• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

yumurta toplama işleminden sonra biraz karnımda şişkinlik oldu nefes almada biraz zorlandım. tolga beyi arayıp durumumu anlattığımda hemen hastaneye gelmemi söyledi serum takıldı bir kaç saat sonra düzeldim ama çok korktum:18: doktorum bu durumun bazen olabileceğini söyledi . şimdi herşey yolunda çok şükür

Çok geçmiş olsun.Umarım sonuç pozitif olur.Bütün emeklerine değer.Sürekli yatmıyorsun değil mi?

selam kızlar öncelikle hamle arkadaşları tebrik ediyorum. ben de tüp bebek merkezi araştırıyorum ama aklıma yatan bir yer bulamadım henüz. birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
akay tüp bebek merkezinde ssk anlaşması var mı.
rapor çıkarmak için yardımcı oluyorlar mı.
başarı oranı nedir.
ne kadar memnunsunuz ya da değilsiniz.
lütfen yardımcı olun kızlar.
bilecikte yaşıyorum ön bilgi alıp, duruma göre görüşmeye giderim diye düşünüyorum.

hamile arkadaşları tebrik ediyorum önceliklee ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sonucu pozitif arkadaşlardan sorun eşinde olan varmı

selam kızlar öncelikle hamle arkadaşları tebrik ediyorum. ben de tüp bebek merkezi araştırıyorum ama aklıma yatan bir yer bulamadım henüz. birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
akay tüp bebek merkezinde ssk anlaşması var mı.
rapor çıkarmak için yardımcı oluyorlar mı.
başarı oranı nedir.
ne kadar memnunsunuz ya da değilsiniz.
lütfen yardımcı olun kızlar.
bilecikte yaşıyorum ön bilgi alıp, duruma göre görüşmeye giderim diye düşünüyorum.

Leblebişekeri aramıza hoşgeldin.İnşallah sonucun da şeker gibi olur.SSk ile anlaşması var ,çünkü ben ilaçlarımı raporla aldım.Başarı oranları hakkında net bir fikrim yok.Facebookda da akaytüp bebek grubu var.Orada da gebeler var. Ama ben gruba üye olmadım. Herkes tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığımı bilmiyor.Sen yine de başarı oranları hakkında bilgi almak için telefon ile arayabilirsin.
Tolga Bey genç bir doktor ama deneyimli. Bir de bana ve eşime ilgisi,güleryüzü hoşumuza gitti. Soğuk doktorlarla biz yapamadık.Ekip de gayet sıcak ve ilgiliydi. Arada arayıp hal ve hatırımı soruyorlar.
Nereye gidersen yüzün güler inşallah...:119:

Leblebişekeri aramıza hoşgeldin.İnşallah sonucun da şeker gibi olur.SSk ile anlaşması var ,çünkü ben ilaçlarımı raporla aldım.Başarı oranları hakkında net bir fikrim yok.Facebookda da akaytüp bebek grubu var.Orada da gebeler var. Ama ben gruba üye olmadım. Herkes tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığımı bilmiyor.Sen yine de başarı oranları hakkında bilgi almak için telefon ile arayabilirsin.
Tolga Bey genç bir doktor ama deneyimli. Bir de bana ve eşime ilgisi,güleryüzü hoşumuza gitti. Soğuk doktorlarla biz yapamadık.Ekip de gayet sıcak ve ilgiliydi. Arada arayıp hal ve hatırımı soruyorlar.
Nereye gidersen yüzün güler inşallah...:119:

hamilesin sanırım hayırlı olsun canım sonuna kadar senin kalır inşallah bebeğin. ilgin için sağol. ne kadar ödediğini ve rapor almak için yardımcı olup olmadıklarını da yazarsan sevinirim canım. yarın ilk iş arayıp bilgi alıcam zaten ama önce deneyen arkadaşlardan fikir almak istedim. kimse yoğurdum ekşi demiyo ve ne yazık ki bizi yürüyen para olarak görüyolar. o tür şeylerin kurbanı olmak istemiyorum. tekrar allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum.

hamile arkadaşları tebrik ediyorum önceliklee ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sonucu pozitif arkadaşlardan sorun eşinde olan varmı[/QUOTE
Sevgili Magno,iyi dileklerin için teşekkür ederim.Bizim hem eşim de hem de ben de sorun var.İnşallah, Allah kucağımıza almayı da nasip eder.:nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

hamilesin sanırım hayırlı olsun canım sonuna kadar senin kalır inşallah bebeğin. ilgin için sağol. ne kadar ödediğini ve rapor almak için yardımcı olup olmadıklarını da yazarsan sevinirim canım. yarın ilk iş arayıp bilgi alıcam zaten ama önce deneyen arkadaşlardan fikir almak istedim. kimse yoğurdum ekşi demiyo ve ne yazık ki bizi yürüyen para olarak görüyolar. o tür şeylerin kurbanı olmak istemiyorum. tekrar allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum.

