- 20 Aralık 2007
- 129
- 0
- 316
- 39
- Konu Sahibi dogapoyraz
-
canım, hiç moralini bozma bence. herşeyin hayırlısı. ayrıca benim ilk denememde emriyolar çok kaliteli yüksek oranla olacak dedi. ama olmadı. sonuçta allahın dediği oluyor. biz ne yaparsak yapalım. en azından elimizden gelini yapıyoruz. bakalım bu seferde çok kaliteli yüzde 80-90 olur dedi. ama idrarda hala ikinci çizgi görünmedi. blast emriyoda 6 günde görenler var. neyse yarın bu saatlerde kan vereceğim. yani yaklaşık 26 saat sonra öğreneceğiz. kendimi her duruma hazırladım. çizgiyi görmediğim için negatif alırsam da en azından hazırlıklı olmuş olacağız, pozitif sonuçta hepimizin beklediği bir sonuç olduğu için ( inşallah) pozitif olursada sevinç katsayım daha da artıp birazda şaşkınlıkla karşılamış olurum.
şu an tek sorun vakit geçmiyor. işyerindeyim ama iş yapamıyorum. allahtan herkes izinde yanlızımda göze batmıyorum. akşama kadar araştırıyorum.
sen şimdi içini ferah tut. sonuç için ne zaman çağırdılar
sonuç için haftaya cuma fakat okadar beklemeyecegim eşimi kandırabilirsem haftaya çarşamba düşünüyorum zaten zaman geçmiyor evde.
senin transferin 6 gün oldu. dimi çok bekledin. bir de sana bir şey sormuştum. çok merak ediyorum. sen yumurta toplama işleminde iken benim hakkında konuşulduğunu söylemiştin. ne konuşuyarlardı hatırlıyor musun?
evet haklısın özellikle son günler hiç geçmiyor. ankara da mısınız? ben ankaradıyım. üstelik işyerin Akay Hastahanesine yürüyerek sadece 5 dakika. gitmemek için zor tutuyorum kendimi.
evet ankaradayım canım etlikte oturuyorum senin hakkında enbryoların çok iyi oldugunu ve 3 tane transfer edeceklerini konuşuyorlardı bana 6. gün transferi yapıldı sanırım oda embryolarla ilgili çok iyi olmadıgı için hayırlısı bakalım..
merhaba arkadaşlar
ankaradayım tüp bebek merkezi araştırıyorum...akay hastaneside incelediğim tüp bebek merkezlerinden biri.bana bu hastane hakkında daha önceden tedavi olanlar bilgi verebilirmi?mesela tolga bey anlayışlı bir doktormu?labaratuvarı nasıl?raporsuz tüp bebek yaptırmanın maliyeti nedir vs...cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...
desteginiz için teşekkür ederim beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek çok ferahlatıyor bu mübarek günlerde inş hepimizin yüzü güler
ya kızlar bende hala bi hastaneye karar veremedimdün akaya gittim ama randevu almadan gittim hoca yoktu tabi orada güzel karşıladılar ama sanki çok boştu yani hiç hasta yok gibiydi Oy Allahım yardım et
Allahım umutlarını boşa çıkarmasın ,mutlu haberlerle sevinç göz yaşları dökelim inşallah.
meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.iş baı yapınca çok yorulmaya başladım ve hep uyuyrm.2 aylık olduk bizde :)inşş.rabiim isteyen emek veren herkese kucağına almayı nasipetsin.hepinize öncelikle şunu sölemek istyrm kesinlikle tedaviye başlayınca inanın ve allaha teslim edin kendinizi.tabi korkularınız oluyor ya olmazsa diyoruz.ama siz allaha emanet edin kendinizi.rabbim nasip ettiyse o mutluluğu yaşatıyor.5 yıldır yapmadığım şey kalmadı.inşş.rabbim kucağımada almayı nasip eder.tolga hocadan ve ekipden vazgeçmeyin hepside mükemmel insanlar.hepsi seçilmiş olmalı.allah onlardan razı olsun.her miğde bulantımda hepinize dua ediyorum ve ağlıyorum kızlar mutluluktan ağlıyorsunuz çok garip ama allahım sana şükürler olsun diyorum.çok zor bi süreç bu arada mide bulantısıı ama şikayetçi değilimki.inşş.sizlerde yaşayacaksınız.allaha emanet olun hoşcakalın kızlar.meleydan yzaılarını okudum başlamışsın hadi hayırlısı iinş.inşşş sende burda hamileyim diye en kısa zamanda yazarsın tai hepiniz kızlar....
hoca saat 3 gibi çıkıyor diye biliyorum. Tunalıda kendi yeri var oraya gidiyor. çünkü ben her gittiğimde bekleme salonundaki koltuklar dolu oluyor.
merhaba space. öncelikle dileklerin için teşekkür ederim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ve inşallah emzirirkende mutluluktan ağlarsın.
evet sonucumuzu aldık... ama maalesef olmadı.
meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.iş baı yapınca çok yorulmaya başladım ve hep uyuyrm.2 aylık olduk bizde :)inşş.rabiim isteyen emek veren herkese kucağına almayı nasipetsin.hepinize öncelikle şunu sölemek istyrm kesinlikle tedaviye başlayınca inanın ve allaha teslim edin kendinizi.tabi korkularınız oluyor ya olmazsa diyoruz.ama siz allaha emanet edin kendinizi.rabbim nasip ettiyse o mutluluğu yaşatıyor.5 yıldır yapmadığım şey kalmadı.inşş.rabbim kucağımada almayı nasip eder.tolga hocadan ve ekipden vazgeçmeyin hepside mükemmel insanlar.hepsi seçilmiş olmalı.allah onlardan razı olsun.her miğde bulantımda hepinize dua ediyorum ve ağlıyorum kızlar mutluluktan ağlıyorsunuz çok garip ama allahım sana şükürler olsun diyorum.çok zor bi süreç bu arada mide bulantısıı ama şikayetçi değilimki.inşş.sizlerde yaşayacaksınız.allaha emanet olun hoşcakalın kızlar.meleydan yzaılarını okudum başlamışsın hadi hayırlısı iinş.inşşş sende burda hamileyim diye en kısa zamanda yazarsın tai hepiniz kızlar....
merhaba space. öncelikle dileklerin için teşekkür ederim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ve inşallah emzirirkende mutluluktan ağlarsın.
evet sonucumuzu aldık... ama maalesef olmadı.
canım hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok hakkında hayırlısı cuma vakti hürmetine inş tez zamanda hepimiz kavuşuruz
muhtemelen oluşan emriyolarda kromozom bozukluğu oluşuyor dediler. tekrar denersek her emriyoya transfer öncesi genetik tarama yapmaları gerektiğini söylediler. bu da her emriyo için 400 dolar. ve bozuk olsada sonuçta bu para ödencek ve düşün artık düzgün bulunana kadar her emriyo için ödeme yapılcak. biraz can sıkıcı tabi. en başta şu dolar kelimesi can sıkıca bari TL cinsinden miktar söyleseler..
doktorun söylediği senden umutluyduk. şaşkınız.. benden önceki iki kişiye transfer edilen emriyo kalitesi düşük olmasına rağmen ikiside şu an gebe imiş, bu yüzden bizden sonra olanlara anlam veremiyoruz diyorlar... kısmet işle. bu nedenle sende lütfen moralini bozma. bakarsın seni bile şaşırtır..inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?