Akciğer kanseri tanısı ve mücadele.. Dualarınızı eksik etmeyiniz..

Yorumları ve konunuzu okurken ne çok insan mücadele ediyormuş diyorum veya etmiş engel olamıyorum kendime gözümden akan yaşlara, Allah şifasını versin.Biz babamın hastalığını öğrendiğimizde dağıldık kabul edemedik çünkü babamın başı bile ağırmazdı o kadar iyi bakardı ki kendine, hala buzdolabında 1.200 tl verip aldığım güya bitkisel kanser ilaçları var.Babamı kaybettim ben ama şu anda bu hastalığı aynı işyerinde çalıştığım ablanın eşi atlattı ameliyat oldu kemoterapi gördü ve hiç kabul etmiyordu hastalığı, hasta gibi yaşamıyordu eve kapanmadı hayatına ara vermeden devam etti.Biz aşırı titizlik gösterdik gözümüzden yaş dinmedi ne babam nede biz bu süreçte normal olmaya çalışsakta olamadık. Demem o ki lütfen yıkılmayın dimdik durun annenizin kafasından düşüncleri atmasına yardımcı olun umarım kötü birşey çıkmaz ama bunu küçük bir gribal enfeksiyon gibi düşünmeye çalışın Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Akciğer kanseri için küba da uygulanan tedavi ve ilaçlar var. Bİr yakınımız çok fayda gördü. Küba büyükelçiliği ile iletişime geçin ve derdinizi anlatın. Onlar yönlendiriyorlar.

Başınız sağolsun. Allah sizlere uzun ömür versin. Yaşanılanlar tecrübelerle bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Sizde yapmışsınız babanızın iyiliği için gözünüzden sakınmışsınız. Kim olsa aynı şeyi yapar.
Kabul etmesi çok zor ama dediğiniz gibi bizim iyi olmamız lazım ki anneme faydamız dokunsun. Bizi iyi gördükçe annemde iyi olacaktır. Allah razı olsun.

Evet aslında bunu çok duydum okudum ama nedense Türkiye deki doktorlar Henüz denenme aşamsında doğru bilgiler değil şeklinde yanıt veriyorlar. 1. evre de olanlar için kesin olarak düzeltme sağlıyormuş.

Evet aslında bunu çok duydum okudum ama nedense Türkiye deki doktorlar Henüz denenme aşamsında doğru bilgiler değil şeklinde yanıt veriyorlar. 1. evre de olanlar için kesin olarak düzeltme sağlıyormuş.

Annenizin durumu İnşAllah beklenen gibi çıkmaz eğer çıkarsa lütfen küba konusunu araştırın derim sağlık bakanlığı aracılığı ile gidiliyormuş ve hastene ücreti alınmıyor belli bir miktar para yatırılıyor ama inanın Türkiyede bu hastalıkla uğraşırken fazlasını harcarsınız bunu göz ardı etmeyin peşine düşün derim ben sağlıklı günler..

Teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım yarın belli olacak sonucu inşallah gerek kalmaz.

Evet direkt uzak metastaz yapabilir, bu arada supheye dustum pette beyin gorunuyor muydu acaba diye. Yanlis biliyor da olabilirim.
Bizim farkli sekilde olmustu tanisi, akcigerden once beyin metastazlarina tani kondu. Yani sikayetleri uzerine ilk beyin cerrahiye gitmistik beyin filmleri orda zaten cekilmisti. Sonra hastanede yatarken baska filmler istendi, primeri akciger cikti. Petde de baska organlara yayilim var mi diye bakilmisti.
Babamin cok gec belirti verdi malesef. Tedaviye hemen baslamamiza ragmen 1 ay civari bir sure yasadi.

Babamin tek sikayeti gecmeyen oksurugu idi.grip oldugunu sandik bu sebeple doktora gitti akciger filminde kitle gorudu.
Gogus bolumune yonlendirdier.orda burunkoskopi yaptilar ve teshis konuldu.
Ardindan kemoterapi sureci basladi 3 kemoterapi aldi ve kaybettik.
Sadece bir ay surdu.
Ins. Siz atlatirsiniz.

Allah rahmet eylesin.
Ben de annemi kaybettim aynı illetten
Aynı süreci yaşadık siz gibi
Biz de geçmeyen öksürük ile gitmiştik.

Basın sağolsun Allah'ım size uzun ömür versin. Gerçekten çok sinsi bir hastalık nerden cikacahi belli olmuyor soracagim pet günü.

İnşallah . Basiniz sagolsun. Çok uzuldum

Insallah kotu bir sonuc cikmaz.Cok uzuluyorum boyle anne ve babasi ile ilgili konulari okuyunca.Allah annenize guc kuvvet ve morel versin hastaneden gulerek cikin insallah.Hastanede babamla ilgili cok zor zamanlar gecirdim Allah dusmanima vermesin.Dua etcem annenize.

Oncelikle gecmis olsun Rabbim Safi ismi yuzu suyu hurmetine sifalar versin annecine annemdende suohelenmislerdi ocak ayinda bikac test yaptilar seninde dedigin gibi 3 gun hep agladim yerdemiydim goktemi bilemedim bizim sonuclarimiz temiz cikti cokkk sukur insAllah sizinde temiz cikar

Allah razı olsun, Kimseyi sinamasin Rabbim ana baba kardeş evlatlar çok zor . Rabbim göz yaşlarımizi zikir kabul etsin, etsin ki iyi sonuç alalim. Bu gece uyku gelmez zaten 1 hafta geçmedi sabah olmaz. Size de geçmiş olsun .bir daha göstermesin inşallah

aynen öyle konuştugumu bile unutuyorum. Ne oldu da şüphelendiler? Sonuçlarına da ayrıca sevindim Allah bir daha göstermesin . İnsallah bizimde sonuçlarımiz iyi cikar

selam,
yazamadım kusura bakmayın okumaya devam ettim,
Perşembe günü pataloji sonucu çıkmadı dendi, Cuma günü arayın dediler aradık. Sonuç çıkmadı ama doktorunuzla görüşelim demiş Laboratuvardaki bayan doktor ile görüştükten sonra PET sonucu ile birlikte hepsi çıkınca gelsin o zaman demiş.
Bizim içimizdeki kurt acaba sonuç kötüde hepsini bir mi görmek istiyor diye düşündürdü.
Dün annemle birlikteydik tüm gün ara ara ölümden bahsediyor. Şekeri bıraktı, kırmızı et yemiyor dikkat etmeye başladı kendine acaba bizde yavaştan başlasak mı bilemiyorum organik ürünlere, evde kefir , avakado filan takviyesine.? Hasta psikolojisine sokmak istemiyoruz ama içimizde rahat değil.

Nazli gelin Allah ım bizede hayırlı sonuç nasip etsim. Bizde hiç öksürük filan yok. Ağrıyandan korkmayın derler ama inşallah bizde bir şey çıkmaz.
TuzluCekirdek İnşallah canım inşallah çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…