yorumunuz ve verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler ,ıkı kutu ılactan sonra doktoru daha kotuye gıdıyosun deyınce bı cıkar yol sımdıde bıtkılerı denıyo ıste,hastaneye ıkna edemıyoruz ama daha da agırlasırda hıcbı caresı kalmazsa zaten mecbur yatıcak.Her bitki her bünyeye yaramıyor o yüzden baban kendine yanlış tedavi uygulatıp daha da kötü olabilir. En temizi hastaneye yatması ve doktoruna bu ilaçlar hakkında bilgi verip ona göre extra bitkisel kür uygulaması zira yaptığı yanlış hayatına mâl olur ! İkinci olaraktan bi düzeltme yapayım kanın köpüklü ve koyu olması kanda kanser olduğu için değil (burda bir düzeltme yapayım da kan veren arkadaşlar böyle bir durumla karşı karşıya kalırsa korkmasın) Kanın köpürme sebebi tazyikten koyu olması da çok fazla sigara çay kahve tüketiminden kaynaklı bir de yeterli miktarlarda su tüketilmemesinden. Babanın nasıl olsa olucem deyip bencillik yapıp 5 yaşındaki çocuğa bu acıyı yaşatma çabasını anlamış değilim. Keşke bu kadar erken kendinden vazgeçmemiş olsa :/ evet kanserle erkekler çok fazla savaşamıyor ama ben yasamam deyip hem kendini hem sizi uzmesine anlam veremedim. Kimin ne zaman öleceğini Allah bilir ve Rabbim tez zamanda vücudundaki hastalığı alsın sağlık sıhhat versin. Coook geçmiş olsun şafi ismiyle şifa bulsun tez zamanda babacığın... Rabbim sabır versin
Kan veren arkadaslar tabıkı korkmasın ben sadece babamın soyledıgını soyledım o kısımda.Kardesım ıcın bende cok uzuluyorum suan ben evlıyım onlardan ayrıyım ama o onlarla beraber babamın her halını goruyor ınsallah onun yanında bırsey olmaz babama.Babam evet belkı bızım gozumuzle suan bıze kardesıme kotuluk edıyor hastaneye yatmamakla ama o ne dusunuyor kım bılır,onun ıcınde cok zor bı durum kardesıme bakıp agladıgını gormustum oda boyle bırsey yapmak ıstemez tabı ama son evrede gerı donusu yok oda bılıyor,doktoruda soylemıs etrafındakılerde aynı seylerı soyluyo napsın oda psıkolojık olarak cokmus durumda.Allah sıfalar versın ne zaman olecegıne tabı kı bılemeyız son evrede olsa onu Allah bılır ama genellıkle boyle oldugu ıcın oda oyle dusunuyor ıste