o kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsunKemoterapiye devam metastaz yaptı şubat 12de tekrar pet çekimimiz var dua edin lütfen. Çok geçmiş olsn size de. Küçük hücreli dışı olması çok iyi cerrahi uygun olması da büyük şans. Ameliyat sonrası eğer herhangi Bi hücre kalmazsa sonrasında kemo almaz. Ona doktor hastanın o anki durumuna göre karar verir. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Süreç çok zorlu. Ama şanslısınız ki ameliyat olabiliyor kanserin en kesin çözümü ameliyattır. Ben çok uğraştım ama olamadık maalesef.
Propolis başladık 3 hafta önce bakalm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabb'im herkese şifa versin. Hemen incelerim çok sağolunno kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsun
Siz ne yaptınız ameliyat oldu mu babanız iyi mio kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsun
Bu dediğiniz doktor nasıl acaba fayda gören var mı çevrenizdeo kadar çok üzgünümki ve sizi çok iyi anlıyorum ben amcamıda mide kanserinden kaybettim onunki çok agrasifti bide çok geç kaşınmıştı tedavi şansı dahi olmamıştı yani bu ilk değil bizim ailede de babamında tamamen tesadüf yoksa acilde çekildiği bi filmle ortaya çıktı allah bu yolda herkese yardım etsin ve şifa versin istgramda dr serdar hakan çiftçi var lütfen onu inceleyin ve lütfen iletişime geçin propolis çok etkili bu hastalıkta tekrar çok geçmiş olsun
çevremde bilen yok ama ben propolis çocuğuma kullandığım için biliyırum faydaaını bakın izleyin kendiniz karar verin ben aldım babam da kulllanıyıruz 10 gün olduBu dediğiniz doktor nasıl acaba fayda gören var mı çevrenizde
amaliyata onay çıktı diğer drlardan 12 gün sonra olcak inşallh babam iyi işine gidiyo geliyo hala yaniSiz ne yaptınız ameliyat oldu mu babanız iyi mi
nasıl propolis benim dediğim tablet şeklinde ve dozu önemli günde 21 tane alıyo babamPropolis başladık 3 hafta önce bakalm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabb'im herkese şifa versin. Hemen incelerim çok sağolunn
Sıvı olarak tüketiyoruz biz faydası olursa denerim tabi ücreti ne oldu size acabanasıl propolis benim dediğim tablet şeklinde ve dozu önemli günde 21 tane alıyo babam
hepsine şifa olsun can olsun kan olsun inşallah
Çok sevindm sizin adınıza Rabb'im herkese kolaylık versin şifa versinamaliyata onay çıktı diğer drlardan 12 gün sonra olcak inşallh babam iyi işine gidiyo geliyo hala yani
Herhangi Bi yan etkisi falan oldu mu 21 tane olunca sormak istedimçevremde bilen yok ama ben propolis çocuğuma kullandığım için biliyırum faydaaını bakın izleyin kendiniz karar verin ben aldım babam da kulllanıyıruz 10 gün oldu
Herhangi Bi yan etkisi falan oldu mu 21 tane olunca sormak istedim
amin herkese tüm hastalara şifa versin kolaylık versin rabbimÇok sevindm sizin adınıza Rabb'im herkese kolaylık versin şifa versin
Ben irtibata geçtim doktor beyle video attı izledim de yine de size de Bi sormak istedim. Ne kadar tedavi verdi size süre olarakçok şükür hayır zaten ilaç değil o takviye gıda gibi bişey zaten dr kontrolünde 10 gün oldu heralde iyi daha dinç bağışıklığı güçlendiriyo ve anti tümor özelliği var araştırın bence
sıvıyı ben oğluma kullanıyorum zaten biliyodum oğlum 3 yaşında başlayalı 1 sene oldu hiç hasta olmadı iyi geldiğini koruduğunu biliyorum zatenSıvı olarak tüketiyoruz biz faydası olursa denerim tabi ücreti ne oldu size acaba
Onkologla görüşüp ona göre başlarız bizde tabletine çok sağolun. ücreti ne kadar acaba pekisıvıyı ben oğluma kullanıyorum zaten biliyodum oğlum 3 yaşında başlayalı 1 sene oldu hiç hasta olmadı iyi geldiğini koruduğunu biliyorum zaten
babamınki tablet şeklinde zaten dozu önemli yüksek doz kullanmak lazım tabi dr kontrolünde kendi başına doz ayarlanmaz zaten
Onkologla görüşüp ona göre başlarız bizde tabletine çok sağolun. ücreti ne kadar acaba pekibe
onkoloğınuz bırakın bu çer çöpü diyebilir ama kemoterapiyle birlikte bile kullanılıyo ve onun kötü yan etkilerini azaltıyo dediğim drun vidyolarını izleyin ama mutlaka o zaman zaten siz başlatırsınızOnkologla görüşüp ona göre başlarız bizde tabletine çok sağolun. ücreti ne kadar acaba peki
onkoloğınuz bırakın bu çer çöpü diyebilir ama kemoterapiyle birlikte bile kullanılıyo ve onun kötü yan etkilerini azaltıyo dediğim drun vidyolarını izleyin ama mutlaka o zaman zaten siz başlatırsınız