Akciğer kanseri (küçük hücreli)

Anladmm sizin adınıza çok sevindm. Rabbim kimsenin başına vermesin bu illeti. Bizde görüş alıcaz ona göre kemoya devam ederiz dedik. Birde benm babam da aynı yaşlarda eşinizle. Kemoterapi alırken çok zorlandı mı acaba? Kemoterapiyi 8 ay mı gördünüz aralıklarla mı

Eşim sanki hic kanser hastasi ve kemoterabi alan bir hasta gibi degildi ne saci döküldü ne kaşlari hemşire kizlar bile hayret kaliyorlardi tabi maşallah diyelim de kemoterapi ilk aldigi günlerde biraz yorgunluk oluyordu genede işine koşturuyordu işe gidiyordu ama doktorun tavsiyesiyle her sabah pekmez veriyordum ozel yapim yaptirirdim yemeklerini oyle duzenli ve saglikli veriyordum şeker tatli yekiyordu kanserin dostu şekerdir kemoterabi aldiginda önce morel olucak sonra yemesine dikkat edicek

Bende araştirmalarimiza gore soyleyeyim size kemoterabi alin ameliyat olucaksa olsun ama kemoterabide alsin .tabi siz daha iyi bilirsiniz .benim. görumcem 40 yildir saglikci cok araştirdi herkez aynisini dedi kemoterapi alsin dediler .babanizin durumu iyi hic bir yere sicramamiş kemoterabi onu bir yere sicratmadan yok eder ama acele edin bu illet hastalik hemen sicriyor

Biz ilk kürü bitirdik haftaya 2.küre başlayacağız ışınla birlikte sonrasında ameliyat olup olmama durumuna bakılacak. Çok teşekkür ederim çok sağolun bu arada.

Benm babamda diyor ben atlatacağım bunu iyiyim. Beslenmesine de çok dikkat ediyoruz ama bakalm.

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın. Bence iyi bir doktora güvenip onunla ilerlemek doğru gibi herkes farklı farklı biseyler anlatıyor ve insanın kafası karışıyor hepimiz sevdiklerimiz için uğraşıyoruz u

Bana da 3 yıl en fazla demişti doktorun biri umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor bu hastalık hakkında net bir şey yok anladığım kadarıyla bu sebepten bütün hasta yakınları aynı durumda sanırsam

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Biz yeni basladik kemoterapiye
Herkeste farklıdır ama bizi neler bekliyor yan etkiler konusunda bilgi verirmisiniz
Ve ne zaman geçiyor yan etkiler

Çok geçmişler olsun
Bizde yeni başladık kemoya
Bizi neler bekliyor bilmiyoruz
Sizin turunuzle ilgili doktor bilmiyorum fakat kemoterapi hakkında ben sizden bilgi istiyorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Biz yeni basladik kemoterapiye
Herkeste farklıdır ama bizi neler bekliyor yan etkiler konusunda bilgi verirmisiniz
Ve ne zaman geçiyor yan etkiler
Öncelikle sizede cok gecmiş olsun allah ya şafi ismiyle şifa versin

Öncelikle morel cok önemli
Kemoterapi agir ilac tir sac dökülmeleri kaş dökülmeleri ve vucutta dökülmeler olur gücsüzlük olur halsizlik olur
vitaminleri dikkat etmeli yemesi icmesi

Eşim 1 sene oldu tedavisi biteli kişin ayi idi şuan gene fazla güc kuvvet fazla yok

Ama eşimde sac dökülmesi falan olmadi
Cünkü herseyiyle cok güzel ilgilendim

Her sabah ac karnina bir cay kaşigi cörek otu verin doktorunuza danişin tabiki bizim doktorumuz ver birde her sabah ac karnina pekmez verdi güc kuvvet versin diye
Doktora danişin bunlar icin

Birde hergün taze sarimsak yutsun
işkembe corbasi bol sirkeli sarimsakli

Ben bunlari hep yaptim şuan cok sükür
Kücüldü kanseri

öncelikle çok geçmiş olsun babanızın son durumu nedir benim babamada küçük hücreli dışı akciğer kanseri teşhisi konuldu dr ceeraha uygun dedi ama öncesinde herhangi bir kemo falan demedi sonrasında olabilir mi bilmiyorum

Kemoterapiye devam metastaz yaptı şubat 12de tekrar pet çekimimiz var dua edin lütfen. Çok geçmiş olsn size de. Küçük hücreli dışı olması çok iyi cerrahi uygun olması da büyük şans. Ameliyat sonrası eğer herhangi Bi hücre kalmazsa sonrasında kemo almaz. Ona doktor hastanın o anki durumuna göre karar verir. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Süreç çok zorlu. Ama şanslısınız ki ameliyat olabiliyor kanserin en kesin çözümü ameliyattır. Ben çok uğraştım ama olamadık maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…