- Konu Sahibi dogapoyraz
muhtemelen oluşan emriyolarda kromozom bozukluğu oluşuyor dediler. tekrar denersek her emriyoya transfer öncesi genetik tarama yapmaları gerektiğini söylediler. bu da her emriyo için 400 dolar. ve bozuk olsada sonuçta bu para ödencek ve düşün artık düzgün bulunana kadar her emriyo için ödeme yapılcak. biraz can sıkıcı tabi. en başta şu dolar kelimesi can sıkıca bari TL cinsinden miktar söyleseler..
doktorun söylediği senden umutluyduk. şaşkınız.. benden önceki iki kişiye transfer edilen emriyo kalitesi düşük olmasına rağmen ikiside şu an gebe imiş, bu yüzden bizden sonra olanlara anlam veremiyoruz diyorlar... kısmet işle. bu nedenle sende lütfen moralini bozma. bakarsın seni bile şaşırtır..inşallah..
canım, üzülme diyeceğim ama mümkün değil, seni çok iyi anlıyorum, ne embriyo kalitesi, ne transfer sayısı, ne kromozomlar, ne de başka faktörler bunların hepsi bahane, nasip olmayınca olmuyor işte, yazdığın kadarıyla senin değerlerin gayet iyiydi, ama nasip olmayınca dr. bilimsel olarak kromozomları gösteriyor, bunların hepsi aldatmaca, Allah "ol" derse "olur". bu kadar basit, o yüzden bol bol dua etmek, istemek lazım tabi hayırlısını. bak daha birkaç gün önce hayatının baharında gençler, şehit olmadı mı. ben bu haberleri izleyince direkt aklıma o annenin ona hamile kalışı, onu emzirişi, çocuğun ilk yürüyüşü, ilk kelimeleri, okula gidişi, askere gidişi.... ve bütün bunlar karşısındaki annenin sevinci, mutluluğu, gururlanışı geliyor ama şimdi anneler feryad ediyor, Allah o sevinci yaşattı, acıyı da yaşatıyor. Allah bütün annelere sabırlar versin.
dolayısıyla hep hayırlısını istemek lazım, en önemlisi de senin ve eşinin sağlıklı olması. dün internette bu haberi gördüm
http://www.haber365gun.com/componen...2-konyada-tuep-bebek-tedavisinde-skandal.html
sağlık en büyük nimet sahip olduklarımıza şükredip Allahtan hayırlısını dileyelim, Allah sana sabır ve güç versin