Arkadaşlar merhaba;
Burada mısınız hala bilmiyorum öncelikle hastalarınıza geçmiş olsun, vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum.
A Aden25 canım babanın son durumunu paylaşmamışsın umarım iyi olmuştur.??
Ben babannemi akciğer kanserinden kaybettim. hatta ilk tanısında köye tatil için gitmiştim yanındaydım. Sürekli sırtlarım kaşınıyor, kaşıyın, kaşınıyor deyip bize sırtını kaşırtırdı. Çocuk aklı işte bizde söylene söylene kaşırdık . Bir gün babaannemi uyandıramadık, sürekli balgam çıkarmaya başladı. Sonra kuzenlerle dedik bu işte başka bir iş var babamlara halamlara haber verelim, haber verdiğimizin gecesinde geldiler köye, babaannem köy işleri derdine ne hastaneye ne istanbula gelmek niyetinde değildi neymiş mısırları, pırasaları varmış halam ben köyde kalım sen git dedi şartlı olarak geldi istanbula . Direkt doktorlar kanser acil kemoterapi denemesi yapalım ama 3 aylık 6 aylık ya yaşar ya yaşamaz dedi. 6 yıl boyunca babaannem hastalıkla mücadele etti çoğu zaman bizde kalırdı, gece inlemeleri, ağrıları çok olurdu. Saçlarını saklardı. Annem çok baktı kendisine Geceleri ballı süt, sabahları herşeyin organiğinden. Ama her gelen bir kulp uydurdu ısırgan otu, adını bilmediğim değişik otlar filan. Babaannem son evresinde tamamen bilinci gitmişti. Ve 6 yıl sonunda vefat etti.
Bugün anneme akciğer kanseri tanısı kondu. Her şey yeni baştan. ama bu sefer daha içten hissederek daha içinde olarak, daha sancılı. Sizi okadar iyi anladım ki. Hiç aklıma gelmedi bir gün buraya bunun için bakmak .
Patolojiye parça gönderildi. bundan sonra mı evresi belli olur? Evresi ile alakalı bize bir şey demediler. 6 Mayısda Pet var . Vücuduna yayılmış mı o kontrol edilecek. Ağlamaktan için çıktı ama çare ne hiç, ancak yanında ağlamak istemiyorum. Ne desem ne yapsam bilmiyorum. Allah için bana yardım edin. Manisalı bu amcaya nasıl ulaşabiliriz?