- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ben biraz pimpirikli olduğum için başka bir doktora daha gider, röntgen ister ve durumumu anlatırdım. umarım gerçekten bir problem yoktur.
Ne yazıyor İnternette acabaTeşekkür ederim
Aslında doktorların tepkileri çok normaldi o yüzden ilk yaptırdığımda hiç anormal gelmedi bu durum bana ama bugün internettekileri okuyunca korktum açıkçası.
Bazen akciğer sönmesi de dumanlama olarak gözükür amamerhabalar,duman derken havalanma artışından bahsetmişlerdir :)
astımınız var mı?
sigara içenlerde bronkospazma bağlı içeride hava birikiyor,ondan böyle bir görüntü oluşuyor.
maalesef pasif içicilikle aktif içici olmanın farkı yok, 2 si de aynı etkiyi oluşturuyor :)
akciğer sönmesi atelektazidir ve asla basit bir problem değildir. eğer öyle bir durum olsaydı merak etmeyin diyip göndermezlerdi :)Bazen akciğer sönmesi de dumanlama olarak gözükür ama
Ne bilim bnde var daakciğer sönmesi atelektazidir ve asla basit bir problem değildir. eğer öyle bir durum olsaydı merak etmeyin diyip göndermezlerdi :)
akciğer sönmesi mi var dediler size? emin misiniz??Ne bilim bnde var dadumanlama olarak çıkıyor işte rontgenlerde ama hiçbirsey yapmıyorlar gönderiyorlar oyle
akciğer sönmesi mi var dediler size? emin misiniz??
varsa atabilirsiniz filmini,bir bakmak isterim
Otrera akciğer kirlenmesi nedir bilgin var mı ben kronik akciğer sarkoidoz hastasiyim iki gün önce kontrollerim vardı doktorum akciğerde biraz kirlenme var dedi.akciğer sönmesi atelektazidir ve asla basit bir problem değildir. eğer öyle bir durum olsaydı merak etmeyin diyip göndermezlerdi :)
Astımım yok ama çok sinirlendiğimde ya da tozlu ortamda bazen nefes darlığı yaşarım ama doktora gitme ihtiyacı hissedecek kadar olmadı hiç.merhabalar,duman derken havalanma artışından bahsetmişlerdir :)
astımınız var mı?
sigara içenlerde bronkospazma bağlı içeride hava birikiyor,ondan böyle bir görüntü oluşuyor.
maalesef pasif içicilikle aktif içici olmanın farkı yok, 2 si de aynı etkiyi oluşturuyor :)
Tüberküloz, KOAH, akciğer kanseriNe yazıyor İnternette acaba
akciğer sönmesi mi var dediler size? emin misiniz??
Olur mu buakciğer sönmesi mi var dediler size? emin misiniz??
şöyle, akciğerde lekelenme,dumanlanma normalde verem,pnömoni ,iltihap veya yer kaplayan herhangi bir şey için kullanılır. önemli olan bu lekelenmenin diffüz mü yoksa lokal/fokal mi olduğudur.Otrera akciğer kirlenmesi nedir bilgin var mı ben kronik akciğer sarkoidoz hastasiyim iki gün önce kontrollerim vardı doktorum akciğerde biraz kirlenme var dedi.
önce şunu sorayım, dumanlanma dediği lokal mi yoksa akciğere yayılmış mı?Astımım yok ama çok sinirlendiğimde ya da tozlu ortamda bazen nefes darlığı yaşarım ama doktora gitme ihtiyacı hissedecek kadar olmadı hiç.
Pasif içiciliğin aynı etki olduğunu bilmiyordum... Senelerdir annem ve kardeşlerim yanımda içerler maalesef...
Havalanma artışı nedir acaba?
Tüberküloz, KOAH, akciğer kanseri
Yanimda yok annemin evinde eminim hatta sol ciğerimin üstünde ameliyat izi bile var
Durup dururken olmuş 1.5 yaşında babami kaybettim ben ondan sonra olmuşama bu farklı bir durum :)
akciğerinizden veya göğüs kafesinizden ameliyat mı geçirdiniz?
eğer öyleyse önceden oluşmuş bir atelektazi olabilir elbette.
ancak asıl tehlikeli olan bu sönmenin ortada hiçbir sebep yokken,durup dururken olmasıdır.
travma veya hastalık öyküsü olur,cerrahi öyküsü olur, tamam deriz,demek ki bundan dolayı olmuş. ama durup dururken oluyorsa bir sorun var diyip araştırırız :)
attığınız filmden kalp hariç hiçbir şey görünmüyor, maalesef tüm akciğeri görmem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?