• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

desteginiz için teşekkür ederim beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek çok ferahlatıyor bu mübarek günlerde inş hepimizin yüzü güler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım, hiç moralini bozma bence. herşeyin hayırlısı. ayrıca benim ilk denememde emriyolar çok kaliteli yüksek oranla olacak dedi. ama olmadı. sonuçta allahın dediği oluyor. biz ne yaparsak yapalım. en azından elimizden gelini yapıyoruz. bakalım bu seferde çok kaliteli yüzde 80-90 olur dedi. ama idrarda hala ikinci çizgi görünmedi. blast emriyoda 6 günde görenler var. neyse yarın bu saatlerde kan vereceğim. yani yaklaşık 26 saat sonra öğreneceğiz. kendimi her duruma hazırladım. çizgiyi görmediğim için negatif alırsam da en azından hazırlıklı olmuş olacağız, pozitif sonuçta hepimizin beklediği bir sonuç olduğu için ( inşallah) pozitif olursada sevinç katsayım daha da artıp birazda şaşkınlıkla karşılamış olurum.

şu an tek sorun vakit geçmiyor. işyerindeyim ama iş yapamıyorum. allahtan herkes izinde yanlızımda göze batmıyorum. akşama kadar araştırıyorum.

sen şimdi içini ferah tut. sonuç için ne zaman çağırdılar

sonuç için haftaya cuma fakat okadar beklemeyecegim eşimi kandırabilirsem haftaya çarşamba düşünüyorum zaten zaman geçmiyor evde.

sonuç için haftaya cuma fakat okadar beklemeyecegim eşimi kandırabilirsem haftaya çarşamba düşünüyorum zaten zaman geçmiyor evde.

senin transferin 6 gün oldu. dimi çok bekledin. bir de sana bir şey sormuştum. çok merak ediyorum. sen yumurta toplama işleminde iken benim hakkında konuşulduğunu söylemiştin. ne konuşuyarlardı hatırlıyor musun?

evet haklısın özellikle son günler hiç geçmiyor. ankara da mısınız? ben ankaradıyım. üstelik işyerin Akay Hastahanesine yürüyerek sadece 5 dakika. gitmemek için zor tutuyorum kendimi.

merhaba arkadaşlar
ankaradayım tüp bebek merkezi araştırıyorum...akay hastaneside incelediğim tüp bebek merkezlerinden biri.bana bu hastane hakkında daha önceden tedavi olanlar bilgi verebilirmi?mesela tolga bey anlayışlı bir doktormu?labaratuvarı nasıl?raporsuz tüp bebek yaptırmanın maliyeti nedir vs...cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...

senin transferin 6 gün oldu. dimi çok bekledin. bir de sana bir şey sormuştum. çok merak ediyorum. sen yumurta toplama işleminde iken benim hakkında konuşulduğunu söylemiştin. ne konuşuyarlardı hatırlıyor musun?

evet haklısın özellikle son günler hiç geçmiyor. ankara da mısınız? ben ankaradıyım. üstelik işyerin Akay Hastahanesine yürüyerek sadece 5 dakika. gitmemek için zor tutuyorum kendimi.

evet ankaradayım canım etlikte oturuyorum senin hakkında enbryoların çok iyi oldugunu ve 3 tane transfer edeceklerini konuşuyorlardı bana 6. gün transferi yapıldı sanırım oda embryolarla ilgili çok iyi olmadıgı için hayırlısı bakalım..:emir_bebek::emir_bebek:

evet ankaradayım canım etlikte oturuyorum senin hakkında enbryoların çok iyi oldugunu ve 3 tane transfer edeceklerini konuşuyorlardı bana 6. gün transferi yapıldı sanırım oda embryolarla ilgili çok iyi olmadıgı için hayırlısı bakalım..:emir_bebek::emir_bebek:

bizimde 5 gün yapıldı. hepimizin hakkında hayırlısı. diyebilecek bir şey yok. geçen seferde çok iyi olduğunu söylemişlerdi. ama olmayınca olmuyor.

merhaba arkadaşlar
ankaradayım tüp bebek merkezi araştırıyorum...akay hastaneside incelediğim tüp bebek merkezlerinden biri.bana bu hastane hakkında daha önceden tedavi olanlar bilgi verebilirmi?mesela tolga bey anlayışlı bir doktormu?labaratuvarı nasıl?raporsuz tüp bebek yaptırmanın maliyeti nedir vs...cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...

merhaba akay güzel ve temiz. bizde araştırırken özellikle temizliğine baktık açıkcası. ve beni tek rahatlatan ve muayene ederken rahatsız olmadığım tek doktor Tolga Hoca. birde herşeyi o yapıyor. yani sadece orda ismini kullandırmıyor.

Karanlıktaymışlar.

