Anladmm sizin adınıza çok sevindm. Rabbim kimsenin başına vermesin bu illeti. Bizde görüş alıcaz ona göre kemoya devam ederiz dedik. Birde benm babam da aynı yaşlarda eşinizle. Kemoterapi alırken çok zorlandı mı acaba? Kemoterapiyi 8 ay mı gördünüz aralıklarla mı8 kür kemoterabi görduk .ameliyat olmadik doktorumuz onermedi hic eger ameliyat olursan o hücre gene canlana bilir dedi ama kemoterabi ayni anda ışın tedavisi alirsan hücreyi yakip yok edicez dedi ve gercekten şuan yakarak yok etti
Eşim sanki hic kanser hastasi ve kemoterabi alan bir hasta gibi degildi ne saci döküldü ne kaşlari hemşire kizlar bile hayret kaliyorlardi tabi maşallah diyelim deAnladmm sizin adınıza çok sevindm. Rabbim kimsenin başına vermesin bu illeti. Bizde görüş alıcaz ona göre kemoya devam ederiz dedik. Birde benm babam da aynı yaşlarda eşinizle. Kemoterapi alırken çok zorlandı mı acaba? Kemoterapiyi 8 ay mı gördünüz aralıklarla mı
Bende araştirmalarimiza gore soyleyeyim size kemoterabi alin ameliyat olucaksa olsun ama kemoterabide alsin .tabi siz daha iyi bilirsiniz .benim. görumcem 40 yildir saglikci cok araştirdi herkez aynisini dedi kemoterapi alsin dediler .babanizin durumu iyi hic bir yere sicramamiş kemoterabi onu bir yere sicratmadan yok eder ama acele edin bu illet hastalik hemen sicriyorAnladmm sizin adınıza çok sevindm. Rabbim kimsenin başına vermesin bu illeti. Bizde görüş alıcaz ona göre kemoya devam ederiz dedik. Birde benm babam da aynı yaşlarda eşinizle. Kemoterapi alırken çok zorlandı mı acaba? Kemoterapiyi 8 ay mı gördünüz aralıklarla mı
Biz ilk kürü bitirdik haftaya 2.küre başlayacağız ışınla birlikte sonrasında ameliyat olup olmama durumuna bakılacak. Çok teşekkür ederim çok sağolun bu arada.Bende araştirmalarimiza gore soyleyeyim size kemoterabi alin ameliyat olucaksa olsun ama kemoterabide alsin .tabi siz daha iyi bilirsiniz .benim. görumcem 40 yildir saglikci cok araştirdi herkez aynisini dedi kemoterapi alsin dediler .babanizin durumu iyi hic bir yere sicramamiş kemoterabi onu bir yere sicratmadan yok eder ama acele edin bu illet hastalik hemen sicriyor
Benm babamda diyor ben atlatacağım bunu iyiyim. Beslenmesine de çok dikkat ediyoruz ama bakalm.Eşim sanki hic kanser hastasi ve kemoterabi alan bir hasta gibi degildi ne saci döküldü ne kaşlari hemşire kizlar bile hayret kaliyorlardi tabi maşallah diyelim dekemoterapi ilk aldigi günlerde biraz yorgunluk oluyordu genede işine koşturuyordu işe gidiyordu ama doktorun tavsiyesiyle her sabah pekmez veriyordum ozel yapim yaptirirdim yemeklerini oyle duzenli ve saglikli veriyordum şeker tatli yekiyordu kanserin dostu şekerdir kemoterabi aldiginda önce morel olucak sonra yemesine dikkat edicek
Ben teşekkür ederim allah şifa versin babanizaBiz ilk kürü bitirdik haftaya 2.küre başlayacağız ışınla birlikte sonrasında ameliyat olup olmama durumuna bakılacak. Çok teşekkür ederim çok sağolun bu arada.
Tabikide atlatacak allahin izniyleBenm babamda diyor ben atlatacağım bunu iyiyim. Beslenmesine de çok dikkat ediyoruz ama bakalm.
