- Konu Sahibi dogapoyraz
-
gebelik tahlili içinse idrar tahlili...eğer öyleyse bende yaptırmadım...ama 2 li test için gittiğimde rutin kanlarla beraber idrar da verdim ...
bonbonşekeri gebelik için değil kontrol amaçlı idrar tahlili hiç vermedim ben bidahakine bi tolga hocaya sorucam.sende vermişsin .ben hiç baktırmadım idrara.Sormassam şimdi içim rahat etmez.
bende 12. haftada ikili taramada idrar tahlili verdim. bu arada cinsiyeti öğrendiniz mi?
bende yaptırıcam bi tolga hocayla konuşup cinsiyet kesin olmamakla birlikte erkek yüksek ihtimal
%90 erkek dedi dimi.. bize de bu sağlıklı bir kız bebek dedi. sonrada %90 kız dedi...
oğluşumu gördüm:))) kocaman olmuş:))
beşiğimizin siperişini verdikşekerlerimizin sipareişini verdik üzerimizden büyük bir yük kalktı ...bide ismine karar verebilirsek pek bişey kalmayacak geriye :)
ayyy.. allah güle güle büyütmeyi nasip etsin..
biz biraz aceleciyiz galiba. kampanyadan yararlanmak için yaklaşık 20 gün önce mobilyaları almıştık. eşimde odasını hazırladı. boyadı. yani mobilyalar gelse odası tamam. sağlıcakla kızımızda gelirse eksiğimiz kalmayacak hayırlısıyla.
kızlar bişey sorucam tam olarak ne zaman hissettiniz bebişlerinizi ben bigün hissediyorum bi gün dahaz sanki :44:
ben yaklaşık 17-18 haftalıkken hissettim. ama emin olamadım. yani ne hissetmem gerektiğini bilmediğim için. hissettiğim şey sanki karnımda küçük bir karınca yada böcek yürüyormuş gibiydi. hatta birkaç kez kontrol ettim öyle bişey var mı diye. sonra anladım ki o tatlı böcek benim kızımmış.. hata çok hafif hissediyorum. ama kesinlikle o.. sabırsızlıkla güçlenmesini bekliyorum. sonuçta suyun içinde olduğu için o hareket etse de su bizim hissetmemizi geciktiriyor. sen nasıl bir şey hissettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?