Akciğer kanseri tanısı ve mücadele.. Dualarınızı eksik etmeyiniz..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Allahım kimseye yaşatmasın bu korkuyu, hastalığı. Düşüncesi bile bizi eritti.
Nisandan beri hiç bir şeyden tat almadık , gülmek zorunda olduğumuz için güldük.
Doktora patolojiden önce iyi bir şey gibi durmuyor demişti bende direkt sordum kanser mi ? hücresi var mı diye? öyle bir şey değil dedi. o kadar kasmışım sıkmışım ki kendimi iyi haberi duyunca yer ayağımın altından kaydı sanki, bir an ayaklarım beni tartmıyor sandım. O kadar hafifledim ki.
Allahım nerde ne kadar şifa bekleyen varsa şifasını versin . Rabbim yüzümüze gülsün inşallah.

Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar
Sizlerle bir durumu paylaşmak istiyorum.Umarım duyarlı arkadaşlara ulaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba annenizin son durumu nedir acaba benim babamada biyopsi yapılacak haftaya akciğer r kanser şüphesi olduğu için sağ ciğer üst lobda 6cm kitle görüldü

üstünden baya geçmiş ana son durumu nedir annenizin çok merak ettim bizde şuan bu ikilemin içindeyiz biyopsi yapıldı bugün babama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…