İki embriyo, bir ana rahminde...

Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde...

Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...

Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.

Elleri, ayakları belirginleşmiş.

Gözleri çıktıkça meydana, İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...

Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...

Sıcak, ıslak, sevgi dolu...

'Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki' demişler, '...bize ne mutlu...' Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.

Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.

Onları besleyip büyüten kordonu fark edince O kordonla kendilerini var eden anne'lerine şükretmişler.

Sonra başlamış bir varoluş tartışması:

'Bu raya nereden geldik, biz nasıl olduk' diye sormuş ikizler...

'Annemiz' demiş biri, 'O bizi var etti, bize can verdi.' 'Ne biliyorsun' diye itiraz etmiş öteki, 'Sen hiç Anneni görmedin ki...':

'Belki de o sadece zihnimizdedir. anne inancı bizi rahatlattığı için uydurduğumuz bir şeydir.' Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler büyüyüp gelişmişler.

Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.

Artık parmakları ve kulakları varmış kerataların...

Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın...

Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek; Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.

'- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz' diye fısıldamış ikizlerden biri efkarla...

'- Ben gitmek istemiyorum' diye diretmiş öteki; 'doyamadım ki daha hayata...' '- Ama mukadderat alnına yazılandır; dua et, belki doğumdan sonra hayat vardır.' So rmuş karamsar olan:

'- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra başımıza neler gelecek?' Şiirle cevaplamış iyim ser olan:

'Birçok giden/ memnun ki yerinden/ çok seneler geçti/ dönen yok seferinden...'

Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.

Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış.

Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.

Ve 'ömrümüz bitti' diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar.

Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu, Ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.

Bu bir CAN DUNDAR Yazısıdır, hayatı sadece dünyadan ibaret sananlar gibi, yaşamlarının sadece ana rahminde olduğunu ve doğunca öleceklerini sanıyorlar..

Ölünce ölmüş değil, belkide doğmuş olacaz..

Nerden bilebiliriz ki!

ya kızlar bende hala bi hastaneye karar veremedim :( dün akaya gittim ama randevu almadan gittim hoca yoktu tabi orada güzel karşıladılar ama sanki çok boştu yani hiç hasta yok gibiydi :19: Oy Allahım yardım et

ya kızlar bende hala bi hastaneye karar veremedim :( dün akaya gittim ama randevu almadan gittim hoca yoktu tabi orada güzel karşıladılar ama sanki çok boştu yani hiç hasta yok gibiydi :19: Oy Allahım yardım et

hoca saat 3 gibi çıkıyor diye biliyorum. Tunalıda kendi yeri var oraya gidiyor. çünkü ben her gittiğimde bekleme salonundaki koltuklar dolu oluyor.

meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.iş baı yapınca çok yorulmaya başladım ve hep uyuyrm.2 aylık olduk bizde :)inşş.rabiim isteyen emek veren herkese kucağına almayı nasipetsin.hepinize öncelikle şunu sölemek istyrm kesinlikle tedaviye başlayınca inanın ve allaha teslim edin kendinizi.tabi korkularınız oluyor ya olmazsa diyoruz.ama siz allaha emanet edin kendinizi.rabbim nasip ettiyse o mutluluğu yaşatıyor.5 yıldır yapmadığım şey kalmadı.inşş.rabbim kucağımada almayı nasip eder.tolga hocadan ve ekipden vazgeçmeyin hepside mükemmel insanlar.hepsi seçilmiş olmalı.allah onlardan razı olsun.her miğde bulantımda hepinize dua ediyorum ve ağlıyorum kızlar mutluluktan ağlıyorsunuz çok garip ama allahım sana şükürler olsun diyorum.çok zor bi süreç bu arada mide bulantısıı ama şikayetçi değilimki.inşş.sizlerde yaşayacaksınız.allaha emanet olun hoşcakalın kızlar.meleydan yzaılarını okudum başlamışsın hadi hayırlısı iinş.inşşş sende burda hamileyim diye en kısa zamanda yazarsın tai hepiniz kızlar....

meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.iş baı yapınca çok yorulmaya başladım ve hep uyuyrm.2 aylık olduk bizde :)inşş.rabiim isteyen emek veren herkese kucağına almayı nasipetsin.hepinize öncelikle şunu sölemek istyrm kesinlikle tedaviye başlayınca inanın ve allaha teslim edin kendinizi.tabi korkularınız oluyor ya olmazsa diyoruz.ama siz allaha emanet edin kendinizi.rabbim nasip ettiyse o mutluluğu yaşatıyor.5 yıldır yapmadığım şey kalmadı.inşş.rabbim kucağımada almayı nasip eder.tolga hocadan ve ekipden vazgeçmeyin hepside mükemmel insanlar.hepsi seçilmiş olmalı.allah onlardan razı olsun.her miğde bulantımda hepinize dua ediyorum ve ağlıyorum kızlar mutluluktan ağlıyorsunuz çok garip ama allahım sana şükürler olsun diyorum.çok zor bi süreç bu arada mide bulantısıı ama şikayetçi değilimki.inşş.sizlerde yaşayacaksınız.allaha emanet olun hoşcakalın kızlar.meleydan yzaılarını okudum başlamışsın hadi hayırlısı iinş.inşşş sende burda hamileyim diye en kısa zamanda yazarsın tai hepiniz kızlar....

