- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Yanlış anlamam elbet, sonuçta Allah kurtardı dediğimiz hastalar da var.
AMA BEN ANNEM İÇİN BÖYLE BİR DUA ETMEK İSTEMİYORUM. ÖLÜM HERKES İÇİN VAR HER ÖLÜM ANİ, HASTALIK HERKES İÇİN VAR AMA BU HASTALIK ADINI BİLE SÖYLEMEK İSTEMEYECEĞİM BİR HASTALIK. HERKESİN AİLESİ KIYMETLİ BAŞA GELMEYİNCE KİMSE KİMSENİN DERDİNDEN ANLAMAZ. KESİN SONUÇLAR ÇIKMADIĞI İÇİN , ALLAH IM VERECEK ŞİFASINI DUA BEKLİYORUM BEN, BOL BOLDA EDİYORUM.
RABBİM DE KİMSEYE ETTİRMESİN SEVDİKLERİ İLE SINAMASIN.
Detaylı yazmamışsınız ama Rabbim rahmet eylesin.
Şimdi daha iyi anladım kusura bakma, küçülme olmasına çok sevindim.Çok geçmiş olsun. Siz takviye olarak kullandınız ve faydasını gördünüz. Evresi bellimiydi?Hayır yanlış anlaşıldı sanıyorum.Tabiki kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördü şuan hala daha her ay çağrılıyor ve gidiyoruz hastaneye sadece altarnatif çağrelerden de faydalanıyoruz .Uzun zamandır doktor kemoterapi ve radyoterapi vermiyor çünkü yarada küçülme gözlemledi.Bunun yanısıra doktor un verdiği ilaçları da kullanıyor
Maşallah çok şükür Rabbim istesin yeter ki , bunları duymak çok iyi geliyor. Allah razı olsun. İçimizi kemiren o kurta maalesef henüz engel olamadık sadece.Allah sifa versin 18 yildir cok saglikli yasiyor bir tanidigim bu hastaliktan.kotumser olmayin
Açıkcası annem MR sonucunu oku dedi okudum ama inan yanında okuyup olumsuz bir şey yazarsa yüz ifademden etkilenir diye çok detaylı okuyamadım. ne yazıyor hatırlamıyorum. AMA hep saptanmamıştır yazıyordu.Amiiin inşallah Allah razı olsun.
Pet sonuçlarında ortaya çıkmıştı küçük hücreli olduğu.MR’da nerelerde olduğunu gördük sadece.Ve metastaz yaptığı yazıyordu.
Kalbinizi karartmayın sigara içmiyorsa.
Hastaya moral verin.
Koku hassaslığı,mide bulantısı,kusma bu hastalıkta son evrelerdir.Beyne sıçradığını gösterir demişti bizim doktorumuz.
Benim babam deli gibi sigara içiyordu.
20 yıldır bu hastalıkla mücadele edip atlatan tanıdım hastane dönemlerimizde.
O kadar neşeliydiki doktorumuz bu ülkede daha da benim gibi kefeni yırtan görülmedi dedi diyordu.
Dilerim Allahımdan annenizin sonuçları tertemiz çıksın. Ve nedense içime de temiz çıkacakmış gibi geldi konuyu okur okumaz.
Sadece şöyle bir deneyimim var, geçenlerde akciğer kanseri olduğunu duyduğumuz uzaktan bir akrabamızla karşılaştık. Dükkan açmış tesadüfen girdik. 3 yıl oldu yendim dedi. Kemoterapi almış, hiç yatmadım, dükkan açtım çalışayım diye dedi. Tamamen yenmiş akciğer kanserini. Yani onun da tedavisi var artık çok ileri boyutlarda olmadığı taktirde. Umarım umut olmuştur. Allahım şifa versin anneciğine..
Allah razı olsun inşallah geçecek. Başlamadan bitsin inşallah. Amin kim nerde bu hastalık ile şifa veriyorsa Rabbim şifasını versin.Kusura bakmayin gecmis olsun demeyi unutmusum. Insallah iyi haberlerinizi aliriz. Tum hastalarimiza rabbim sifa versin.
Açıkcası annem MR sonucunu oku dedi okudum ama inan yanında okuyup olumsuz bir şey yazarsa yüz ifademden etkilenir diye çok detaylı okuyamadım. ne yazıyor hatırlamıyorum. AMA hep saptanmamıştır yazıyordu.
Belirtilerin hiç biri yok annem çok sağlıklı görünüyor. Zaten göz ameliyatı aneztezi tetkikleri için gitmişti akciğer filminde göründü.
Bu sigarayı içinler nasıl içiyorlar bile bile hiç anlam veremiyorum.
Bugün duyduğum ikinci güzel haber, umarım Allahım bize de iyi haberler almayı nasip eder.
Ben de babamın sonuçlarını inan şimdi tam hatırlamıyorum.
Kesinlikle insan zaten kafasına kaydederek okuyamıyor o sonuçları.
Üstünkörü geçmişim.Elim ayağım titremişti okurken.
Anneme belli etmemek için kendimi kontrol etmekten yoğunlaşamamıştım.
Halbuki ikimizde neyin ne olduğunu biliyorduk.
Valla ben sokakta sigara içen görünce ağızlarına tıkasım geliyo şimdi.
Ben iyi şeyler hissediyorum annen için.Erken teşhis önemli.
Hiç üzme kendini.
11 sayfayi okumadim belki yazilmistir. Patoloji ile kanser kesin tanisi koyulacak yani kitlenin kotu huylu olup olmadigi. Bir de kucuk hucreli mi kucuk hucreli disi mi o belli olacak.
Pet evreleme icindir. Yayilim olup olmadigi, varsa uzak metastaz mi yakin metastaz mi yaptigi. Pet de yuzde 97 oranda tani saglar yani patolojiden once pet sonucu cikarsa da cok yuksek ihtimal fikir sahibi olursunuz.
Bir de pet cekiminde beyin cekilmiyor diye biliyorum. Beyin filmini de doktorunuza danisip ayrica cektirmenizi oneririm. Cunku yakin organlara hatta diger akcigere bile yayilma yapmadan da direkt beyine metastaz yapabilir babamda oyle olmustu.
Akcoger kanser yazisini gormem bile gozlerimin dolmasina neden oldu cunku biz bu savasi kazanamadik.
Babama 17 subatta 3. Evre akciger kanseri tanisi konuldu 18 martta kaybettik.
Guzel hikayeler mutlaka vardir ama biz kazanamdik.
Ins annenizin sonuclari korktugunuz gibi olmaz
patoloji evreyi belirler
pet yayılım mı var mı diye bakılır
üzülmeyin allahım büyüktür
şimdi kendinizi rahatlatacak olanları yapın ki
sakin olun telaşlı olduğunuz anlarsa anneniz çok üzülür
olmazsa psikolojik destek alın
önünüzde uzun ve yıpratıcı bir dönem sizi bekliyor
Allah razı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsak daha iyi olacağız.Rabbim şifa versin anneciğinize şafi ismi yüzü suyu hürmetine.Güzel şeyler düşünün.Pozitif olmak her zaman önemli hayatta.İnşallah sonuçları da tertemiz çıkar
Teşekkür ederim, umarım sonuçları iyi gelir
rica ederim inş. ilk evreleridir
tedavisi kolay olur biliyorum umut ediyorsunuz kötü bir şey olmasın diye
maalesef üzülerek söylüyorum ama dr ne derse %99 çıkıyor canım
kalbini ferah tut gülüm sen umudunu kaybetme kesinlikle
anneniz güçlü olduğunuzu kurtların parçalayamayacağını gösterin anneniz rahatlasın