- Konu Sahibi dogapoyraz
-
evet.. kızımı yine göremedik.. yüzünü yine kapatmıştı. doğum 25 ağustosta olacak. artık o zaman göreceğiz yüzünü.. hanımefendi kordonunu 2 kez de boynuna dolamış.. bu nedenle kafa yukarda makat aşağıda duruyor..dönemiyor da.. neyse 1 hafta kaldı.. inşallah hiçbir sorun olmaz..
doğum olmuştur herhalde inş prenseste sende iisinizdir...güzel haberlerini bekliyourz
canım epeydir girememiştim ama aklım hep sendeydi doğumu bugün yarın olcak diye, prenses erken gelmiş :) maşallah ona, inş ikinizinde sağlığı çok iyidir, ne güzel memnun kalmışsın hst den ve görevlilerden.Allh kızınızı sizlere hayırlı evlat etsin inş.Darısı tüm dileyenlere :) sen nasılsın ? nasıldı doğumun toparlandın mı ? emzirmeye alıştın mı ?evet.. kızımı yine göremedik.. yüzünü yine kapatmıştı. doğum 25 ağustosta olacak. artık o zaman göreceğiz yüzünü.. hanımefendi kordonunu 2 kez de boynuna dolamış.. bu nedenle kafa yukarda makat aşağıda duruyor..dönemiyor da.. neyse 1 hafta kaldı.. inşallah hiçbir sorun olmaz..
canım test günün yarın sanırım dilerim çok güzel bi haber verirsin bize.nasıl geçmişti transfer tolga bey nasıl şans verdi ?canım naptın gittin mi muayenye, inş ilk ve son denemen olsun hayırlısyla kavuş bebeğine, dualarınız seninle olsun.amin canım hepimize inş ...
Gittim muayeneye. arife günü transfer oldu. Bakalım 10 gün sonra gel kan testi dediler. Bakalım hayırlı şekilde olur da..
Rabbim tekrar göstermesin en baştan. isteyen herkese hayırlısını versin inş.
canım epeydir girememiştim ama aklım hep sendeydi doğumu bugün yarın olcak diye, prenses erken gelmiş :) maşallah ona, inş ikinizinde sağlığı çok iyidir, ne güzel memnun kalmışsın hst den ve görevlilerden.Allh kızınızı sizlere hayırlı evlat etsin inş.Darısı tüm dileyenlere :) sen nasılsın ? nasıldı doğumun toparlandın mı ? emzirmeye alıştın mı ?
canım test günün yarın sanırım dilerim çok güzel bi haber verirsin bize.nasıl geçmişti transfer tolga bey nasıl şans verdi ?
bonbon şekerim siz nasılsınız ? oğlun kocaman olmuştur artık değilmi :)
herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın sabredin nolur umutsuzluğa düşmeyin...bunda da vardır bir hayır diye düşünün...size gelecek o bebek ben inanıyorum...Arkadaşlar. embriyolara tutmadı. rabbim hayırlısını versin inş. bakalım kısmet. aralık ayında tekrar deneyeceğiz.. dualarınızı esirgemeyin..
canım epeydir girememiştim ama aklım hep sendeydi doğumu bugün yarın olcak diye, prenses erken gelmiş :) maşallah ona, inş ikinizinde sağlığı çok iyidir, ne güzel memnun kalmışsın hst den ve görevlilerden.Allh kızınızı sizlere hayırlı evlat etsin inş.Darısı tüm dileyenlere :) sen nasılsın ? nasıldı doğumun toparlandın mı ? emzirmeye alıştın mı ?
canım test günün yarın sanırım dilerim çok güzel bi haber verirsin bize.nasıl geçmişti transfer tolga bey nasıl şans verdi ?
bonbon şekerim siz nasılsınız ? oğlun kocaman olmuştur artık değilmi :)
maşallah prenseseteşekkür ederiz teyzesi.. kızım şimdi beşiğinde uyuyor..biz gayet iyiyiz hastanede ve bakımlarında çok menmun kaldık. gerçekten çok deneyimliler. Allah isteyen herkese bu ankarı yaşatsın. küçük prens nasıl.