merhaba space. öncelikle dileklerin için teşekkür ederim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ve inşallah emzirirkende mutluluktan ağlarsın.

evet sonucumuzu aldık... ama maalesef olmadı.

hoca saat 3 gibi çıkıyor diye biliyorum. Tunalıda kendi yeri var oraya gidiyor. çünkü ben her gittiğimde bekleme salonundaki koltuklar dolu oluyor.

saat 1.5 - 2 gibiydi gittiğim hocanın 3' de çıktığını biliyordum ama amaliyata gitmiş hastane dışında başka bir yere zaten illa hocayı görcem fikri yoktu benimkisi ortamı görmek ya da içimi rahatlatmaktı belki.......
siz ilaçları hastaneden mi aldınız başka bir eczaneden mi?eğer oradan ilaçları istersem bi fiyat verdiler bana ve peşin istiyorlarmış aklıma takıldı belki daha az ilaç kullanıcam belki de daha fazla eczaneden alsam ne kadara alırım bi fikriniz var mı ben raporsuz bütün tedavimi ücretli yaptırcam

merhaba space. öncelikle dileklerin için teşekkür ederim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ve inşallah emzirirkende mutluluktan ağlarsın.

melayden sonuç günün bugünmüydü :( geçmiş olsun hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük bakarsın kendiliğinden geliverir süpriz yapıp bazı şeyleri söylemesi çok kolay dışarıdan eminimki onu yaşayan bilir ama Rabbim büyük

mrb space bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
kendinden ve hastaneden biraz bahsedermisin henüz başlamadım ama akayda karar kılcam gibi o yüzden merak ediyorum

canım hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok hakkında hayırlısı cuma vakti hürmetine inş tez zamanda hepimiz kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok hakkında hayırlısı cuma vakti hürmetine inş tez zamanda hepimiz kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek:

muhtemelen oluşan emriyolarda kromozom bozukluğu oluşuyor dediler. tekrar denersek her emriyoya transfer öncesi genetik tarama yapmaları gerektiğini söylediler. bu da her emriyo için 400 dolar. ve bozuk olsada sonuçta bu para ödencek ve düşün artık düzgün bulunana kadar her emriyo için ödeme yapılcak. biraz can sıkıcı tabi. en başta şu dolar kelimesi can sıkıca bari TL cinsinden miktar söyleseler..

doktorun söylediği senden umutluyduk. şaşkınız.. benden önceki iki kişiye transfer edilen emriyo kalitesi düşük olmasına rağmen ikiside şu an gebe imiş, bu yüzden bizden sonra olanlara anlam veremiyoruz diyorlar... kısmet işle. bu nedenle sende lütfen moralini bozma. bakarsın seni bile şaşırtır..inşallah..

muhtemelen oluşan emriyolarda kromozom bozukluğu oluşuyor dediler. tekrar denersek her emriyoya transfer öncesi genetik tarama yapmaları gerektiğini söylediler. bu da her emriyo için 400 dolar. ve bozuk olsada sonuçta bu para ödencek ve düşün artık düzgün bulunana kadar her emriyo için ödeme yapılcak. biraz can sıkıcı tabi. en başta şu dolar kelimesi can sıkıca bari TL cinsinden miktar söyleseler..

doktorun söylediği senden umutluyduk. şaşkınız.. benden önceki iki kişiye transfer edilen emriyo kalitesi düşük olmasına rağmen ikiside şu an gebe imiş, bu yüzden bizden sonra olanlara anlam veremiyoruz diyorlar... kısmet işle. bu nedenle sende lütfen moralini bozma. bakarsın seni bile şaşırtır..inşallah..

inş hayırlısı olsun ama ben transfer boyunca agladım bana 3 embryo için yüzde 30 şans verdi yani bayagı kötü ama ben yinede Rabbimden istiyorum o ol derse oluverir kimsenin elinden bişey gelmiyor benim bi sonraki tedavi planım bile hazır 3 ay sanırım dhea kullanıcam eşimede ilaç verecek nasip kısmet artık hepimiz için hayırlısı olsun dualarım bebegine kavuşmakmak isteyen herkesle dualarınızı bekliyorum:emir_bebek::emir_bebek:

Back