Tşekkür ederim.Sana da nasip olsun inşallah.Biz kalp atımını aldık çaktırmıyorum ama yine de korkuyorum Allah korusun birşey olur diye.Aklıma Kö:71:tü düşünce getirmeyeceğim bundan sonra...

Tüp bebek raporunu biliyorsun devlet ve üniversite hastaneleri çıkarabiliyor.Burada ilaç raporu çıkardılar. Eczaneye yaklaşık 750 tl verdk. Merkeze de 3000 tl'ya tedavi yaptırdık. Tabi sen şehir dışından geleceksin. Bir de burada kalma yeme içme masrafın olacak. Şimdiden kolaylık dilerim canım...

Son düzenleme:
Tşekkür ederim.Sana da nasip olsun inşallah.Biz kalp atımını aldık çaktırmıyorum ama yine de korkuyorum Allah korusun birşey olur diye.Aklıma Kö:71:tü düşünce getirmeyeceğim bundan sonra...

Tüp bebek raporunu biliyorsun devlet ve üniversite hastaneleri çıkarabiliyor.Burada ilaç raporu çıkardılar. Eczaneye yaklaşık 750 tl verdk. Merkeze de 3000 tl'ya tedavi yaptırdık. Tabi sen şehir dışından geleceksin. Bir de burada kalma yeme içme masrafın olacak. Şimdiden kolaylık dilerim canım...

hmm anladım merkez 3000 tl aldıysa benim doktorumun önerdiği merkezden farkı yok o halde. kafam karışık sadece. daha iyi bir karar verebilir miyim diyodum ama. yine de bildiğimden şaşmamak en doğrusu galiba.
ayrıca aklına kötü şeyler getirme. rabbim canını bana emanet ettiğin yavrumu sana emanet ediyorum sen onu koru bize bağışla de, ve bütün düşünceleri at kafandan. mercimeğinde mutlu olsun.

Sevgili Magno,iyi dileklerin için teşekkür ederim.Bizim hem eşim de hem de ben de sorun var.İnşallah, Allah kucağımıza almayı da nasip eder.:nazar::emir_bebek::nazar::nazar:[/QUOTE]

doğa bende çikolata kisti var ama gebeliğe engel olup olmadığı henüz kesin deil ama eşimde sorun olduğu için direk tüp bebek dediler bende daha yeni araştırmaya başladım o kadar kafam karıştıki anlatamam en iyi merkezler sanırım istanbulda

Sevgili Magno,iyi dileklerin için teşekkür ederim.Bizim hem eşim de hem de ben de sorun var.İnşallah, Allah kucağımıza almayı da nasip eder.:nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

doğa bende çikolata kisti var ama gebeliğe engel olup olmadığı henüz kesin deil ama eşimde sorun olduğu için direk tüp bebek dediler bende daha yeni araştırmaya başladım o kadar kafam karıştıki anlatamam en iyi merkezler sanırım istanbulda[/QUOTE]

arkadaşlar slm bende Tolga hocayı yeni keşfettim. bende kan pıhtılaşması var ve solda 3cm çikolata kistim var Tolga bey muane ettiğinde yumurta rezervimin az olduğunu ve kesinlikle kistim için ameliyat önermediğini söyledi aşılama bile fayda etmiceni direk tüp bebek tedavisi uygulamamı istedi bende şok oldum tabiki benden amh değerini istedi yumurta rezervini gösteriyomuş şimdi o testi yaptırım tekrar Tolga beye gitmeyi düşünüyorum umarımm herşey çok güzel olur........

hmm anladım merkez 3000 tl aldıysa benim doktorumun önerdiği merkezden farkı yok o halde. kafam karışık sadece. daha iyi bir karar verebilir miyim diyodum ama. yine de bildiğimden şaşmamak en doğrusu galiba.
ayrıca aklına kötü şeyler getirme. rabbim canını bana emanet ettiğin yavrumu sana emanet ediyorum sen onu koru bize bağışla de, ve bütün düşünceleri at kafandan. mercimeğinde mutlu olsun.

Teşekkür ederim. Sen ve eşin iyice inceledikten sonra aklınız ve gönlünüz neredeyse orada başlayın.İnsanın içine sinmesi çokönemli,sonradan pişman olmamak için.

doğa bende çikolata kisti var ama gebeliğe engel olup olmadığı henüz kesin deil ama eşimde sorun olduğu için direk tüp bebek dediler bende daha yeni araştırmaya başladım o kadar kafam karıştıki anlatamam en iyi merkezler sanırım istanbulda

arkadaşlar slm bende Tolga hocayı yeni keşfettim. bende kan pıhtılaşması var ve solda 3cm çikolata kistim var Tolga bey muane ettiğinde yumurta rezervimin az olduğunu ve kesinlikle kistim için ameliyat önermediğini söyledi aşılama bile fayda etmiceni direk tüp bebek tedavisi uygulamamı istedi bende şok oldum tabiki benden amh değerini istedi yumurta rezervini gösteriyomuş şimdi o testi yaptırım tekrar Tolga beye gitmeyi düşünüyorum umarımm herşey çok güzel olur........[/QUOTE]

