Akciğer kanseri (küçük hücreli)

Teşekkür ederim geçmiş olsun

Bilgiler için teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda tekrar sonuçları yazacağım sizde bilgilendirirseniz sevinirim hastane çevrem yok kemoterapi güzel sonuçlar alacaz diyor doktorumuz sadece ikinci için bekliyoruz ay sonu gideceğiz hastaneye tekrar

Açıkçası ameliyat olup olmama konusunda bende net olarak karar veremedim. Çevremdeki doktorlarla konuşuyorum sürekli fakat her biri başka bişey söylüyorlar. Tam karar veriyorum sonra tekrar kafam karışıyor. Rabb'im herkese şifa versin inşallah.

Kacinci evrede genelde. 1 rinci evrede ameliyat yapiyorlar benim eşim akciger kanser hastasi kemoterabi gordü ışın tedavisi gordu 2 ci evreydi ameliyat yapmadilar sorduk niye diye tekrardan cogalir dediler kanserin en saglikli tedavisi kemoterapi ve ışın tedavisi

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın. Bence iyi bir doktora güvenip onunla ilerlemek doğru gibi herkes farklı farklı biseyler anlatıyor ve insanın kafası karışıyor hepimiz sevdiklerimiz için uğraşıyoruz

Akciğer kanserinde hücre tipi önemli sizin hücre tipi ne acaba eşiniz kaç yaşında birde

Kesinlikle sevdiklerimiz için en iyisi neyse onun kararını vermeye çalışıyoruz. Ama kemoterapi nereye kadar diye de düşünüyorum. Bna İstanbul da Bi onkoloji doktoru en fazla 2 yıl ömrü dedi bu hastalığın.

Sizin ameliyat oldunuz mu acaba noldu? Benim kafam çok karışık ameliyat olup olmama konusunda

Babamın sol akciğerde 39x56 mm boyutlarında metastazı yok lenf bezleri dahil temiz şu an. Radyoterapide 2.kürde başlanacak dendi. Siz sağlıkçı mısınız bu arada.
Benim görümcem saglikci eşimin hastaligiyla ilgili cok araştirma yapildi hastanelerde lenf bezelere sicramadiysa ameliyat olabilir demişti

Öncelikle çok geçmiş olsun. Dedem de akciğer kanseriydi . Kemoterapi aldı ve kemoterapi ile birlikte doktorun da bilgisi dahilinde çok güvendiğimiz aktardan özel karışımlar yaptırmıştık . Onları kullandı akabinde ameliyat oldu . Doktor eğer 5 yıl yaşarsa bu rahatsızlığı atlatmış diyebiliriz dedi. 7.yıldayız ve dedem hala hayatta. Allah sizlere bağışlasın bol bol şifa versin ama doktor bilgisi dahilinde bu tür karışımların da takviye olarak iyi geldiğini düşünenlerdenim

Benim görümcem saglikci eşimin hastaligiyla ilgili cok araştirma yapildi hastanelerde lenf bezelere sicramadiysa ameliyat olabilir demişti
Bizde lenf bezlerinde bişey yok sadece akciğerde. Bende hemşireyim bu arada çevremdeki doktorlarla sürekli görüşüyorum. Ama kafa karışıklığı oluyo işte bilmiyorum yaa. Rabb'im hepimize şifa versin.

Bnde inanıyorum bitkisel tedavilere ama kemoterapi alırken sıkıntılı diyorlar. Ondan korkuyorum. Bize onkologlar hiç ameliyat olamaz dediler. Bazı cerrahlar olma şansı var diyor. İnşallah bizde atlatırız bu süreci.

Bizde lenf bezlerinde bişey yok sadece akciğerde. Bende hemşireyim bu arada çevremdeki doktorlarla sürekli görüşüyorum. Ama kafa karışıklığı oluyo işte bilmiyorum yaa. Rabb'im hepimize şifa versin.
Amin canim allah kurtarsin lenf bezelere sicramadiysa cok güzel ameliyatla hallederler birde doktor hastanede önemli tabiki benim eşim istanbul medical park ta orda tedavi yurt dişindan doktor gelmiş onunla ilerledik cok iyi bir doktordu ..allah şifa versin inşallah

Bize ameliyat öneren doktor İzmir de oda çok başarılı ama onkologlar hiç önermiyor ameliyatı. Çok teşekkür ederim amin.

Yaa çok sevindm inşallah çıkmaz hiç. Siz kaç kür kemoterapi gördünüz ameliyat oldunuz mu anlatır mısınız?
8 kür kemoterabi görduk .ameliyat olmadik doktorumuz onermedi hic eger ameliyat olursan o hücre gene canlana bilir dedi ama kemoterabi ayni anda ışın tedavisi alirsan hücreyi yakip yok edicez dedi ve gercekten şuan yakarak yok etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…