- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi kirmizi oje
Kucukken bendede cıkmıştı .Beb o zamanda sıgara ıcıodum .Bu dedıgım 18 ,19 yaslarım .O dunan zamanla gecıyor .Ama gelmısken bır guzel muayene olun bence .Merhabalar,
Aslında forumda açılması gereken bir konu mu emin değilim ama belki daha önce karşılaşan biri olmuştur diye sormak istedim.
Birkaç ay önce yurtdışında sağlık raporu için bir takım testler yaptırdım. Her şey normal çıktı. Akciğer filmini doktorlara sorduğumda ise, sorun yok, sadece biraz duman var, sigara mi içiyorsun dediler. Hayatımda hiç sigara kullanmadığımı ama pasif içici olduğumu söyledim. Dikkat et, yanında içmesinler dediler. Ben de sigara içilen hiçbir ortamda durmamaya başladım.
Bugün bir yakınım sigara kullanmasına rağmen ciğerlerinin temiz olduğunu söyledi. Ben de şaşırdım ve internete bakınca ciğerde dumanın çok farklı anlamlara geldiğini gördüm ve panik oldum. Normalde internette alakalı alakasız her şeyde korkunç şeyler yazılıyor, bunun farkındayım ama yine de bir yanım tedirgin oldu.
Röntgen sonuçlarım şu an yurtdışında, ben Türkiye'deyim. Tekrar doktora gitmeli miyim? Ciddi bir şey olsa iki doktor bir şey söylemez miydi? Ayrıca kan tahlili ve diğer şeylerde de bir sıkıntı çıkmadı. Ciğerlerimden ya da herhangi bir konuda da şikayetim yok.
Böyle bir durum yaşayan var mı?