama ara vereceğim içim yanıyor, kafam çok dolu sadece ağlamak geliyor elimden, aglayip da rahatlayamiyorum. Küçük kardesim nişanlı Eylül'de düğünü var. Ablamin kendi zorlu yasami var. Hep bunları düşünüyor .
Allah rızası için yardım edin. Patoloji sonucu mu hastalığın evresini belirleyecek? PET TESTİ mı? Hiç bir belirtisi yok ama bu şekilde hastalık yayılır mı? Önümüzde tedavi var ise nerelerde tedavi edebiliriz.? Kemoterapi almalı mı ?
Lütfen bize dua edin sonuçları iyi çıksın , Rabbim bizi bu hastalık ile sınamasın, kimseye vermesin.
Allah razı olsun, Kimseyi sinamasin Rabbim ana baba kardeş evlatlar çok zor . Rabbim göz yaşlarımizi zikir kabul etsin, etsin ki iyi sonuç alalim. Bu gece uyku gelmez zaten 1 hafta geçmedi sabah olmaz.Insallah kotu bir sonuc cikmaz.Cok uzuluyorum boyle anne ve babasi ile ilgili konulari okuyunca.Allah annenize guc kuvvet ve morel versin hastaneden gulerek cikin insallah.Hastanede babamla ilgili cok zor zamanlar gecirdim Allah dusmanima vermesin.Dua etcem annenize.
Oncelikle gecmis olsun Rabbim Safi ismi yuzu suyu hurmetine sifalar versin annecine annemdende suohelenmislerdi ocak ayinda bikac test yaptilar seninde dedigin gibi 3 gun hep agladim yerdemiydim goktemi bilemedim bizim sonuclarimiz temiz cikti cokkk sukur insAllah sizinde temiz cikar
Annemde kuru oksuruk vardi cok ve agrilarida vardiaynen öyle konuştugumu bile unutuyorum. Ne oldu da şüphelendiler? Sonuçlarına da ayrıca sevindim Allah bir daha göstermesin . İnsallah bizimde sonuçlarımiz iyi cikar