Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi-Dr Tolga Ecemiş

gebelik tahlili içinse idrar tahlili...eğer öyleyse bende yaptırmadım...ama 2 li test için gittiğimde rutin kanlarla beraber idrar da verdim ...

gebelik tahlili içinse idrar tahlili...eğer öyleyse bende yaptırmadım...ama 2 li test için gittiğimde rutin kanlarla beraber idrar da verdim ...

bonbonşekeri gebelik için değil kontrol amaçlı idrar tahlili hiç vermedim ben bidahakine bi tolga hocaya sorucam.sende vermişsin .ben hiç baktırmadım idrara.Sormassam şimdi içim rahat etmez.

Son düzenleme:
bonbonşekeri gebelik için değil kontrol amaçlı idrar tahlili hiç vermedim ben bidahakine bi tolga hocaya sorucam.sende vermişsin .ben hiç baktırmadım idrara.Sormassam şimdi içim rahat etmez.

bende 12. haftada ikili taramada idrar tahlili verdim. bu arada cinsiyeti öğrendiniz mi?

merhabalar, bir ay geçmek bilmedi resmen. büyük gün bugün kızımı görmeye gideceğim. inşallah güzel haberler alırız.

melayden bebişi gördün umarım haberler iidir...biz çok hasta olduk...günlerdir kalkamadık yataktan cumartesi ateşimizde yükselince tolga bey serum bağlıcaz dedi...serumumn üstüne biraz toparlandık çok kötü bi salgın varmış aman diyim dikkat edin kendinize...sesimi soluğum yeni yeni çıkıyor :2:

çok çok geçmiş olsun.. allah beterinden saklasın.. aman bu havalar çok tehlikeli dikkat etmeklazım..

evet bebeğimizi gördük bu sefer uyanık ve kıpır kıpırdı. kocaman olmuş kızım.. üçlü tarama yaptırdık şükür gayet güzel çıktı.. 2-3 gündür de sanki hareketlerini hissediyorum. sanki karnımda karınca yürüyormuş gibi.. herhalde odur diye düşünüyorum.

evet büyüdükçe daha çok hissedeceksin bundan daha keyifli bişey yok inanki...ben her muayeneyi iple çekiyorum bebeğimi görcem diye en son gittiğimizde dil çıkarıyordu paşam...allahım kucağımızaalacağımız günleride göstersin...dikakt edin kendinize...

evet insan her randevuyu iple çekiyor. özlüyor onu.. bizimkide parmağını emiyordu.. isim düşündünüz mü?

beşiğimizin siperişini verdik şekerlerimizin sipareişini verdik üzerimizden büyük bir yük kalktı ...bide ismine karar verebilirsek pek bişey kalmayacak geriye :)

beşiğimizin siperişini verdik şekerlerimizin sipareişini verdik üzerimizden büyük bir yük kalktı ...bide ismine karar verebilirsek pek bişey kalmayacak geriye :)

ayyy.. allah güle güle büyütmeyi nasip etsin..

biz biraz aceleciyiz galiba. kampanyadan yararlanmak için yaklaşık 20 gün önce mobilyaları almıştık. eşimde odasını hazırladı. boyadı. yani mobilyalar gelse odası tamam. sağlıcakla kızımızda gelirse eksiğimiz kalmayacak hayırlısıyla.

hadi bakalım sağlıkla gelsin prenses...ya canım emin ol bende acele ederdim ama kendimi zor tutum sıkıntılı geçtiği için çok şükür atlattık ya kendimi alışverişe verdim

kızlar bişey sorucam tam olarak ne zaman hissettiniz bebişlerinizi ben bigün hissediyorum bi gün dahaz sanki :44:

kızlar bişey sorucam tam olarak ne zaman hissettiniz bebişlerinizi ben bigün hissediyorum bi gün dahaz sanki :44:

ben yaklaşık 17-18 haftalıkken hissettim. ama emin olamadım. yani ne hissetmem gerektiğini bilmediğim için. hissettiğim şey sanki karnımda küçük bir karınca yada böcek yürüyormuş gibiydi. hatta birkaç kez kontrol ettim öyle bişey var mı diye. sonra anladım ki o tatlı böcek benim kızımmış.. hata çok hafif hissediyorum. ama kesinlikle o.. sabırsızlıkla güçlenmesini bekliyorum. sonuçta suyun içinde olduğu için o hareket etse de su bizim hissetmemizi geciktiriyor. sen nasıl bir şey hissettin.

Son düzenleme:

bende pıt pıt şeklinde hissediyorum ama sürekli değil insan sürekli tekme atsın istiyo :)

Canım o pıt pıt lar bikaç hafta sonra güçlü tekmelere dönecek...hatta ilk güçlü tekmesini attığında farkında olmadan ne oluıyor ya diye yüksek sesle sormuşum kendi kendime Ama şimdi öyle alıştımki öyle tatlı geliyorki o tekmeler yatarken bile sağa dönüyorum vuruyor sola dönüyorum vuruyor bazen sadece vursun diye sağ sol yapıyorum Pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz ...bu arada...bu gittiğimde doğumuda konuşcam ama akayın odaları 2 kişilik diyorlar buda beni rahatsız ediyor biraz tek kişilk bir oda istiyorum diğer özellerde olduğu gibi bakalım ne olacak...ama doktorumdan vazgeçemiceğim için ne olursa kabul etcez artık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…