Merhaba, aramıza hoşgeldin. Bu AMH testini son zamanlarda çok duymaya başladım. Gerçekten yumurta rezervini net gösteriyorsa tedaviye başlayacaklar için ne kadar önemli.Umarım sonucun tedaviye başlamak için uygun çıkar.Sevgiler:61:

merhaba yayahamu,
nerelerdesin, neler oldu, inşallah hayırlı haberlerini bizimle de paylaşırsın, 21 nisanda tedaviye başlamışsın artık sonuç belli olmuştur, merakımı bağışla, bu sayfaların hepsini satır satır okudum çünkü ben de akay tüpten tüp bebek tedavisi görüyorum, 21 mayısta başladım ilk denemem ve çok endişeliyim, buradan insanların tecrübelerini okuyunca beni de nelerin beklediğini tahmin edebiliyorum,

tedavi sürecinin içinde olduğum için ne kadar çok emek harcadığını kendimde görüyorum, inşallah emeklerin boşa gitmemiştir, hayırlı haberler almışsındır inşallah
merakla bekliyorum

merhaba abc...1
iyi dileklerin için tşk (kendime gelmem biraz zaman aldı da o yüzden yazamadım:1:) ilk bhcg sonucum 86 çıkmıştı,ben sonucun pozitif olduğuna inanamadım birkaç kötü deneyim yaşadığım için bana sonuç şaka gibi geldi. Tolga bey 2gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi değerin yükselmesi gerekiyormuş. tekrar kan verdim değer 210 oldu ama ben hala inanamadım taki bugün keseyi görene kadar :emir_bebek: kalbim yerinden fırlayacaktı gözyaşlarımı tutamadım :43: eşimin o anki halini kelimelerle ifade edemem :) rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.
sizde kalbinizi ferah tutun rabbim gönlünüze göre versin sizinde olumlu haberlerinizi alalım. gerçekten şuna emin olun doğru yerde ve emin ellerdesiniz

Son düzenleme:
merhaba abc...1
iyi dileklerin için tşk (kendime gelmem biraz zaman aldı da o yüzden yazamadım:1:) ilk bhcg sonucum 86 çıkmıştı,ben sonucun pozitif olduğuna inanamadım birkaç kötü deneyim yaşadığım için bana sonuç şaka gibi geldi. Tolga bey 2gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi değerin yükselmesi gerekiyormuş. tekrar kan verdim değer 210 oldu ama ben hala inanamadım taki bugün keseyi görene kadar :emir_bebek: kalbim yerinden fırlayacaktı gözyaşlarımı tutamadım :43: eşimin o anki halini kelimelerle ifade edemem :) rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.
sizde kalbinizi ferah tutun rabbim gönlünüze göre versin sizinde olumlu haberlerinizi alalım. gerçekten şuna emin olun doğru yerde ve emin ellerdesiniz

Sevgili yayahamu tebrik ederim.Arka arkaya doğuracağız inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:Allah isteyen herkese versin. Bulantılar başladı mı? İnşallah olmaz,çünkü çok zor gerçekten.Benim kasık ağrılarım bayağı azaldı.
Gebe takibini nerede yaptıracaksın.Ben artık Tolga Bey'i bırakmam.O yüzden muayenehanesinde devam etmek istiyoruz.

tşk dogapoyraz...
inş rabbim kucağımızda göstersin:emir_bebek: Tolga beyi zor buldum kaybetmem artık :66: takiplerimi belli bi haftaya gelene kadar akay da daha sonrada muayenehanesine gideceğim. daha ben rüyada gibiyim şu kalp atışınıda allahın izniyle bi duysam

merhaba yayahamu,
nerelerdesin, neler oldu, inşallah hayırlı haberlerini bizimle de paylaşırsın, 21 nisanda tedaviye başlamışsın artık sonuç belli olmuştur, merakımı bağışla, bu sayfaların hepsini satır satır okudum çünkü ben de akay tüpten tüp bebek tedavisi görüyorum, 21 mayısta başladım ilk denemem ve çok endişeliyim, buradan insanların tecrübelerini okuyunca beni de nelerin beklediğini tahmin edebiliyorum,

tedavi sürecinin içinde olduğum için ne kadar çok emek harcadığını kendimde görüyorum, inşallah emeklerin boşa gitmemiştir, hayırlı haberler almışsındır inşallah
merakla bekliyorum

Aramıza hoşgeldin abc...:) Bu ilk denemen mi?İnşallah son denemen olur. Bu süreci sabırla ve inançla geçirmek gerekiyor.Bazen gerçekten zor oluyor. Olumsuz sonuç alındığında eşimle birbirimizin yüzüne bakamadık.Ne diyeceğimizi bilemedik. Ama mücadeleye devam ettik. Sonunda olumlu sonuç aldık şükür.Allah sana da yardımcı olur inşallah

Back