Akciğer kanseri (küçük hücreli)

Kemoterapiye devam metastaz yaptı şubat 12de tekrar pet çekimimiz var dua edin lütfen. Çok geçmiş olsn size de. Küçük hücreli dışı olması çok iyi cerrahi uygun olması da büyük şans. Ameliyat sonrası eğer herhangi Bi hücre kalmazsa sonrasında kemo almaz. Ona doktor hastanın o anki durumuna göre karar verir. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Süreç çok zorlu. Ama şanslısınız ki ameliyat olabiliyor kanserin en kesin çözümü ameliyattır. Ben çok uğraştım ama olamadık maalesef.
o kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsun

o kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsun
Propolis başladık 3 hafta önce bakalm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabb'im herkese şifa versin. Hemen incelerim çok sağolunn 🙏🙏

Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu babanız iyi mi

Bu dediğiniz doktor nasıl acaba fayda gören var mı çevrenizde

Propolis başladık 3 hafta önce bakalm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabb'im herkese şifa versin. Hemen incelerim çok sağolunn 🙏🙏
nasıl propolis benim dediğim tablet şeklinde ve dozu önemli günde 21 tane alıyo babam
hepsine şifa olsun can olsun kan olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻

çok şükür hayır zaten ilaç değil o takviye gıda gibi bişey zaten dr kontrolünde 10 gün oldu heralde iyi daha dinç bağışıklığı güçlendiriyo ve anti tümor özelliği var araştırın bence

çok şükür hayır zaten ilaç değil o takviye gıda gibi bişey zaten dr kontrolünde 10 gün oldu heralde iyi daha dinç bağışıklığı güçlendiriyo ve anti tümor özelliği var araştırın bence
Ben irtibata geçtim doktor beyle video attı izledim de yine de size de Bi sormak istedim. Ne kadar tedavi verdi size süre olarak

Sıvı olarak tüketiyoruz biz faydası olursa denerim tabi ücreti ne oldu size acaba
sıvıyı ben oğluma kullanıyorum zaten biliyodum oğlum 3 yaşında başlayalı 1 sene oldu hiç hasta olmadı iyi geldiğini koruduğunu biliyorum zaten
babamınki tablet şeklinde zaten dozu önemli yüksek doz kullanmak lazım tabi dr kontrolünde kendi başına doz ayarlanmaz zaten

sıvıyı ben oğluma kullanıyorum zaten biliyodum oğlum 3 yaşında başlayalı 1 sene oldu hiç hasta olmadı iyi geldiğini koruduğunu biliyorum zaten
babamınki tablet şeklinde zaten dozu önemli yüksek doz kullanmak lazım tabi dr kontrolünde kendi başına doz ayarlanmaz zaten
Onkologla görüşüp ona göre başlarız bizde tabletine çok sağolun. ücreti ne kadar acaba peki

1 aylık 11.000 küsür tabi babamın dozuna göre bu 2 kutuda probiyotikle beraber bu fiyat bizim yülsek doz başladığı için bidahaki ay biraz düşcek dozu dr ismi yazmıştım bulun görüşün bişey kaybetmezsiniz ilaç değil zaten doğal arı ürünü korkmayın kuranı kerimde bile geçiyo arı şifa olmazmı ben çook inanarak aldım babama ve kullandırcam sürekli alllahın izniyle çok geçmiş olsun tekrar

Onkologla görüşüp ona göre başlarız bizde tabletine çok sağolun. ücreti ne kadar acaba peki
onkoloğınuz bırakın bu çer çöpü diyebilir ama kemoterapiyle birlikte bile kullanılıyo ve onun kötü yan etkilerini azaltıyo dediğim drun vidyolarını izleyin ama mutlaka o zaman zaten siz başlatırsınız

Merhaba, babam da bu hastalık nedeniyle Kemoterapi görmüştü. Kemoterapinin amacı, kanser hücrelerini öldürmek. Hücreleri öldürürken, iyi mi kötü mü seçemiyor maalesef. Kemoterapi esnasında, aynı zamanda hücre yenileyici ilaçlar ya da gıdalar kullanıldığında kemoterapinin etkisi kalmıyor. Bu yapmak istediğinizi, kemoterapiden sonra tavsiye ediyorlar. Onkologlar bu şekilde açıklıyorlar. Duygu ve düşüncelerinizi çok iyi anlıyorum. Babanız için en iyisini istiyorsunuz. Ancak, lütfen onkologunuza danışmadan böyle birşey yapmayın. Bize onkolog un kemoterapi esnasında tavsiye ettiği şey, taze sıkılmış havuç suyuydu. Biz, vücudu desteklemek için sadece havuç suyu verdik. Tatlı vermedik. Bal günlük tüketimi 1 tatlı kaşığını geçmedi. Kemoterapi bittikten sonra vücudu güçlendirmek ve bağışıklığını artırmak için o destekleyici gıdaları kullandık.
onkoloğınuz bırakın bu çer çöpü diyebilir ama kemoterapiyle birlikte bile kullanılıyo ve onun kötü yan etkilerini azaltıyo dediğim drun vidyolarını izleyin ama mutlaka o zaman zaten siz başlatırsınız

X