- Konu Sahibi dogapoyraz
-
merhaba abc...1
iyi dileklerin için tşk (kendime gelmem biraz zaman aldı da o yüzden yazamadım) ilk bhcg sonucum 86 çıkmıştı,ben sonucun pozitif olduğuna inanamadım birkaç kötü deneyim yaşadığım için bana sonuç şaka gibi geldi. Tolga bey 2gün sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi değerin yükselmesi gerekiyormuş. tekrar kan verdim değer 210 oldu ama ben hala inanamadım taki bugün keseyi görene kadar kalbim yerinden fırlayacaktı gözyaşlarımı tutamadım eşimin o anki halini kelimelerle ifade edemem :) rabbim bu duyguyu herkeze yaşatsın.
sizde kalbinizi ferah tutun rabbim gönlünüze göre versin sizinde olumlu haberlerinizi alalım. gerçekten şuna emin olun doğru yerde ve emin ellerdesiniz
tebrikler.. çok güzel bir haber.. inşallah devamı hayırlısıyla gelir.. 20 hazirana az kaldı.. bizde başlayacağız bir aksilik olmaz ise..
nasılsınız arkadaşlar, çiçeği burnunda hamile arkadaşlar doğapoyraz ve yayahamu nasıl geçiyor hamilelik :) tadını çıkarmaya bakın
benim akaydaki serüvenim heyecanla devam ediyor, büyük bir ihtimalle hafta içinde salı ya da çarşamba yumurta toplama işlemi olacak, biraz korkuyorum, anestezi lokal mi genel mi olacak acaba?
ayrıca ben akay tüp ten normal muayene ücretini sordum, hamile kaldıktan sonra tedavi akay kadın ve doğumdan devam ediyormuş orda da muayene ücreti 35 ultrasın 25 lira toplam 60 liraymış, yüp bebek merkezinde muayene ücreti 12 lira. biraz pahalı ama hizmet kalitesine değer. hoşçakalın
Sevgili abc...ben tadını çıkaramıyorum galiba, sürekli bir evham hali.Rahat olmalıyım diye uyanıyorum, akşama kadar kafamda 40 tilki.İşime de zor konsantre oluyorum. Toparlanmam lazım
Yumurta toplama işleminden korkma sakın.Hiçbirşey anlamıyorsun. Genel anestezi ile yapıyorlar işlemi.İşlemden sonra kasıklarda biraz sancı oluyor.Esas heyecen ondan sonra. Döllendimi,kaç embriyo iyi durumda arayıp bilgi veriyorlar transfere kadar.
Allah kolaylık versin sana.Ben de Tolga Hoca'nın muayenehanesine gideceğim.Aylık kontroller için.Muayenehanedeki USG 4 boyutluymuş.Bebeğimi orada görmek istiyorum. Sonra belki hastanede devam ederim. Sevgiler
merhaba yayahamu, mesajını okudum beni rahatlattın çok teşekkür ederim toplam 6 yumurtam oldu, en büyüğü 21, en küçüğü 18 tabi bunların içi boş mu, tolga bey en az 10 olsa işimiz daha kolay olurdu dedi, ama asıl belirleyici olan yumurtanın kalitesi, fsh 10, gebeliğin oluşması için 8 in üstünde olmaması lazım. dolayısıyla fsh mevcut yumurtalarımı nasıl etkilemiş merak ediyorum, olmazsa bu yüzden olmaz
yumurtaların kalitesi nasıl bilmiyoruz, dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum, yarın çarşamba sabah 11.30 gibi yumurtalar toplanacak, dediğin gibi hafif bir uyku olacakmış, hafta sonu ya da pazartesi transfer olacak ancak yumurta ve sperm birbirini sevecek mi kaynaşacaklar mı, çoğalma hızları nasıl olacak bunların hepsi muallakta, aşırı heyecandan heyecansız oldum, yani dondum, bu ara çok yoğunum akşam mesaiye kalıyorum......
fırsat buldukça yazacağım
bebeğin ve sen nasılsın, doğapoyraz nasıl acaba, inşallah her şey yolundadır ve hep böyle gider, Allaha emanet olun, dualarınızı eksik etmeyin
merhaba doğapoyraz,
nasıl gidiyor, bence bebeğe iyi bir ev sahipliği yapmak lazım, stres doğrudan hormomların dengesini bozuyor, bu dengesizlik de bütün sistemi etkiliyor, zoru geçtin, bol bol dua et ve ümitli ol, önümüzde kandil var, bu fırsatı kaçırmamak gerek
herkes hamileliğin çok hızlı geçtiğini söyler, hamile olduğunu öğreniyorsun, ardından bir bakmışsın kıpırdıyor, bir bakmışsın haftaya doğum ve mutlu son, inşallah senin de böyle geçer, bir de sen akay hastalarının umut meşalesini taşıyorsun, misyonun ciddi, ona göre :) :))
benden yarın yumurtalar alınacak, yumurta sayımız az ama inşallah kalitesi iyidir, inşallah kaliteli bir döllenme olur. anesteziden oldum olası korkarım, hafif olması da beni rahatlatmıyor, sonuçta anestezi, tekrar uyanamama riski var, yarına kadar bunu aşmam gerek, ama nasıl???? o aşamayı geçtikten sonra sıradaki en büyük heyecanım tabi ki döllenmenin mi, mıy mıy mı yoksa kararlı bir şekilde ilerlemesi mi, artık nasip, nasipse eğer canavar gibi olurlar, pıt pıt çoğalırlar... yalnız arayıp haber verdiklerini söylüyorsun ya bu çok hoş bir duygu, sana ait bir canlı senin dışında bir yerde ve onun davranışları ne yaptığı aranıp sana iletiliyor, tıpkı öğretmenin okulda yaramazlık yapan çocuğun davranışlarını anneye iletmesi gibi, daha şimdiden çok heyecan verici...
