Gerçekten mi olabilir miyim :))) erken mi suan :))) ama gercekten baya ciddiye aldım ortalamam düşük ama inşAllah olacak.ilk defa kendime bir hedef koydum :)) ve gerçekten her şey daha da kolaylaştı. Dersleri sevmeye basladim.araştırma görevlisi hocaları mi çok seviyorum onları gördükçe daha da çok isjtiyorjm tabi sen de varsın. Sen tanıdığım ilk araştırma gorevlisisin :)) seni zaten seviyordum yds döneminden beri :)) ama açıkçası o zaman pek bilgim de alakam da yoktu bu ünide kalma konusunda hatta sorsan istemezdim ama şimdi en çok istediğim şey diyebilirim.ya bir kere insanın hedefinin olmasi bile her şeyi değiştiriyor. İnşAllah sonuna kadar götürebilirim. Ayrıca bir seminere katıldım okulda biraz kişisel gelişim biraz kariyer konularındaydi.onlarda beni daha çok motive etti.normalde bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı. Ama hedef olunca her şey ciddiye alınıyor. Bir de not aldım seminer sırasında acayip ise yaradı. Yazmanın ne demek olduğunu yeni yeni anladım.bu arada olabilirsem ilk söyleyeceğim insanlardansin :))
Ayrıca lütfen o konuda alınma. Ben bayanın tavirlarina istinaden söyledim.ve birazda duyduklarima göre, genele alarak konuştum ,nokta atışı olmasın,yanlış bir şey demiyim diye ama yine olan oldu.buarada bizim okuldaki arastiema görevlileri gayet iyi ,artizlik bir durum yok.aksine yardimci doçentlikten sonra başlıyor o evre.bir hocamız bunu gururla söylüyor yardimci docentligi almanya da yaparsan maaş vs yanında mükemmel bir ego kazanirsin gibisinden.ayrıca bayana da yapıcı eleştirici olarak söylemiştim belki farkında değildir alaycı üslubunun diye.yoksa neden bunu söyleyip tabiri caizse yediğim kaba pisliyim :)
Merhaba hanımlar biraz alakasız olacak ama birleştirilmiş yüksek lisans ve doktora nedir? ben mezun olalı uzun zaman oldu bu konulardan uzak kaldım,
Akademik personel olmak gibi bir gayem yok sadece yüksek lisans yapmak istiyorum
Merhaba hanımlar biraz alakasız olacak ama birleştirilmiş yüksek lisans ve doktora nedir? ben mezun olalı uzun zaman oldu bu konulardan uzak kaldım,
Akademik personel olmak gibi bir gayem yok sadece yüksek lisans yapmak istiyorum