bende sizi anlıyorum evet kemoterapinin bütün etkilerini biliyorum kötü hücrelerinin yanında iyi hücreleride öldürdüğünü ki insanlar o yüzden çok etkileniyo propolis ile kemotetapik ajanlar çok güzel uyum sağlıyomuş yani bunu ben demiyorum bilim diyor dr diyor benim haddime değil böyle ciddi bi hastalıkta bu tavsiyeyi vermek hem bi ilaçda değil doğal bi gıda diyelim dr serkan hakan çiftçiyi istgramda bi dinleyin araştırın zaten kendiside diyor sakın dr olmayan kimsenin yok şu iyi geliyomuş yok bu iyi geliyonuş diyerek özellikle kemo zamanı sakın başka ürün kullanmayın diye uyarıyor etkileşim oluyo diye lütfen dinleyin vidyolarını tercih sizin tabiMerhaba, babam da bu hastalık nedeniyle Kemoterapi görmüştü. Kemoterapinin amacı, kanser hücrelerini öldürmek. Hücreleri öldürürken, iyi mi kötü mü seçemiyor maalesef. Kemoterapi esnasında, aynı zamanda hücre yenileyici ilaçlar ya da gıdalar kullanıldığında kemoterapinin etkisi kalmıyor. Bu yapmak istediğinizi, kemoterapiden sonra tavsiye ediyorlar. Onkologlar bu şekilde açıklıyorlar. Duygu ve düşüncelerinizi çok iyi anlıyorum. Babanız için en iyisini istiyorsunuz. Ancak, lütfen onkologunuza danışmadan böyle birşey yapmayın. Bize onkolog un kemoterapi esnasında tavsiye ettiği şey, taze sıkılmış havuç suyuydu. Biz, vücudu desteklemek için sadece havuç suyu verdik. Tatlı vermedik. Bal günlük tüketimi 1 tatlı kaşığını geçmedi. Kemoterapi bittikten sonra vücudu güçlendirmek ve bağışıklığını artırmak için o destekleyici gıdaları kullandık.
bende sizi anlıyorum evet kemoterapinin bütün etkilerini biliyorum kötü hücrelerinin yanında iyi hücreleride öldürdüğünü ki insanlar o yüzden çok etkileniyo propolis ile kemotetapik ajanlar çok güzel uyum sağlıyomuş yani bunu ben demiyorum bilim diyor dr diyor benim haddime değil böyle ciddi bi hastalıkta bu tavsiyeyi vermek hem bi ilaçda değil doğal bi gıda diyelim dr serkan hakan çiftçiyi istgramda bi dinleyin araştırın zaten kendiside diyor sakın dr olmayan kimsenin yok şu iyi geliyomuş yok bu iyi geliyonuş diyerek özellikle kemo zamanı sakın başka ürün kullanmayın diye uyarıyor etkileşim oluyo diye lütfen dinleyin vidyolarını tercih sizin tabi
evet drBu Dr mu, kanser alanında yetkin konuşan Dr?
evet drBu Dr mu, kanser alanında yetkin konuşan Dr?
sayın deraay umarım babanız iyidir. biz de sizinle aynı durumdayız. Propolisten fayda gördünüz mü?nasıl propolis benim dediğim tablet şeklinde ve dozu önemli günde 21 tane alıyo babam
hepsine şifa olsun can olsun kan olsun inşallah
biz gördük zaten araştırısanız sayısız faydası var kanıtlanmış çoğu kişi pek bilmiyor ve inanmıyor ben o drun bütün vidyolarını izledim araştırdım bilmiyorum siz ne kadar araştırdınız ve inanarak aldım halada devam ediyoruz drun kendisiyle görüşün zaten herhangi bi aracı sekreter vs yok direk drla muhatap oluyorsunuzeskiden öyleymiş şimdi serkan çiftçi site açmış onlar getiriyor siz sadece sipariş veriyorsunuz
babam amaliyat oldu sağ akciğerin yarısı alındı zor bi amaliyat geçirdi açık amaliyat yaşı 68 ama 5 günde taburcu oldu hastaneden biz amaliyat olmadan 1 ay öncesi başlamıştık propolise bağışıklığı yükselttik amaliyatı kolay atlattı yani ben propolise bağlıyırum çünkü orda yaşça babamdan baya küçük ve kapalı amaliyat olanlar vardı onlar daha geç toparladı şuan babam koruma amaçlı kullanmaya devam ediyo aynı zamanda immünoterapi tedavisi görüyor nornal hayatına döndü çok şükür