ekip ve tolga hocaya diyecek bişey yok, böyle bir tedavi için gayet doğru bir yer, hem olumlu hem de gerçekçiler, inşaallah gebelik oluşursa ben de ilk aşamada tolga hocadan devam etmeyi düşünüyorum, muayenehanesinin şartlarını bilmiyorum, ki 4 boyutlu olduğunu söylüyorsun, tolga hocanın olması yeterli
Allah hepimize kolaylık ve güç versin, hamilelere de güç versin, sağlık versin, Allaha emanet ol, olumlu düşün, karnındaki minik canlı sende olup biten her şeyi anlıyor çok zeki, bunu unutma
kendine iyi bak, sevgiler,,,,,,,,,,,,
kızlar bende tedaviye başladım.iğnelerimi kullanıyorumekip ve tolga hoca mükemmel insana güven veriyorlar.çok mutluyum inş.hepimiz olumlu sonuçlar alırız.7 yıllık evliyim belkide hiç bukadar anneliğe yakın olmamıştım....
tşk melayden hadi hayırlısı inş. senin 2. denemen olacaktı yanılmıyosam busefer herşey gönlünün istediği gibi olur inş. seninde güzel haberlerini alalım
dualarımız seninle inş. herşey güzel gidecek.. sen yumurtanın sayısına takılma 1 tane olsun kaliteli ve güzel olsunbugün senin için sabah biraz zor olacak ama dinlenmene bak herşey güzel olacak
Ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Doğru söylüyorsun ben umut meşalesini taşıyorum.Kasık ağrılarım 2gündür çok arttı. Hamile olmadan da yağmur yağınca kasıklarım ve bacaklarım ağrırdı. Ondan herhalde diye düşünüyorum.Kendim ve bütün anne olmaya çalışanlar için dua ediyorum.Allah herkese kolaylık ve hayırlı sonuçlar versin.
Yarın işlemin çok rahat geçecek inşallah . Yarın, sen de "haklıymışsın" diyeceksin. Kalbini ferah tut.Kalbim seninle...
merhaba doğapoyraz,
evet bu sayfada ilk senin hikayeni okuduk, ilk senin müjdeli haberini aldık, çok iyisin ve daha iyi olacaksın inşallah, ağrılar sürecin işlediğini bebişin büyümeye başladığı gösteriyor diye düşünüyorum, içini ferah tut, ankaranın yağmurundan da sızlananlar var ama ben seviniyorum, bebekler için daha bereketli daha yeşil bir ankara, belki de bu yağmurlar onların bereketi....
çok şükür dün bir sorun yaşamadık, yattım kalktım her şey bitmiş, çorbamı getirmişler, gerçekten böyle olacağını beklemiyordum, ama sonrasında çok kötü sancım oldu, karnım, belim param parçaydı sanki, akşama kadar sürdü, yatınca dinlenince azaldı, şimdi iyiyim, ilaç içiyorum bol bol :))
dün 9 yumurta almışlar benden, ben de şaşırdım 9 olunca halbuki 6 diye biliyordum, 6'sı istenilen kalitedeymiş, hepsi döllenmiş, ama sonrası meçhul, yarına kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum, daha ilk günden 9 da 6, bunlar bana gelene kadar bayağı zayiat verecekler gibi, o yüzden biraz endişeliyim, Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah
Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin, ben de hep dua ediyorum, Allah seni ve bebeğini, bütün hamileleri korusun inşallah, bol bol dua edelim bu gece.
Regaib kandiliniz mübarek olsun...
merhaba doğapoyraz,
evet bu sayfada ilk senin hikayeni okuduk, ilk senin müjdeli haberini aldık, çok iyisin ve daha iyi olacaksın inşallah, ağrılar sürecin işlediğini bebişin büyümeye başladığı gösteriyor diye düşünüyorum, içini ferah tut, ankaranın yağmurundan da sızlananlar var ama ben seviniyorum, bebekler için daha bereketli daha yeşil bir ankara, belki de bu yağmurlar onların bereketi....
çok şükür dün bir sorun yaşamadık, yattım kalktım her şey bitmiş, çorbamı getirmişler, gerçekten böyle olacağını beklemiyordum, ama sonrasında çok kötü sancım oldu, karnım, belim param parçaydı sanki, akşama kadar sürdü, yatınca dinlenince azaldı, şimdi iyiyim, ilaç içiyorum bol bol :))
dün 9 yumurta almışlar benden, ben de şaşırdım 9 olunca halbuki 6 diye biliyordum, 6'sı istenilen kalitedeymiş, hepsi döllenmiş, ama sonrası meçhul, yarına kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum, daha ilk günden 9 da 6, bunlar bana gelene kadar bayağı zayiat verecekler gibi, o yüzden biraz endişeliyim, Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah
Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin, ben de hep dua ediyorum, Allah seni ve bebeğini, bütün hamileleri korusun inşallah, bol bol dua edelim bu gece.
Regaib kandiliniz mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?