- Konu Sahibi dogapoyraz
-
mrb arkadaşlar ben de bebek istiyorum. ama ne zaman tedaviye başlasam ve nerede başlasam tam olarak bilemiyorum Tolga Hocayı daha önceden biraz tanıyorum Fakat tüp bebek konusunda ne kadar başarılı tam bilgim yok birde transferde yada yumurta toplama yada bilemiyorum diğer işlemler de hoca bire bir ilgileniyor mu merak ediyorum bu arada hepinizin kandili ve cuması mübarek olsun Yüce Rabbim herkese evlak kokusunu koklamayı nasip etsin.
çok zor bir işmiş yaboşa koyuyorum dolmuyo doluya koyuyorum almıyo hesabı karmakarışık bir durumdayım
mrb arkadaşlar ben de bebek istiyorum. ama ne zaman tedaviye başlasam ve nerede başlasam tam olarak bilemiyorum Tolga Hocayı daha önceden biraz tanıyorum Fakat tüp bebek konusunda ne kadar başarılı tam bilgim yok birde transferde yada yumurta toplama yada bilemiyorum diğer işlemler de hoca bire bir ilgileniyor mu merak ediyorum bu arada hepinizin kandili ve cuması mübarek olsun Yüce Rabbim herkese evlak kokusunu koklamayı nasip etsin.
2 yıllık evliyim ,ben tolga hocanın 8 aydır hastasıyım KENDİSİNİ BURADAN BULDUM KAYBEDECEĞİM BİŞİ YOK BİR MUAYENE OLAYIM DİYEREK GİTTİM VE HAYATIMDA VERDİĞİM EN DOĞRU KARARLARDAN BİRİ OLDUĞUNU GÖRDÜM,yumurta rezervim az 1 yada 2 oluyor ,yada kiste çeviriyor tedaviyle 4 ay sonra 5 yumurtam oldu gebe kaldım öğrendikten 2 gün sonra kanamam başladı gece 4,30 hemen doktorumuzu aradık sabah hastaneye gelmemizi söyledi ,testler yapıldı 5 haftalık ilk bebğimdi kaybettim bebeğimi tolga bey beni hazırladı değerlerin düşüyor hazırlıklı ol üzülme sadece yapman gereken sabretmek dedi..vakit kaybetmeden gerekli testleri yaptırdı çeşitli yerlere yönlendirdi eşimde bir sourn çıkamdı sorun bende.kan pıhtılaşması çıktı hergün clexan 0.6 iğne kullanıyorum .ağustosta tüp bebeğe başlıcaz bakalım hayırlısı .tolga bey benim ilk doktorumdu ve şuanda ondan başkasına güvenemicem gibi geliyor bana,ilgisi sıcaklığı samimiyeti kendini rahat hissediyorsun orada hemşireleri çalışan halkla ilişkileri hepsi kendi biriminde çok samimiler ,bir telefonla bile bütün sorularını sorabiliyorsun ,doktorumuza istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz.herşeyle ilgileniyor tolga bey her birim kendi üstüne düşeni yapıyor.HADİ DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE BELKİDE HER GİDİŞİMİZDE KARŞILAŞIYORUZ HASTANEDE YADA MUAYENEHANEDE PEŞPEŞE DOĞURALIM NÜFUS PATLAMASI YAŞANSIN:)
................................gittin sanırım...
aslında buralardayım dolaşıyorum işte yorumlar beni iyice karıştırdı Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin inş hepimize nasip eder Rabbim....
haftaya görüşürüz arkadaşım umarım huzurlu sağlıklı mutlu bir hafta sonu dilerim
Birde bişi sormak isityorum yumrta toplama işlemine giderken eşofman ve rahat şeylermi giymek gerekiyor yanımızda götürmemiz gerekn bişi varmı ne götürmeliyiz nasıl gitmeliyiz tecrübeli arkadaşlar ne gerekiyor işlemden sonra ameliyathanedemi uyanıyorsunuz odaya çıkarıyorlarmı biraz bilgi veririmisiniz
canım işte o bendim amaa eşimi sayıkladıgımı bilmiyordum ben opudayken seni konuşuyorlardı sanırım sana 3 embryo transfer ettilerhakkımızda hayırlısı olsun benimde pazar pazartesi transfer var dualarınızı bekliyorum.herkasin kandili mübarek olsun.
bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. dün yolda bir arkadaşla karşılaştık, uzun süredir evliydi ama bebekleri yoktu.. bir baktım kocaman karnı var. 3 aylık gebeymiş ve tüp bebek tedavisi görmüş.. ikinci denemede tutmuş.. 2 embriyo transferi yapılmış... ancak 3 bebek bekliyor... yani emriyolardan biri bölünmüş.. tabi bunlar önce rediksiyon yapılsamı diye düşünürken, bebeklerin kalp atımını duyduktan sonra anında vazgeçmişler.. şimdi üçüz yolu bekliyorlar.. herşeye hazırlamışlar kendilerini... inşallah onlar için çok güzel olur..
bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. dün yolda bir arkadaşla karşılaştık, uzun süredir evliydi ama bebekleri yoktu.. bir baktım kocaman karnı var. 3 aylık gebeymiş ve tüp bebek tedavisi görmüş.. ikinci denemede tutmuş.. 2 embriyo transferi yapılmış... ancak 3 bebek bekliyor... yani emriyolardan biri bölünmüş.. tabi bunlar önce rediksiyon yapılsamı diye düşünürken, bebeklerin kalp atımını duyduktan sonra anında vazgeçmişler.. şimdi üçüz yolu bekliyorlar.. herşeye hazırlamışlar kendilerini... inşallah onlar için çok güzel olur..
bahd sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?