Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

lütfen yardımcı olun hangi merkezin doğru olacağına karar veremedim.ocak ayında yaptırmayı düşünü yorum gürgan kliniği düşünüyordum forumda okuduğum bazı şeylerden sonra vaz geçtim aynı zaman da pko hastasıyım pko olup hamile kalan var mı bunuda öğrenmek istiyorum

pcosluyum henüz hamile değilim en azından tıbben:) sonuç beliyorum ama tolga beyi şiddetle tavsiye edebilirim... haa negatif sonuç alırsan diye soracaksan yine de fikrim değişmeyecek geçmiş olsun

pcosluyum henüz hamile değilim en azından tıbben:) sonuç beliyorum ama tolga beyi şiddetle tavsiye edebilirim... haa negatif sonuç alırsan diye soracaksan yine de fikrim değişmeyecek geçmiş olsun

ben samsun dan tüp bebek yaptırmaya tolga beye gitmeyi düşünüyorum fakat korkuyorum daha önce aşılama tedavisi görürken kistlerim patladı ilaçlar yüzünden ölümde döndüm ve bildiğim kadarıyla aynı iğneler tüp bebektede kullanılıyor

inşallah hayırlı sonuç alırsın Allah emeğini boşa çıkarmasın

tolga beyin tedaviler süresince aksattığı ya da yanlış yaptığı hiçbişey olmadı benim tedavimde herşeyi çok düzenli olarak kontrol altında tuttu eşinle senin vereceğin ortak kararın ama bi ön görüşme yapabilrsin merkkezle

amin Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

hangi merkezin doğru olacağına kendin karar vermelisin, bende pco luydum...

hangi merkezin doğru olacağına kendin karar vermelisin, bende pco luydum...

işte hangi merkeze gitmem gerektiğini bilmiyorum ben samsun da yaşıyorum kulaktan kulağa gelen bilgilerle hareket etmek zorundayım bu yüzden sıkıntıdayım sen tüp bebek yaptırmışmıydın sanki sonuç bekliyordun gibi hatırlıyorum

Son düzenleme:

evet canım geçmişe biraz göz atarsan bir fikir edinebilirisn...hikayemi geçmiş sayfalarda okuyabilirsin ynede merak ettiğin sormak istediğin herşeyde sana yardımcı olmaya çalışırımm...ve akay tüp bebek merkezinde banu hanım merkezle ilgili onunla da irtibata geçebilirisin...ben akayda yaptırdım dr um tolga ecemiş kendisinden ve ekibinden oldukça memnundum...herkeisn gördüğü ve beklentisi farklıdır ben doktorumdan çok memnundum yine yaptıracak olsam yine tolga beye giderim...dileirm sana ve isteyen herkese allah nasip eder...facebookta akay hastanesi tüp bebek merkezinin sayfası var ,oraya da bi bak istersen ,ben doğum yaptım oğlum 5 aylık oldu bile teyzesi...en başından en sonuna kadar ben çok memnundum ama dedği gibi beklentiler farklı olabilir...

bi de randevu saatlerinde çok bekleniyor mu

hayır ben sadece1 kez bekledim ondada kanamalı acil bi hastası vardı ki söz konusu bebek hamilelik olunca tabiki acil durum olacak ama çok sistemliler her gittiğimde tam saatimde alınırım içeri... ama kafanda bu kadar çok soru varsa bunları burda değil de merkezle görüşerek kendilerinden duyup tatmin olman daha önemli bence

ayyy ben senin o 5 aylık oğlunu yerim.. Allahım nazarlardan saklasın onu..

merhaba arkadaşlar kesinlikle tolga beyi tavsiye ediyorum gerçekten çok genç olmasına rağmen çok başarılı bi doktor merkezin ve tolga hocanın yaklaşımı gerçekten çok güzel,rahat bi ortam ben 3.denememi yaptırdım ve 12 yıl hiç hamile kalamayan ben tolga hocanın tecrübesi sayesinde bunu başardım malesef düşükle sonuçlandı bana dhea verdi yanında evicap ve folibol 3 ay kullandıktan sonra tekrar bi deneme daha yapacagım fakat henüz karar vermiş degilim belki bi kaç ay bekler ondan sonra başlarım tedaviye,burda okuduklarımdan anlıyorum ki herkes çok memnun allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inş

arkadaşlar benim transferim iptal oldu 2 embriyomda bölünmeyi durdurdu malesef..Hayırlısı böyleymiş demek önce çok üzüldüm ama yapacak birşey yok,transfer olsa konulduda tutmadı der insan bu şekilde daha zor oluyor..pcoslu olduğum için yumurta toplamadan sonra çok sıkıntı çekmiştim çünkü çok fazla yumurtam vardı.Bu şekilde 2.yi denersek %95 aynı şekilde sonuç alırız dedi Tolga Beyle 1,5 ay sonra ameliyat kararlaştırdık,Yumurtalığımda ki yumurtaların bir kısmını lazerle yakıp azaltacağız..inşallah herşey yolunda gider..Rabbim herkesin gönlündekini versin.. egilmez sana da şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum..Hakkında hayırlısı olsun..Akay da Tolga Beye karar verirsen belki merkezde görüşürüz.. tubadefekti sonucunu sanki kendi sonucummuş gibi dört gözle bekliyorum..inşallah pozitiftir.bize umut olur..

çok geçmiş olsun canım inşallah bu negatifi son görüşün olur Allah razı olsun canım bir gün kaldı sayılır çarşamba test günüm :18:

tubadefekti herşey çok güzel olacak hiç stres yapma sen Rabbim inşAllah senin bebişin için OL der.. 'O' OL desin..yeter..
canım bu arada sormak istediğim birşey var ben en son bu ayın 7 sinde adet olmuştum bugün adet gibi idrarımdan sonra kan geldi bugün 27si bu kadar kısa süre içerisinde opu den sonra adet olunur mu?Bilgin var mı yada bilgisi olan?

amin canım inşallahh ya canım ilaçlarını kestiyse falan tabi ki olabilir ama bence sen en iyisi merkezi ara sor en garantilii için öyle rahat eder

teşekkür ederi aralığın 14 ü gibi görüşmeye gideceğim ocak sonu gibi de tedaviye başlamak istiyorum.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırlısıyla sana bana ve herkeze bir evlat nasip etsin tubadefekti inşallah seninde sonucun poziti olur

artık hamileyim ve bize bizden çok güvenen, her anımızda destek olan, bizim için en iyisini düşünüp,her zaman en iyi şekilde yapan; başta Tolga Ecemiş olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…