Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

Tuba ccanım çokkk seviindim çok emek ettin pes etmedin zor oldu ama şükür olsun artık hamilesin.Senle aynı dönemdetedavi olmuştuk n yazıkki o tutmamıştı.ama inş bu yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza :)) tekrar tebrikler taze anne :))

tubadefekti o kadar mutlu oldum ki çok duygulandım.. Rabbim inşAllah bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu..Sağ salim kucağına aldığın günlerede tanıklık ederiz inşAllah..Dün girdim baktım sonuç günündü çünkü yorum yoktu..bugün bu güzel haberi alınca inan çok çok sevindim.Bu arada hastanede sonucu öğreninceki duygularını anlatırmısın çok merak ediyorum..eminim hemşireler ve Tolga Beyde çok sevinmiştir.Nazar

çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş...

teşekkürler bonbonşekerin amin inşallahh

amin candas hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız uzun sürdü ama yaptığım en iyi şey Tolga beye sonuna kadar güvenmek oldu inşallah kucağıma da Tolga beyin elinden alacağım :)

bahar_u en az benim kadar sevindiklerine emin olabilirsin resmen anlık bi bayram havası yaşandı Nilüfer birileri hamile galiba dedi güldü geçti yanımdan Tolga beyin odasına doğru gitti tam eşime duydun mu Nilüfer ne dedi diyecekken içerden Tolga beyin adımı söylediğini duydum hemen içeri fırladım Tolga bey dur öyle hoplamak zıplamak yok dedi gerisi yok zaten ne bende ne eşimde... birde baktım ki bütün merkez etrafımızda herkes sevinçle bizi tebrik ediyor sonrasındaki bi saat rüya gibiydi zaten hayal meyal hatırlıyorumm inşallah rabbim en kısa sürede sizlere de nasip eder...

Amin canım inşAllah..Sabırla o güzel günlerin gelmesini bekliyorum..
egilmez ve ben varız sanırım şuan..inşAllah bize ve isteyen herkese nasip olur..Şuana kadar gitiğim doktorlardan hiç birine hiç bu kadar ısınmamıştım..Tolga Bey için gerçekten tamam dedim..Hemşire olarakta marina benim için 1 tane çok ilgilendi sağolsun..Allah hepsinden razı olsun..Eminim hepsinin senin kadar çok sevindiğine çünkü hastalarının sevinçlerinide üzüntülerinide birlikte yaşayıp paylaşan insanlar.Ben ağlarken marina da bana sarılıp ağladı..İnşAllah sevinçlerimizi paylaşacağımız zamanlar da gelir..

artık hamileyim ve bize bizden çok güvenen, her anımızda destek olan, bizim için en iyisini düşünüp,her zaman en iyi şekilde yapan; başta Tolga Ecemiş olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bize de güzel haberlerini almayı nasip etsin..bakalım prens mi prenses mi geliyor :) hayırlısı inşallah

marinayı bizde çok seviyoruz.. hatta kızımın göbeğini onun kesmesini tica ettik sağolsun kırmadı ve doğuma girip göbek bağını kesti. kısacası hayatımızın unutulmaz anında Tolga Hoca ve Marina vardı..

Tuba, canm inş o günlerde gelecek önce allahın sonra Tolga amcasının can verdiği bebeğinizi dr amcasıyla karşılayacaksınız.bu adam bağımlılık yapıyo insana ya, iyi ki ona gitmişiz.hayatımızın en doğru tercihlerinden biri sanırım.ve hep şunu düşünüyorum ailesi çok şanslı.çünkü süper bi psikolojisi var.hadi bakalım cinsiyetinmide bekliyruz :))

Bahar, canım inş darısı sana olsun birde senin yavrunun haberini kutlamak nasip olsun burdan.Gelecek inş ustamız sağlam.

Melayden, nasılsın canım ? prenses kızın nasıl ?

Yelyel, canım sen ve oğluşun nasılsınız ?

bonbon şekerim, topiğin kıdemli annesi :) oğlun kocaman olmuştur dimi ? nasılsınız ? allahım cümle isteyenlerede göstersin bugünleri sağlıkla hayırla...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bize de güzel haberlerini almayı nasip etsin..bakalım prens mi prenses mi geliyor :) hayırlısı inşallah

amin canım Allah razı olsun... belki de ikisi birden gelir :)

inşallah canım :) bi de yarın değerimiz katlamiş olsun da...

artık hamileyim ve bize bizden çok güvenen, her anımızda destek olan, bizim için en iyisini düşünüp,her zaman en iyi şekilde yapan; başta Tolga Ecemiş olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler...

tebrik ederim çok sevindim inan ayın 14 ünde bende ilk görüşmeye gelicem bize dua etmeyi unutma........

_CandaS_ Allah'ın izniyle o günlerde gelecek inşAllah ve hep birlikte yaşayacağız inanıyorum buna senin doğumun..tubadefektinin bebeğinin cinsiyeti..eğilmezin bebek haberi,melaydenin prenesinin emeklediği..ve daha ne güzel haberler..Burda okudukça ve paylaştıkça gerçekten daha da motive oluyorum..çok iyi geliyor bana..
hepiniz dualarımdasınız..

inşallah senin gebelik haberin de olacak bunların içinde...

Merhaba arkadaşlar ben istanbulda bahçeci fulya da 2 kere tüp bebek denemesi yapıldı. Malesef sonuçlar negatif oldu. Negatif olmasının sebebi bence tam araştırılmadan 2. transfer yapıldı.ondan sonrada araştırma çabasına girilmedi.İlk gittiğimdeki ilgi ve açıklamayı bulamadım.Benim için ilgi ve açıklama çok önemli benimle çelişkili konuşmamalı gittiğim dr. Beni motive etmeli şüphe bırakmamalı bende.Yeni dr araştırıyorum burada olumsuz bir yorum okumadım.Ankarada mı? Bana yarıdmcı olur musunuz?

vrs ,açıklamalrı yorumları okumuşsundur,evet ankarada bence merkezi arayıp bi konuş...eğer ankaradaysan git bi görüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…