Estağfurullah, patoloji çıkmadı dediler, doktor da PET sonucu ile gelsin dedi Pet salı günü çıkacak. Hepsine bakacakmış , inşallah kötü bir şey cikmazCanım merhaba herkese merhaba. Daha önce konuşmuştuk ben son durumu merak ettim sonuçlar çıktı mı? Umarım iyidir sonuçlarınız takip edemedim son zamanlarda kusura bakma.
Allah razı olsun insaallah sağlıklı şekilde geçer çabukAllah yardımcınız olsun,hayırlı şifa versin..
İnşallah kötü hiç bir şey cikmaz, insallahÇok büyük geçmiş olsun . Sonuclar kesin olarak çıkmadan bşy Söylemek zor .
Umarım kötü bşy yoktur .
Allah yardımcınız olsun .
Estağfurullah, patoloji çıkmadı dediler, doktor da PET sonucu ile gelsin dedi Pet salı günü çıkacak. Hepsine bakacakmış , inşallah kötü bir şey cikmaz
Bunları duymak çok iyi geliyor Allah razı olsun inşallah bizde iyi haberler alirizÇok çok geçmiş olsun cnm. Benim 2 tane akciğer kanseri tanısı konan tanıdığım var ve ikiside maşallah turp gibi. 1. İlk evrede teşhisi kondu kemoterapi tedavisi gördü kurtuldu. 2. benim kayınpederim 4 sene önce yaza çıkmaz dediler ve kendisi kemoterapiyi kabul etmedi. Ve üzerinden 4 yıl geçti. Bolbol dua edin. Doktorlar yaza çıkmaz dediler şuan gayet güzel yaşıyor. İnşallah annenizde tez zamanda atlatır ve bu günleriniz geride kalır.
Bunları duymak çok iyi geliyor Allah razı olsun inşallah bizde iyi haberler aliriz
Canım inşallah tertemiz çıkar güzel haberlerinizi alırız. Dua edelim.Estağfurullah, patoloji çıkmadı dediler, doktor da PET sonucu ile gelsin dedi Pet salı günü çıkacak. Hepsine bakacakmış , inşallah kötü bir şey cikmaz
Küba'da kanser tedavisi olayını bir araştırın derim.
Kanser tedavisinde geliştirdikleri yöntemlerin çok çok iyi oluğunu duymuştum.
Hatta şu yazıyı bir okuyun:
http://t.thenewyoungturk.com/saglik...iydim-kubaya-gitmesem-coktan-toprak-olmustum/
Ayrıca Google'a "küba'da kanser tedavisi" yazıp çıkan sonuçları bir okuyun.
Allah şifa versin bütün hastalara.
Kırparak yüklemeniz gerekiyor önce fotoyu kırpın herhangi bir programla sonra dosya yükle diyinPet ve patoloji sonucu çıktı dosya yüksek diyor yukleyemiyorum
Merhaba epikrize göre annenizdeki lezyonların timik kökenli olabileceği belirtilmiş. Timik kökenli olanlar iyi huylu lezyonlardır diyebilirim. Acil şifalar dilerim.Yükledim
Merhaba epikrize göre annenizdeki lezyonların timik kökenli olabileceği belirtilmiş. Timik kökenli olanlar iyi huylu lezyonlardır diyebilirim. Acil şifalar dilerim.
Çok şükür güzel haberi vermenizi bekliyordum gözünüz aydın Allah birdaha korkusunu dahi yaşatmasınAnnemin sonuçları temiz çıktı çok şükür hamd olsun.
Yaranın neden oluştuğunu arastiryorlar
Canım çok sevindim zaten aklıma hiç kötü bir şey gelmemişti:) gözünüz aydın.Annemin sonuçları temiz çıktı çok şükür hamd olsun.
Yaranın neden oluştuğunu arastiryorlar