Olamadık maalesef. Ameliyat olabilecek kadar iyileşme olmadı kemoterapi sürecinde.Sizin ameliyat oldunuz mu acaba noldu? Benim kafam çok karışık ameliyat olup olmama konusunda
Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın. Bence iyi bir doktora güvenip onunla ilerlemek doğru gibi herkes farklı farklı biseyler anlatıyor ve insanın kafası karışıyor hepimiz sevdiklerimiz için uğraşıyoruz uAçıkçası ameliyat olup olmama konusunda bende net olarak karar veremedim. Çevremdeki doktorlarla konuşuyorum sürekli fakat her biri başka bişey söylüyorlar. Tam karar veriyorum sonra tekrar kafam karışıyor. Rabb'im herkese şifa versin inşallah.
Kesinlikle sevdiklerimiz için en iyisi neyse onun kararını vermeye çalışıyoruz. Ama kemoterapi nereye kadar diye de düşünüyorum. Bna İstanbul da Bi onkoloji doktoru en fazla 2 yıl ömrü dedi bu hastalığın.
Kesinlikle sevdiklerimiz için en iyisi neyse onun kararını vermeye çalışıyoruz. Ama kemoterapi nereye kadar diye de düşünüyorum. Bna İstanbul da Bi onkoloji doktoru en fazla 2 yıl ömrü dedi bu hastalığın
Bana da 3 yıl en fazla demişti doktorun biri umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor bu hastalık hakkında net bir şey yok anladığım kadarıyla bu sebepten bütün hasta yakınları aynı durumda sanırsamKesinlikle sevdiklerimiz için en iyisi neyse onun kararını vermeye çalışıyoruz. Ama kemoterapi nereye kadar diye de düşünüyorum. Bna İstanbul da Bi onkoloji doktoru en fazla 2 yıl ömrü dedi bu hastalığın.
Doğru doktoru bulmak önemli aslnda kesinlikleBana da 3 yıl en fazla demişti doktorun biri umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor bu hastalık hakkında net bir şey yok anladığım kadarıyla bu sebepten bütün hasta yakınları aynı durumda sanırsam
Evet kesinlikleDoğru doktoru bulmak önemli aslnda kesinlikle
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsunKacinci evrede genelde. 1 rinci evrede ameliyat yapiyorlar benim eşim akciger kanser hastasi kemoterabi gordü ışın tedavisi gordu 2 ci evreydi ameliyat yapmadilar sorduk niye diye tekrardan cogalir dediler kanserin en saglikli tedavisi kemoterapi ve ışın tedavisi
Çok geçmişler olsunMrb arkadaşlar babama yeni akciğer kanseri tanısı konuldu. Küçük hücreli akciğer kanseri tam adı. Babam daha 51 yaşında şu an kemoterapi almaya başladık. Ama kafam çok karışık. Çok araştırıyorum ne yapılabilir diye. Onkologlar sadece kemoterapi ve radyoterapi alabilir kesinlikle ameliyat olamaz dediler. Ama birkaç prof. Dr da birkaç kür kemoterapi sonrası ameliyat olabilir diyor. Bunu diyen doktorlarda özel klinikleri var. Biri Ankara sa biri İzmir de bu doktorların. Bu kanser türünden ameliyat olan Bi yakını olan var mı acaba? Lütfen varsa yazar mısınız.
Öncelikle sizede cok gecmiş olsun allah ya şafi ismiyle şifa versinMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Biz yeni basladik kemoterapiye
Herkeste farklıdır ama bizi neler bekliyor yan etkiler konusunda bilgi verirmisiniz
Ve ne zaman geçiyor yan etkiler
öncelikle çok geçmiş olsunMrb arkadaşlar babama yeni akciğer kanseri tanısı konuldu. Küçük hücreli akciğer kanseri tam adı. Babam daha 51 yaşında şu an kemoterapi almaya başladık. Ama kafam çok karışık. Çok araştırıyorum ne yapılabilir diye. Onkologlar sadece kemoterapi ve radyoterapi alabilir kesinlikle ameliyat olamaz dediler. Ama birkaç prof. Dr da birkaç kür kemoterapi sonrası ameliyat olabilir diyor. Bunu diyen doktorlarda özel klinikleri var. Biri Ankara sa biri İzmir de bu doktorların. Bu kanser türünden ameliyat olan Bi yakını olan var mı acaba? Lütfen varsa yazar mısınız.