canım allah en yakın zmanda nasip etsin inş hayırlısıyla aralıkta çok güzel haberlerini okuruz inş.dualarımız seninle olsun.Arkadaşlar. embriyolara tutmadı. rabbim hayırlısını versin inş. bakalım kısmet. aralık ayında tekrar deneyeceğiz.. dualarınızı esirgemeyin..
canım iiiz bizde oğlşum büyüor teyzesi 2 aylık oldu :) pazartesi kontrolümüz var hastaneye gidicez...çok tatlı oldu maşallah darısı isteyen herkese...
kızlar çok şükür bizde kavuştuk oğluşumlaTolga hoca ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az kalır.allahım dileyen isteyen herkeze hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah.gluoz sende sakın umudunu kaybetme.
kızlar çok şükür bizde kavuştuk oğluşumlaTolga hoca ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az kalır.allahım dileyen isteyen herkeze hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah.gluoz sende sakın umudunu kaybetme.
hadi gözünüz aydın.. allah sizlere bağışlasın.. sağlıcakla büyütün..
canım benim çook sevindim oğluna kavuştuğuna ...inş küçük prensin sağlığıda iiidir...kendine ve oğluşuna dikkat ettt çooookkk kokluyorummmm :)) oğluşunuuuu
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.oğluşum çok şükür iyi ama hafif sarılığımız var.onun dışında tatlı bi yorgunluk.bu süreci hep beraber yasadık ikinizede çok teşşekür ederim.arada yazarız yine buraya kendinize ve bebeklerimize çok iyi bakın
Canım :)) oğlun gelmiş dünyamıza, allah sizlere hayırlı evlat etsin tüm ömrü mutlulukla sağlıkla geçsin.Tebrik ediyorum çok ve ikinizide öpüyorum.kızlar çok şükür bizde kavuştuk oğluşumlaTolga hoca ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az kalır.allahım dileyen isteyen herkeze hayırlısıyla bir an önce nasip etsin inşallah.gluoz sende sakın umudunu kaybetme.
Canım :)) oğlun gelmiş dünyamıza, allah sizlere hayırlı evlat etsin tüm ömrü mutlulukla sağlıkla geçsin.Tebrik ediyorum çok ve ikinizide öpüyorum.
Bonbonşekerim, melayden nasılsınız kızlar ? prens prenses nasıllar ? kocaman oldular ya :)
Gulooz, canım nasılsın moralin daha iyidir değil mi ? Aralık sana inş çok ama çok uğurlu gelir.
Canım Allah bağışlasın. Hayırlı evlat olsun inşaAllah. Allah nazarlardan korusun.. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşaAllah.. öptüm ikinizi de...
Canım :)) oğlun gelmiş dünyamıza, allah sizlere hayırlı evlat etsin tüm ömrü mutlulukla sağlıkla geçsin.Tebrik ediyorum çok ve ikinizide öpüyorum.
Bonbonşekerim, melayden nasılsınız kızlar ? prens prenses nasıllar ? kocaman oldular ya :)
Gulooz, canım nasılsın moralin daha iyidir değil mi ? Aralık sana inş çok ama çok uğurlu gelir.
evet kızım büyüdü şu anda 45 günlük oldu.. güzel günler yaşıyoruz. Allah isteyen herkese bu günlere benzer günler yaşatsın.. sen nasılsın.. nasıl gidiyor.
maşallah ona :)) allahım inş cümlesine nasip etsin, bizde iyiyiz teyzesi.büyüdük karnımızda biraz biraz çıkmaya başladı.haftasonuda görmeye gitcez tolga amcasına :) inş güzel haberlerlede döneriz.kızınıda senide çok öptüm.allaha emanet olun.
ohhh büyüsün büyüsün.. orda rahat rahat yatsın sağlıcakla vaktini beklesin inşallah.. bol bol da tekmelesin seni.. çok keyifli onun hareketlerini hissetmek..
kizlarr iki yildir bebisimm olmuyoo.sebepsiz infertilite diyolar ama yok cocuk mocuk.cok doktor gezdim.kizlar tolga beyede bi gideyimmi nasil i bi doktormu bana farkli bi tedavi uygularmi uc asilama uc kerede klomen kullandim cok zordayim caresizim.bi tup kaldim denemedim..ya oda tutmazsa naparim bilmiyorumm..napiyim ne ediyim bi akil verinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?